בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מעשה אהבה

זר​(שולט)
לפני 15 שנים • 29 באוק׳ 2009

מעשה אהבה

זר​(שולט) • 29 באוק׳ 2009
"אני אוהב אותך", הוא אמר לה, "אני אוהב אותך."

אני אוהב להרגיש את גופך מפרפר בין ידיי, אני אוהב להרגיש את לחי ישבנך נאנקת תחת כפות ידיי, אני אוהב להרגיש את גופך כמו כפפה על אצבעותיי, אני אוהב לחוש את שדייך נמעכים בכפותיי, אני אוהב לצבוט את פטמותייך באצבעותיי, אני אוהב לדוש את בשרך בחגורותיי, אני אוהב להלקות את עורך במקלותיי, אני אוהב להצליף בגופך בשוטיי, אני אוהב לחדור אלייך באיבריי, אני אוהב לבעול אותך בחלציי, אני אוהב לדעת שאת שלי.

"אני אוהב אותך", הוא אמר לה, "אני אוהב אותך יותר ממה שילד קטן אוהב גלידה וסוכריה ושוקולד".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אני אוהב לחבק את גופך בזרועותיי, אני אוהב להתבונן בפנייך בעיניי, אני אוהב להאזין לאנקותייך באוזניי, אני אוהב ללטף את גופך באצבעותיי, אני אוהב לרגש את חלצייך בחלציי, אני אוהב כשגמירותייך מצטרפות לגמירותיי, אני אוהב להיות הבעלים שלך, אני אוהב שאת צעצוע בידיי, אני אוהב להציג אותך כשפחתי בפני חבריי, אני אוהב שכולם מקנאים בי שאת שלי.

"אני אוהב אותך", הוא אמר לה, "אני אוהב אותך יותר מכל הפרחים בעולם."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אני אוהב אותך וכואב לי כשכואב לך, אני אוהב אותך וצר לי כשצר לך, אני אוהב אותך ומרגיש מושפל כשאני משפיל אותך, אני אוהב אותך וגופי כאילו נקרע כשאני מצליף בך. אני אוהב אותך, ולכן אני משחרר אותך. אינני רוצה עוד להרע לך, אינני רוצה עוד להכאיב לך, אינני רוצה עוד להשפיל אותך. אני אוהב אותך. לא עוד שפחתי תהיי. אני אוהב אותך, מעתה, היי לי נא לאשה.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"לא, אדוני", היא ענתה לו, "בבקשה ...."
"אני אוהבת אותך, אדוני", היא אמרה. "אני אוהבת אותך, אדוני, ועל כן - ברשותך - שאור אשאר שפחתך."

אני אוהבת לכאוב בשבילך, כי בשבילך. אני אוהבת להיות מושפלת בשבילך, כי בשבילך. אני אוהבת לבכות בשבילך, כי בשבילך. כי כשאני חשה משהו בשבילך, אני בעצם הכי שמחה ומאושרת בעולם, גם אם כלפי חוץ נדמה שאני כואבת ובוכה. אני נותנת את עצמי לך. כדי שתוכל להכאיב לי כשבא לך, כדי שתוכל להצליף בי כשתרצה בכך, כדי שתוכל ללטף אותי כשיתחשק לך, כדי שתוכל להתענג בי כשתחשוק בכך, כדי שתוכל לענג אותי כשתתאווה לכך. אני שלך, אדוני, אני כולי שלך, אשה, אמה, שפחה. אני שלך אדוני, עשה בי כרצונך. אני שלך אדוני, אני אוהבת אותך.

רק אז ידע הוא, מה זאת אהבה.