מחמיצה וכובשת(שולטת) |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
Re: מלכות שעירות
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת(שולטת) • 5 בנוב׳ 2009
Morticia כתב/ה: נולי כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: הוא גם אומר שאישה דומיננטית צריכה לדאוג לנוחות שלה, ולא של העבד. שאישה המורטת את נוצותיה לכבוד הנשלט שלה, היא נשלטת שלו בעצמה. מה אתם אומרים? מסכימה לגמרי. מה שמחזק את דבריה של מורט. כל אחת עושה מה שטוב לה למען עצמה. ותהיה: מה תעשה אחת שמעולם לא גדל לה שפמפמם? גם אצלי עלתה התהייה... ולפותחת הפוסט - תשובתי היתה באופן כללי - כל אישה ומה שטוב לה מורידה או לא מורידה - לא כולנו כבשים בעדר החברה פסים אישיים זה לחברים - לא לרכילות קהילתית, עמך הסליחה וכן, אני די משוכנעת שישנן נשים הבוחרות להסיר חלקים משיער גופן כי זה יותר נעים להן ככה ואסתטי להן ונקי, קצת פחות ג'יפת זיעה בימות הקיץ הקשים בארצנו הקטנה ולא רק כי ככה פעם גבר אחד קבע... את רומזת שנשים יכולות להסריח מזיעה???? או... את רומזת שנשים שעירות מסריחות יותר??? |
|
דוקטור מרטינס(נשלט) |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
דוקטור מרטינס(נשלט) • 5 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת כתב/ה: דוקטור מרטינס כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: דוקטור מרטינס כתב/ה: שפמפם דק ? אם כבר שתגדל זקן עבות
מה הסיפור הזה עם המשיכה לנעליים באמת..? אתה אומר שהפאטיש שלך מקובל יותר, עד כדי כך שאתה יכול כבר ללגלג על של אחרים? האמת שיש לי פאטיש די ייחודי , משיכה לנעליים את יודעת.. אני שוקל להחליף זאת באחד הפאטישים הכי נפוצים שיש , משיכה לנשים עם שפמפם דק וכדו' אם כבר, למה לא זקן עבות?.. טוב..... נ.ב. יפה לך ! איך הפוסט הזה הפך בזמן קצר לשרשור כה ארוך, די נדיר כאן. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
Morticia • 5 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת כתב/ה: Morticia כתב/ה: נולי כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: הוא גם אומר שאישה דומיננטית צריכה לדאוג לנוחות שלה, ולא של העבד. שאישה המורטת את נוצותיה לכבוד הנשלט שלה, היא נשלטת שלו בעצמה. מה אתם אומרים? מסכימה לגמרי. מה שמחזק את דבריה של מורט. כל אחת עושה מה שטוב לה למען עצמה. ותהיה: מה תעשה אחת שמעולם לא גדל לה שפמפמם? גם אצלי עלתה התהייה... ולפותחת הפוסט - תשובתי היתה באופן כללי - כל אישה ומה שטוב לה מורידה או לא מורידה - לא כולנו כבשים בעדר החברה פסים אישיים זה לחברים - לא לרכילות קהילתית, עמך הסליחה וכן, אני די משוכנעת שישנן נשים הבוחרות להסיר חלקים משיער גופן כי זה יותר נעים להן ככה ואסתטי להן ונקי, קצת פחות ג'יפת זיעה בימות הקיץ הקשים בארצנו הקטנה ולא רק כי ככה פעם גבר אחד קבע... את רומזת שנשים יכולות להסריח מזיעה???? או... את רומזת שנשים שעירות מסריחות יותר??? את רומזת שישנם בני אדם בעולם שזיעתם לא מסריחה? וואלה, קבלי את עצמך כמו שאת - לפני כולם תרגישי גם חופשי להפליץ it makes the world a better place |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
Tish Adams • 5 בנוב׳ 2009
יש כאלה שיש להם משיכה לנשים שעירות.
יש לא מעט נשים שעירות וסקסיות בהיסטוריה, הראשונה שעולה לי לראש היא פרידה קאלו. כל אחת ושוט הוויסקי שלה. מסכימה שאשה שלא מפריע לה שיעור אינה צריכה להסיר 'בשביל אחרים'. לא שמעתם על לייזר? ממליצה. שנתיים טיפול וגמרנו. לא רק לנשים. גם את הזכרים אני מעדיפה נטולי שיער. בצבא גיליתי ש70% מהנשים מורידות שפם. ולא אצטרף למציירות, בעיניי זה לא מחמיא. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי נוב' 06, 2009 1:53 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מחמיצה וכובשת(שולטת) |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת(שולטת) • 5 בנוב׳ 2009
Morticia כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: Morticia כתב/ה: נולי כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: הוא גם אומר שאישה דומיננטית צריכה לדאוג לנוחות שלה, ולא של העבד. שאישה המורטת את נוצותיה לכבוד הנשלט שלה, היא נשלטת שלו בעצמה. מה אתם אומרים? מסכימה לגמרי. מה שמחזק את דבריה של מורט. כל אחת עושה מה שטוב לה למען עצמה. ותהיה: מה תעשה אחת שמעולם לא גדל לה שפמפמם? גם אצלי עלתה התהייה... ולפותחת הפוסט - תשובתי היתה באופן כללי - כל אישה ומה שטוב לה מורידה או לא מורידה - לא כולנו כבשים בעדר החברה פסים אישיים זה לחברים - לא לרכילות קהילתית, עמך הסליחה וכן, אני די משוכנעת שישנן נשים הבוחרות להסיר חלקים משיער גופן כי זה יותר נעים להן ככה ואסתטי להן ונקי, קצת פחות ג'יפת זיעה בימות הקיץ הקשים בארצנו הקטנה ולא רק כי ככה פעם גבר אחד קבע... את רומזת שנשים יכולות להסריח מזיעה???? או... את רומזת שנשים שעירות מסריחות יותר??? את רומזת שישנם בני אדם בעולם שזיעתם לא מסריחה? וואלה, קבלי את עצמך כמו שאת - לפני כולם תרגישי גם חופשי להפליץ it makes the world a better place בטר פלייס אולי, אבל מה שבטוח, מסריח יותר.... |
|
union |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
דעתי
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
union • 5 בנוב׳ 2009
נשים עם פלומה של שיער בבית השחי מרגישות לי הרבה יותר נשיות מבעלות הזיפים המגלחות
יש בזה מן יופי אומנותי שכזה ,החופש לקבל את הנשיות המורכבת שבך ,את העובדה שצומח לך שיער שם ,שהוא חלק ממך ,אני מוצא את זה מקסים ותמיד אפשר להפוך את זה לפטיש אם את פטישיסט כמוני . שפם ,שיעור יתר בפנים או בחזה ,אינו לטעמי ,אך מי שאוהב שיבושם לו . אין זה קשור ישירות לפוסט אך אומר זאת בכל מקרה , שולטות המכנות את עצמן בכינויים מעולם החמוצים והשימורים הן ממש מתוקות ,חבל רק שלא בחרתי בכינוי זית דפוק . |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
Morticia • 5 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת כתב/ה: Morticia כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: Morticia כתב/ה: נולי כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: הוא גם אומר שאישה דומיננטית צריכה לדאוג לנוחות שלה, ולא של העבד. שאישה המורטת את נוצותיה לכבוד הנשלט שלה, היא נשלטת שלו בעצמה. מה אתם אומרים? מסכימה לגמרי. מה שמחזק את דבריה של מורט. כל אחת עושה מה שטוב לה למען עצמה. ותהיה: מה תעשה אחת שמעולם לא גדל לה שפמפמם? גם אצלי עלתה התהייה... ולפותחת הפוסט - תשובתי היתה באופן כללי - כל אישה ומה שטוב לה מורידה או לא מורידה - לא כולנו כבשים בעדר החברה פסים אישיים זה לחברים - לא לרכילות קהילתית, עמך הסליחה וכן, אני די משוכנעת שישנן נשים הבוחרות להסיר חלקים משיער גופן כי זה יותר נעים להן ככה ואסתטי להן ונקי, קצת פחות ג'יפת זיעה בימות הקיץ הקשים בארצנו הקטנה ולא רק כי ככה פעם גבר אחד קבע... את רומזת שנשים יכולות להסריח מזיעה???? או... את רומזת שנשים שעירות מסריחות יותר??? את רומזת שישנם בני אדם בעולם שזיעתם לא מסריחה? וואלה, קבלי את עצמך כמו שאת - לפני כולם תרגישי גם חופשי להפליץ it makes the world a better place בטר פלייס אולי, אבל מה שבטוח, מסריח יותר.... סליחה, לא יודעת מה אתך אבל הפלוצים שלי מריחים כמו שושנים ופרידה קאלו זו דוגמא טובה ואכן, לאנשים עמוקים קצת יותר מעניין מי האישה לעומקה ויצירתה וכן, אפשר גם לומר שיש גברים כיום המורידים שיערות גופם למען האופנה או העדפות האישה למה בעצם זה דבר רע? זו התחשבות - ההפך מחשיבה שכל העולם עושה מה שעושה רק כדי לשרת אותך תביאי את זה לחבר שלך כדוגמא אני אישית לא אוהבת גברים חלקים במיוחד ואוהבת את עצמי מאוד חלקה מגיל צעיר - קראי לזה סטייה למרות שמטבעי הפולני, על כל הקללות האופנתיות, ממש לא שעירה לאלוהים תודה |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
נוריתE • 6 בנוב׳ 2009
חחח
יווווווווווו זה,הזוי לקרא,על הבוקר בנות? מלכות /שפחות, בכלל.. תודו!למה אנחנו טורחות כל כך אצל הקוסמטיקאית? שעווה גבות מריטות.... ואני אשאל משהו בהפוכה כאילו.. למה, שולטים דורשים,כןכן,דורשים, ששפחותיהם תהיינה מגולחות וחלקות למשעי?בייחוד באיזור המשולש האיסטרטגי... זה גם איזה סוג של פטיש??? |
|
אלימלך |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
Re: דעתי
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
אלימלך • 6 בנוב׳ 2009
humiliated כתב/ה: אין זה קשור ישירות לפוסט אך אומר זאת בכל מקרה , שולטות המכנות את עצמן בכינויים מעולם החמוצים והשימורים הן ממש מתוקות ,חבל רק שלא בחרתי בכינוי זית דפוק . אני דווקא הייתי הולך על עולם הכדורגל. |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
אחותופל • 6 בנוב׳ 2009
מכירה ואוהבת גברים שאוהבים שיער - בין הרגליים, על הרגליים, על הידיים, על הבהונות של הרגליים וכו'...
לא בטוחה שאצלם זה מבחירה כי זו אשה טבעית ואמיתית או כי פשוט זו המשיכה שלהם, אבל ככה זה. אני מעריכה את זה הרבה יותר - כי הם מקבלים את האמת הנשית (הווי אומר - שגם לה יש שערות) ואמת כידוע זה יופי. ומורטישה, מצחיק לראות איך את מגייסת את כל שורותיך האדומות הפעם להגנת האשה החלקה וזכותה להוריד שערות!... בואי ונודה בזה - אשה שמורידה שערות בכזו אובססיביות היא קורבן אופנה. שזה סבבה! כולנו קורבנות אופנה בדרך זו או אחרת, אבל הבה ונכיר בכך ולא נגיד ש"אני מורידה שיער בשביל עצמי"... |
|