Mooooon |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
Mooooon • 3 בנוב׳ 2009
שניצל הכי שווה נמצא 50 ס"מ מעל הפולקע הכי שווה.
|
|
walking dead |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
Re: אתם רצינים?
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
walking dead • 3 בנוב׳ 2009
לוטוסס כתב/ה: אף אחת לא יודעת להכין שניצל טעים?
במקום לחפש הרי לכם מתכון הפשילו שרוולים או את השרוולים של העבדים שלכם ויאללה לעבודה. [color=yellow] [/color] לא, אנחנו סתם טובים יותר בהבנת הנקרא. פותחת השרשור ביקשה המלצות לשניצלים הטעימים ביותר אותם מכינים *מחוץ* לבית. הנה, נסי שנית: המפקדת כתב/ה: קדימה, המלצות....
איפה אכלתם את השניצל הכי טעים ? חוץ משניצלים ביתיים |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
בתולה בשניצל? כנסי.
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
ראובן • 3 בנוב׳ 2009
אני מוחה על השוביניזם של לוטוסס. גם גברים לא יודעים להכין שניצל.
לעניין שניצל טעים במסעדה, אני מסכים עם ''ליטל פט'' - השניצל של ''קפה נואר'' עושה את העבודה כבר הרבה שנים. R *** מבחינת שניצל ביתי: אני חושב שעדיף להתמקד בשניצל המבוסס על חזה עוף. מצורף מתכון לשניצל הביתי המושלם. המתכון מפורט ומדויק ומיועד בשבילך, שמעולם לא העזת לנסות, כי רצית שהפעם הראשונה תהיה מושלמת. מצרכים: 600 גרם חזה עוף טרי פרוס לשניצל (לא מוקפא/מופשר בשום אופן), מאיכות גבוהה (בשר מבריק, בהיר, ללא קמטוטים או דם, ללא ריח לוואי). אסור להתפשר על איכות הבשר. בשר ברמה הזאת אפשר למצוא במעדנייה פרטית בשכונה עשירה. כדאי לך לסמוך על החושים שלך - אם הבשר לא מוצא חן בעיניך, פשוט לא לקנות - וכמובן שאין טעם לחפש בשר ברמה הזאת ברשתות ובאיטליזים סתמיים. כוס וחצי קמח לבן. 3 ביצים טריות. חבילה של פירורי לחם (לא ''פירורית'', לא פירורי מאפה, לא בטיח). מלח, שמן צמחי (לא סויה ולא זית - הכי טוב קנולה או תירס). הכנה: 1. לוקחים שלוש צלחות מרק רחבות, באחת שמים קמח, בשנייה את הביצים כשהן טרופות, בשלישית פירורי לחם מעורבבים עם קצת מלח (חצי כפית). 2. שוטפים את פרוסות הבשר במים קרים. נא לא לדפוק את פרוסות הבשר כמו איזו פולניה ברברית. חזה עוף, אין צורך לדפוק אותו כלל. 3. טובלים כל פרוסה - בקמח, בביצים, בפירורי הלחם - ומעבירים לצלחת נקיה. את שאריות הקמח, הביצים וקצת מפירורי הלחם ניתן ללוש ולהפוך לקציצות לחם טעימות. טיגון: שמים שמן במחבת עד לגובה 2 ס''מ. לתוצאה מושלמת, על המחבת להיות כבדה ועשויה ברזל, ללא ציפוי טפלון/נירוסטה. מחממים על אש גבוהה. אחרי דקה, זורקים פנימה פירור לחם ואם השמן רוחש סביבו, סימן שהמחבת מוכנה. מסדרים את פרוסות השניצל במחבת. לא לדחוס יותר פרוסות מאשר נכנסות בטבעיות למחבת - זה פוגע באחידות הטיגון ובטעם. אחרי דקה הופכים את הפרוסות (עם מזלג או מלקחיים). הצבע של השניצל צריך להיות זהוב. לאחר ששני הצדדים זהובים, מוציאים את הפרוסות ומניחים על צלחת עם נייר סופג. כדי להכין את שאר פרוסות השניצל (שלא טוגנו בסיבוב הראשון) גורפים מהשמן במחבת את הפירורים השרופים עם כף, ומוסיפים עוד שמן טרי - עד לגובה של 2 ס''מ שוב. לאחר חצי דקה, אפשר להכניס את הפרוסות הנותרות. *** למעשה, השניצל הטעים העולם הוא כזה ש''נח'' במקרר יום, ולאחר מכן הובא בקופסה לים, ואז זוללים אותו עם קצת חרדל, אבל זה סיפור לפעם אחרת. בהצלחה! אל פחד! |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
המפקדת(לא בעסק) • 3 בנוב׳ 2009
אז ככה, כמו שציינתי, אני מחפשת לשמוע על שניצלים לא ביתיים כאלו אני יודעת להכין היטב בעצמי. הבסיס הוא באמת לפי המתכון שלך ראובן, רק שאני חוסכת כלים, אני פורסת ניילון נצמד על השיש ועליו אני שמה את הקמח ופירורי הלחם אני גם מציעה להוסיף לבלילת הביצים קצת פפריקה וחרדל, זה מוסיף המון אבל שוב, אני חוזרת ומציינת, איפה אפשר לקנות שניצלים שווים, להכין אין לי זמן |
|
noga |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
בראסרי
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
noga • 3 בנוב׳ 2009
שניצל מצויין למרות שאנחנו בכלל מעדיפים שניצלים לא דפוקים ולא דקים
נגה |
|
שחף דור(אחרת) |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
שניצלס
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
שחף דור(אחרת) • 3 בנוב׳ 2009
השניצלס באלנבי!
היה להם את השניצל ה-כ-י שווה ובכלל, אחלה אוכל. חבל שהם נסגרו |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
ובנימה מעשית
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
ראובן • 3 בנוב׳ 2009
היות ואנחנו אנשים עסוקים,
אפשר למצוא כאלה שהם כבר מוכנים ולא רעים ב''דלישס'', לאכול במקום או לקחת, אם זה מסתדר גיאוגרפית. R |
|
אמיתיי(שולט) |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
שניצל
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
אמיתיי(שולט) • 3 בנוב׳ 2009
השניצל הטוב ביותר שאני אכלתי וידוע מאד הוא בבית קפה שאיני זוכר את שמו,נמצא בדיוק על כיכר רמב"ם בשכונת רמב"ם בגבעתיים
|
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
Y Y Y
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
ראובן • 3 בנוב׳ 2009
אמיתיי,
קפה Y, המקום נקרא. R |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
4 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 בנוב׳ 2009
שוסי • 4 בנוב׳ 2009
בשר זה לחלשים.
|
|