מורדת וvelox{velox} |
לפני 15 שנים •
31 באוק׳ 2009
אישה יכולה להגיד לא!!!!
לפני 15 שנים •
31 באוק׳ 2009
מורדת וvelox{velox} • 31 באוק׳ 2009
"כנראה שזה מחיר של נשלטת. זאת ההתייחסות אליה. זה לא שהוא עבר את הגבולות. הוא פשוט לא התייחס לשום גבול ועשה כרצונו. עצוב מאוד כי מדובר במישהו ותיק מהקהילה שמוכר כשולט בעל שם ידוע שפשוט איבד שליטה או שלא היתה לו מהתחלה. מעבר למה שהוא בעצמו עשה בטירוף הוא גם צרף מישהו נוסף מפה שהסתבר שהם חברים טובים ושניהם התנהגו כמו מטורפים. עצוב. הכאב הפיזי יחלוף בסוף. הנפשי ישאר ויזכיר תמיד. "
בחרתי להתחיל מתגובתה של אחת הנשים באתר שהיא קודם כל אדם ואחר כך כהגדרתה נשלטת. שנכתבה אליי לפרטי. . לפני כמה ימים חשבתי בליבי כי היא במצוקה בעקבות תגובה שנכתבה באחד הבלוגים. אני לא יכולה להסביר למה התגובה שלה העלתה בי אסוציאציות קשות ורעות וחילחלה עמוק לליבי. עצוב לי רע לי ויש לי רצון לנקום את כאבה אני לא מכירה אותה אבל אני מרגישה את הבגידה שהיא חשה היא האמינה היא ציפתה היא הרגישה שיכולה לסמוך היא נתנה לעצמה להסחף עם תחושות נפלאות הוא אמר כנראה את כל המילים הנכונות הוא סיפר והבטיח חלומות הוא נשא אותה על גל של פנטזיה ...של הגשמה ואז כשהרגיש שהיא שם נפשית תקע סכין עמוק בנשמה וסובב אותה בתוכה כמה פעמים כדי לוודא הריגה עצוב לי שיש "שולטים" שמנצלים נקודות תורפה של נשים ועוברים גבולות הם מנצלים את הפחד להתלונן ואת הידיעה שאישה, בגלל שמבקרת באתר זה, מפחדת להחשף לביקורות קשות ולתהיות האם "דרשה את זה". בחורה יכולה להגיד לא!!!!!!!! ושהיא אומרת לא זה לא נתון לפרשנותכם. אתם אנשים כמוה. אתם לא אלוהים והתסביך גדלות הזה שאתם בתוכו - צאו ממנו אתם לא שולטים ולא מחליטים על גופה ורצונה. בכל סיטואציה הכי מינית שלא תיהיה היא יכולה להגיד לא.מותר לה להתחרט. מותר לה לוותר. היא נשלטת של גבר שהיא בוחרת להשלט על ידו ולא כל גבר יכול לקחת טאבו עליה ללא רשותה. כנראה חלקכם לא מבינים גבולות . והפער בין המציאות לדימיון הצטמצם ואפילו לא קיים. תביטו במראה אתם הופכים לחיות ואת שם אנני מכירה אותך אבל אני פה בשבילך. אני עוטפת אותך בחום ואהבה. ואני מבטיחה שאני לא אשתוק בשבילך ובשביל הרבה אחרות שפוחדות לדבר. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
31 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
31 באוק׳ 2009
Morticia • 31 באוק׳ 2009
כפי שציינתי אצלי בבלוג לא כל כך מזמן, לאחרונה יצא מחקר לגבי סיכוייהם של גברים פסיכופתים להשיג יותר זיונים
(המחקר נעשה בקרב גברים - כל תלונה אפשרית מתבקשת להפנות עצמה אל החוקרים. סביר להניח שתוצאות זהות יתאפשרו גם בקרב נשים) ותכף יבואו כל אלו שאומרים "די לקלישאת ה-SSC" כן - עולם השליטה - בית להרבה נפשות חולות ויש מי שמשלם את המחיר תנחומיי וברכותיי לנפש בריאה לכולנו בוודאי לזו שנפגעה |
|
hun |
לפני 15 שנים •
31 באוק׳ 2009
כן
לפני 15 שנים •
31 באוק׳ 2009
hun • 31 באוק׳ 2009
בהחלט הגיע הזמן להוקיע את אלו אשר מנצלים את תחום השליטה על מנת לפגוע ולסכן אחרים בין אם הם גברים או נשים . כאשר שולטת או שולט בוחרים להתעלל הם ראויים לגינוי מלא ולנקיטת אמצעים אחרים כלפיהם במסגרת החוק .
ממה שהבנתי מן המקרה המתואר נחצו כאן גבולות , אין לזה שום קשר לאופי המשחק ועד כמה אנחנו מתירניים בBDSM שלנו . |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
1 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 בנוב׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 1 בנוב׳ 2009
אני יודע שזכותן, ושמותר להן לעשות מה שהן רוצות, אבל בכל זאת, גם לי מותר להגיד:
איזה מעצבן זה שבכלל יש נשים שהן נשלטות של גברים. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
1 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 בנוב׳ 2009
Madame T(שולטת) • 1 בנוב׳ 2009
fog כתב/ה: אני יודע שזכותן, ושמותר להן לעשות מה שהן רוצות, אבל בכל זאת, גם לי מותר להגיד:
איזה מעצבן זה שבכלל יש נשים שהן נשלטות של גברים. כן, באמת קשה להבין איך יש נשים שנשלטות ע"י גברים (נאמר בחיוך!)... בכל אופן הנושא חשוב ונראה לי כי מתאים יותר להעלותו בפורום 'הבנים על הבנות'. מציעה להעבירו לשם. ולעצם הענין, לא פירושו לא באופן ברור וחד משמעי. ומי שאינו שומע את ה'לא' מקומו לא יכירנו כשולט, או כאדם גם בלי קשר לשליטה דווקא. |
|