VUSES |
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
VUSES • 2 בנוב׳ 2009
המלט כתב/ה: VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: גם אני אוהב להסניף נעליים, גרביים וסנדלים של נשים שעושות לי את זה, אך טרם ניסיתי לקנות את זה מאישה זרה.
מה זאת אומרת? אם אינך קונה, אז איך בדיוק אתה מממש את אהבתך לדברים שהזכרת? יש נשים המספקות לך זאת בחינם? תעדכן אותנו. אגב שמעתי בעבר על כאלו הלוקחים\הגונבים את הנעליים\הקפקפים של השכנה ממול, מעבירים את לשונם בעונג ולאחר מכן מחזירים את הציוד למקום על מנת שהגברת תמשיך להניח את מוצריה לצד דלתה ולא תפסיק עקב "גניבות". עם בת זוג, למשל. המלט, מי שיש לו בת זוג לא מסניף את הגרביים שלה, יש לו את הדבר האמיתי - כפות רגליה. להבא, אם תחליט שוב לשקר לחברי הפורום, נסה להיות טיפה יותר מקצועי. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
Morticia • 2 בנוב׳ 2009
VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: גם אני אוהב להסניף נעליים, גרביים וסנדלים של נשים שעושות לי את זה, אך טרם ניסיתי לקנות את זה מאישה זרה.
מה זאת אומרת? אם אינך קונה, אז איך בדיוק אתה מממש את אהבתך לדברים שהזכרת? יש נשים המספקות לך זאת בחינם? תעדכן אותנו. אגב שמעתי בעבר על כאלו הלוקחים\הגונבים את הנעליים\הקפקפים של השכנה ממול, מעבירים את לשונם בעונג ולאחר מכן מחזירים את הציוד למקום על מנת שהגברת תמשיך להניח את מוצריה לצד דלתה ולא תפסיק עקב "גניבות". עם בת זוג, למשל. המלט, מי שיש לו בת זוג לא מסניף את הגרביים שלה, יש לו את הדבר האמיתי - כפות רגליה. להבא, אם תחליט שוב לשקר לחברי הפורום, נסה להיות טיפה יותר מקצועי. אני קצת המומה מעצמי שאני בכלל מגיבה בפוסט המטופש הזה אבל זה מה זה בולשיט, סלח לי האקס שלי לא סבל ממחסור בדבר האמיתי, בהתחשב בעובדה שאני פוט פטישיסטית כבדה ועדיין היה מנצל כל הזדמנות להסניף את הגרביים שלי אחרי כל יום עבודה... זה פשוט היה מדליק אותו - זכותו (ויום עבודה שלי כמובן - אני הייתי המפרנסת הראשית בבית וההסנפות היו לגמרי בחינם, מוזר - אני יודעת) במילים פשוטות (ואני לא מאמינה שלא רק שאני מגיבה לפוסט המטופש הזה, אני עוד מוצאת את עצמי מגנה על המלט אהובי) מה הקשר בין מחט לתחת? |
|
cai |
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
cai • 2 בנוב׳ 2009
ואני, לפי הכותרת, חשבתי שידובר על נשים שעובדות קשה לפרנסתן.
הו, התמימות... |
|
VUSES |
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
VUSES • 2 בנוב׳ 2009
Morticia כתב/ה: VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: גם אני אוהב להסניף נעליים, גרביים וסנדלים של נשים שעושות לי את זה, אך טרם ניסיתי לקנות את זה מאישה זרה.
מה זאת אומרת? אם אינך קונה, אז איך בדיוק אתה מממש את אהבתך לדברים שהזכרת? יש נשים המספקות לך זאת בחינם? תעדכן אותנו. אגב שמעתי בעבר על כאלו הלוקחים\הגונבים את הנעליים\הקפקפים של השכנה ממול, מעבירים את לשונם בעונג ולאחר מכן מחזירים את הציוד למקום על מנת שהגברת תמשיך להניח את מוצריה לצד דלתה ולא תפסיק עקב "גניבות". עם בת זוג, למשל. המלט, מי שיש לו בת זוג לא מסניף את הגרביים שלה, יש לו את הדבר האמיתי - כפות רגליה. להבא, אם תחליט שוב לשקר לחברי הפורום, נסה להיות טיפה יותר מקצועי. אני קצת המומה מעצמי שאני בכלל מגיבה בפוסט המטופש הזה אבל זה מה זה בולשיט, סלח לי האקס שלי לא סבל ממחסור בדבר האמיתי, בהתחשב בעובדה שאני פוט פטישיסטית כבדה ועדיין היה מנצל כל הזדמנות להסניף את הגרביים שלי אחרי כל יום עבודה... זה פשוט היה מדליק אותו - זכותו (ויום עבודה שלי כמובן - אני הייתי המפרנסת הראשית בבית וההסנפות היו לגמרי בחינם, מוזר - אני יודעת) במילים פשוטות (ואני לא מאמינה שלא רק שאני מגיבה לפוסט המטופש הזה, אני עוד מוצאת את עצמי מגנה על המלט אהובי) מה הקשר בין מחט לתחת? את יודעת זה ניראה די מוזר שמישהי כמוך אומרת "מטופש" על פוסט, את פותחת פוסט על קשקוש מיותר חסר עניין, למעשה רוב הודעותייך (לא רק הפוסטים) שלך הם שטותיים. כך שאת חושפת את עצמך כצבועה ואולי גם כשקרנית, לכן אין סיבה שגם נאמין לך שיש לך או היה לך חבר שהסניף את הגרביים שלך. מה גם שמעולם לא ראינו כל זכר לאותו "חבר" שלך כאן בפורום למרות שאת גולשת די קבועה. ואגב, "מורטיסיה", לא הגיע הזמן שניראה תמונה שלך לשם שינוי? |
|
המלט |
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
המלט • 2 בנוב׳ 2009
VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: גם אני אוהב להסניף נעליים, גרביים וסנדלים של נשים שעושות לי את זה, אך טרם ניסיתי לקנות את זה מאישה זרה.
מה זאת אומרת? אם אינך קונה, אז איך בדיוק אתה מממש את אהבתך לדברים שהזכרת? יש נשים המספקות לך זאת בחינם? תעדכן אותנו. אגב שמעתי בעבר על כאלו הלוקחים\הגונבים את הנעליים\הקפקפים של השכנה ממול, מעבירים את לשונם בעונג ולאחר מכן מחזירים את הציוד למקום על מנת שהגברת תמשיך להניח את מוצריה לצד דלתה ולא תפסיק עקב "גניבות". עם בת זוג, למשל. המלט, מי שיש לו בת זוג לא מסניף את הגרביים שלה, יש לו את הדבר האמיתי - כפות רגליה. להבא, אם תחליט שוב לשקר לחברי הפורום, נסה להיות טיפה יותר מקצועי. VUSES, מי שיש לו פרצוף תחת, מסיר את התמונה שלו מהפרופיל. להבא תנסה להיות קצת יותר יפה. |
|
VUSES |
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בנוב׳ 2009
VUSES • 2 בנוב׳ 2009
המלט כתב/ה: VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: VUSES כתב/ה: המלט כתב/ה: גם אני אוהב להסניף נעליים, גרביים וסנדלים של נשים שעושות לי את זה, אך טרם ניסיתי לקנות את זה מאישה זרה.
מה זאת אומרת? אם אינך קונה, אז איך בדיוק אתה מממש את אהבתך לדברים שהזכרת? יש נשים המספקות לך זאת בחינם? תעדכן אותנו. אגב שמעתי בעבר על כאלו הלוקחים\הגונבים את הנעליים\הקפקפים של השכנה ממול, מעבירים את לשונם בעונג ולאחר מכן מחזירים את הציוד למקום על מנת שהגברת תמשיך להניח את מוצריה לצד דלתה ולא תפסיק עקב "גניבות". עם בת זוג, למשל. המלט, מי שיש לו בת זוג לא מסניף את הגרביים שלה, יש לו את הדבר האמיתי - כפות רגליה. להבא, אם תחליט שוב לשקר לחברי הפורום, נסה להיות טיפה יותר מקצועי. VUSES, מי שיש לו פרצוף תחת, מסיר את התמונה שלו מהפרופיל. להבא תנסה להיות קצת יותר יפה. אז זאת הסיבה שהסרת את תמונתך? הבנתי.. מאזוכיסט עד הסוף |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 15 שנים •
4 בנוב׳ 2009
גדול...
לפני 15 שנים •
4 בנוב׳ 2009
גולוסקלפרה(נשלט) • 4 בנוב׳ 2009
הוא באמת הוריד
|
|
ליך |
לפני 15 שנים •
4 בנוב׳ 2009
ריח של זיעה
לפני 15 שנים •
4 בנוב׳ 2009
ליך • 4 בנוב׳ 2009
הרבה זיעה לא יהיה שם
אבל אשמח עם תזמין אותי ותלקק לי את הרגליים ביחוד את אצבעות הרגליים אם תבקש יפה אלך 10 דקות בשביל שתהיה קצת זיעה ואני מדברת כמו גבר המלכה ליך |
|
VUSES |
לפני 15 שנים •
4 בנוב׳ 2009
Re: ריח של זיעה
לפני 15 שנים •
4 בנוב׳ 2009
VUSES • 4 בנוב׳ 2009
ליך כתב/ה: הרבה זיעה לא יהיה שם
אבל אשמח עם תזמין אותי ותלקק לי את הרגליים ביחוד את אצבעות הרגליים אם תבקש יפה אלך 10 דקות בשביל שתהיה קצת זיעה ואני מדברת כמו גבר המלכה ליך סעמק תעשי גבות קודם, סקסית ! |
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
ממ..
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
Victoria Frances(שולטת) • 6 בנוב׳ 2009
לא נחמד שיש פוסטים שמדברים על נושא מסויים ואכשהו זה מסתיים בריב.
סתם חבל חבר'ה. |
|