מיילדום(שולט) |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
קבוצה קטנה למפגשים דיסקרטים
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
מיילדום(שולט) • 5 בנוב׳ 2009
שלום לכולם
עברה שנה מאז היוזמה הראשונית שלא התרוממה (תרתי משמע) כעת אני זורק שוב את הכפפה, אבל הפעם עם לקחים מהנסיון הקודם. אני רוצה לבנות קבוצה, שתיפגש למטרת בדסמ, כולל מין, על טהרת המיילדום. הקבוצה תהיה מורכבת מלא יותר מאשר שלושה גברים ושלוש נשים. מכאן אני אשמור על אותם כללים שהנחו אותי בפעם הקודמת. (ועצם זה שכל מי שהיה בעניין בשנה שעברה לא יודע על האחרים רק מראה כמה לא הופרה הדיסקרטיות) כללי הבסיס הינם - נטיה ספציפית: שולטים ונשלטות בלבד (לא מתחלפים) - גיל 25-40 - נכונות לשמור על דיסקרטיות טוטאלית המפגשים יתקיימו במקומות ניטרליים כגון בתי מלון ולכן יהיו בתשלום לגברים שבקבוצה. מעוניינים ומעוניינות יכולים לשלוח אלי פרטים בהודעה פרטית. הפרטים יכללו גיל, איזור בארץ, טלפון, ואמצעים אחרים להתקשרות (מייל מסנג'ר פייסבוק) כל מועמד ירואיין ויאושר על ידי, ועם התהוות הקבוצה תימסר הרשימה לידי כולם כדי שתיווצר הסכמה קולקטיבית לנוכחות של כולם. לאחר מכן ייקבע מקום ותאריך למפגש. הפרטים יועברו לתאי הדואר של חברי הקבוצה ולא בצורה פומבית. התהליך ארוך באופן מכוון מתוך רצון ליצור קבוצת איכות סגורה שתחזיק לאורך זמן. מחכה לשמוע מכם מיילדום |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
אני מקווה.
לפני 15 שנים •
5 בנוב׳ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 5 בנוב׳ 2009
מקווה שהמחשב שלך צלא יקרוס מההיענות העצומה...
|
|
עינוי מענג(שולט){כוס מרוץ} |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
מילדום
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
עינוי מענג(שולט){כוס מרוץ} • 6 בנוב׳ 2009
נו....ניראה.
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
aka BODYGUARD • 6 בנוב׳ 2009
ליצירת קבוצה מצומצמת שכזו אינך זקוק לשירשור שלם, מיילדום.
3 שולטים אתה תמצא בפניה לאנשים שנראים לך שיתכן ויתאימו לסוג המפגשים שאתה מתכנן. אם לטענתך גם בפעם הקודמת לא בדיוק היית עסוק במענה לכל הפניות, מה לדעתך יהיה שונה הפעם? לא מתיימר להבין בבדס''מ גדול אבל ממעט ההבנה שכן יש לי בנושא, אינך מוכר, אלא אם כן זה ניק כפול/מישני לצורך הענין,ורמת הקושי לארגן קבוצה סודית שעוסקת בבדס''מ היא גדולה, מייגעת, כמעט בלתי אפשרית. לא כל אחד, גם במעטה הדיסקרטיות המובטח, יאות להגיע למצב חשיפה שלו ושל רכושו מול אדם שאינו מכיר אישית. אין בדבריי משום כל ענין לרפות את ידיך, מאחל לך הצלחה בכל מקרה. סופ''ש נעים. |
|
מיילדום(שולט) |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
תודה על התגובות
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
מיילדום(שולט) • 7 בנוב׳ 2009
ההצעה עדין בעינה
מחכה להודעות שלכם כאן או בפרטי |
|
שפחה נרצעת(נשלטת) |