שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

המכירה.

nobady נשלט
לפני 14 שנים • 10 בנוב׳ 2009

המכירה.

nobady נשלט • 10 בנוב׳ 2009
בארץ החלומות האגדית פמיניסיטי ארץ בה הנשים גדלות ומתחנכות לשלוט והזכרים מיום היוולדם גדלים ומאולפים ליהיות עבדיהן, פורסמה מודעה בעתון המקומי בזו הלשון, למכירה עבד בן 25 יד ראשונה, מתאים לכל מטרה, בדיקת הסחורה תתאפשר בתיאום מראש, נא להתקשר לכריסטין בטלפון xxxxxxxxx.
בין הנענות למודעה היתה גם דורין אשה נאה בשנות ה 40 לחייה.
ביום שנקבע ובשעה היעודה נשמעה דפיקה בדלת, כריסטין שפתחה ראתה למולה את דורין ולצידה נערה צעירה ויפה שסימני התרגשות ניקרים על פניה.
לאחר שנכנסו והתישבו בסלון הציגה דורין את שירלי כבתה בת ה 20.
הבטחתי לה שלכשתגיע לגיל 20 אקנה לה עבד משלה לשימושה הפרטי בו תוכל לעשות כרצונה, אמרה. מתי אפשר לראות את העבד ? שאלה.
מיד אמרה כריסטין ובניד יד צלצלה בפעמון קטן שהיה מונח על השולחן.
כהרף עין ובריצה הגיע עבד צעיר גבה קומה, לבוש בתחתוניי צניעות הנעולים במנעול, קולר מקיף את צוארו ובכריעה הניח את ראשו על ברכיי גבירתו ממתין לליטוף ככלבלב נאמן. כשהיא מלטפת את ראשו כלטף חיית מחמד הציגה כריסטין את סחורתה.
זהו דוגי וכפי שאתן רואות עבד יפה ומשובח בן 25, גובהו 185 ס"מ, מבנה גופו חסון ושרירי ומתאים הוא לכל עבודה קלה כקשה ולעינוג כמובן ככל שידרש, דוגי הוא עבד צייתן, כנוע וממושמע, מאולף הוא להפליא ובטוחה אני ששירלי תהנה ותפיק ממנו את המירב.
אם כן מדוע את מוכרת? שאלה דורין, דוגי נמצא אצלי כבר 5 שנים והגיע הזמן להחליפו, אני נוהגת להחליפם כל 5 שנים כדי להתרענן ולהתחדש, יש לי כבר בעלית הגג עבד חדש צעיר יותר עם נתונים טובים יותר קשור וממתין ושלב אילופו לצרכיי אתגר בפניי עצמו, אני בטוחה שלאחר שאטפל בו בדרכי הקשוחה והסמכותית,
יעלה העבד החדש בהרבה על כישוריו של העבד הישן, הגיע זמנו של דוגי להמכר.
האם אפשר לבדוק את הסחורה יותר ביסודיות? בוודאי אמרה כריסטין, תוכלי כמובן גם לקחת אותו לבדיקה אצל הוטרינרית אם תרצי.
עמוד! פקדה כריסטין פניך אל הגבירות האורחות, ללא שהות התייצב דוגי על רגליו ממתין לבאות, כריסטין פתחה את המנעול בעזרת המפתח שהיה תלוי על צוארה והזמינה את דורין להפשיטו במו ידיה.
כאשר הוסר הכיסוי קריאת התפעלות נפלטה מפיהן של שתי הנשים, זין עבה וארוך ניצב זקור לעיניהן ומתחתיו תלויים זוג אשכים גדולים ומלאים, וואו התרגשה שירלי, אפשר לגעת? בוודאי ענתה כריסטין כולו שלך.
ביד רועדת אחזה שירלי בזיו הזקור כשידה השניה חופנת את האשכים המלאים הממלאים את כף ידה ממוללת ולוחצת קלות, אנחה נפלטה מפיו של העבד לקול צחוקן של הנשים, הוא מגורה ביותר, אין הוא רשאי להשפריץ ציינה כריסטין.
תסתובב ותתכופף פקדה דורין אנו רוצות לבדוק את התחת, דוגי ציית ולאחר שהסתובב מציג לפניהן תחת שרירי ומזמין התכופף והניח את ראשו על הברכיה של גבירתו, אני רואה צלקות הצלפה, האם עבד סורר הוא? וודאי שלא חייכה כריסטין, אני מצליפה משתיי סיבות עיקריות, קודם כל העבד חייב לזכור תמיד את מקומו, שנית כאשר אני מגיעה הביתה לאחר יום עבודה מתיש ומעצבן, ההצלפות מרגיעות אותי, משחררות מתוכי את כל העצבים והמתח, אני נוהגת להרטיב לו את התחת, ההצלפות כואבות יותר וזעקותיו גורמות לי נחת ורגיעה.
בתנועה חדה פיסקה דורין את לחיי התחת בוחנת בקפידה את החור הנפער למולה, מה את אומרת שאלה את הבת האם תוכלי לתקוע אותו כראוי? כן אמא ענתה שירלי בהתרגשות כשהיא דוחפת אצבע רועדת לתוך החור, אני רוצה אותו אמא הוא בדיוק מה שאני חולמת עליו, אני והחברות שלי נחגוג עליו בכייף.
פתח רגליים זונה ורחב ככל שאפשר פקדה דורין על העבד, דוגי פיסק את רגליו עד קצה יכולתו מאפשר לנשים לראות את אשכיו תלויים על בלימה. דורין החלה להעביר את אצבעה במרווח שבין שק האשכים לפי הטבעת הלוך וחזור מלטפת מידי פעם את הביצים הרותחות מנענעת אותן קדימה ואחורה כענבל של פעמון,
נעים למגע ציינה, חלק ורגיש. דוגי החל ליילל חרישית כשהוא מניע את האגן הלוך וחזור דופק באויר ככלב מיוחם הדופק את רגל בעליו, איזו מוסיקה חייכה דורין, ממש זמר ואפילו רקדן, לפתע וללא אזהרה לפתה את הזין הזקור ומשכה אותו לאחור, צעקה נפלטה מפיו של העבד להנאתן של הנשים, צחוק משועשע נשמע מפיהן.
כדאי שתנסי גם את שירלי אמרה דורין לבתה אני חושבת שממש תהני.
שירלי עשתה כעצת אמה נהנת מעצם הרעיון שהעבד כמשחק בידה.
אין ספק זין קשה ומשובח אמרה דורין, עבה וארוך בדיוק כמו שאני אוהבת, זכרי ילדתי הטבע יצר את הזכר כך שאנו הנשים יכולות לשלוט בו בעזרת כף היד ולפעמים אף במכת בעיטה רגלית חדה קרצה דורין לבתה.
תגידי פנתה דורין אל כריסטין, לא עלה בדעתך אף פעם לסרס אותו, אשכים כאלה בתוך צנצנת פורמלין יכילים להוות קישוט נאה על מדף בסלון.
האמת ענתה כריסטין חשבתי פעם ואף הזמנתי תור אצל הוטרינרית, זה קרה כאשר תפסתי את דוגי מאוננן ללא רשותי, ממש רתחתי הצלפתי בו כמו שצריך, אך לאחר מחשבה, ההפסד הכספי היה יכול ליהיות הרבה יותר גדול ומה גם שמחירו בשוק היה צונח לכן עדיף היה לנעול אותו בתוך תחתוניי צניעות כך שרק אני אוכל מתי שארצה ולפי צרכיי לשחרר אותו ולהשתמש בו, ניסית בעצמך וראית כמה נעים להשתעשע בביצים הגדולות האלה, אפילו סתם כך להנאה בלבד, צרכיו ורגשותיו אינם מעניינים אותי וכייף גדול לראותו מגורה מבלי יכולת לגמור, זהו העונש הקשה ביותר מה גם ששליטה בו באמצעות כף היד ע"י לחיצה חזקה על האשכים כמוה כחוויה בפני עצמה, לא חבל שזין נהדר כזה יהיה נפול ולא ימלא את יעודו?
ובכן בתכלס מה אחלטתן?
בסדר ענתה דורין כשהיא תולה את מבטה בכריסטין, מה המחיר? שאלה.
10000 פלורין ענתה כריסטין.
קצת יקר התמקחה דורין, ממש לא ענתה כריסטין, לפניכן עבד משובח מזן מיוחד, הזרע שלו משובח ומידיי פעם אני נוהגת לחלוב אותו ולמכור את הזרע לכל המרבה במחיר לצורכיי הפריה, זו הכנסה לא רעה כלל, אני נוהגת להשכירו למעונינות וגם זו הכנסה מועילה ומבורכת, כשתקני תראי שעשית עסקה מעולה, אמרה, מתבוננת בעיניה המתחננות של שירלי אל אמה.
אוקיי אמרה דורין אך לפני שנחתום על העברת בעלות האם תוכל שירלי לעשות עליו סיבוב?
בודאי אמרה כריסטין, שירלי קחי את העבד לחדר הסמוך ותחגגי כאוות נפשך.
נסי את לשונו המנוסה להנאתך ויכולה את לדפוק אותו כמה שתרצי וללא רחמים בעזרת זין הסיליקון המונח על השידה, אך זכרי אסור לו לגמור, במידה ותחליטו לקנותו אחלוב אותו ותוכלנה לראות במו עיניכן את איכות הזרע שהוא שופך, כנסי לחדר ונשמח לשמוע את זעקותיו, תוכלי גם להשתמש בשוט התלוי על הקיר ואל תשכחי להרטיב לו את התחת, בהצלחה.
שירלי הובילה את העבד אל החדר הסמוך כולה נרגשת ומצפה.
זעקותיו של דוגי נשמעו היטב בסלון מעלות חיוך על שפתותיה של האם הגאה, זוהי הבת שלי, היא יודעת את העבודה אמרה בהנאה גלויה, חונכה כראוי.
לאחר כשעה נפתחה הדלת ושירלי כולה חיוך והנאה יוצאת כשהיא גוררת אחריה על ארבע את דוגי העבד המותש והמיוסר, אמא זהו אותו אני רוצה, בסדר הנהנה דורין אנחנו קונות.
כריסטין ציוותה על העבד לעמוד והחלה לקול יללותיו לחלוב אותו לעיניהן של האורחות מכוונת אל כף ידה המושטת של דורין כך שתוכל לבחון את הזרע ואת איכותו.
ההשפרצה היתה אדירה ומלאה את כף ידה של דורין, לאחר בחינה מדוקדקת והבעת שביעות רצון, צוותה על העבד לרדת על הברכיים וללקק ולנקות את כף ידה מהטינופת לדבריה.
סטירה מצלצלת שספג הבהירה לעבד למי הוא שייך מעתה.
לסיום מלאה דוריו צק לפקודתה של כריסטין, העברת בעלות בוצעה כנדרש וכשהוא עירום כביום היולדו נלקח דוגי והוכנס למכוניתן.
המכירה הושלמה.
מוצ'ילר
לפני 14 שנים • 10 בנוב׳ 2009
מוצ'ילר • 10 בנוב׳ 2009
פנטזיה נחמדה. היה כיף לקרוא.
Morticia
לפני 14 שנים • 11 בנוב׳ 2009
Morticia • 11 בנוב׳ 2009
חופשי פנטזיה נחמדה והיה בהחלט מעניין לקרוא

אבל עם זאת, חייבת להודות שהמחשבה עליי חולקת עם אמא שלי רגעים כאלה...
kinda giving me the creeps
icon_sad.gif

no offense man
icon_lol.gif
חתולה והייטק
לפני 14 שנים • 12 בנוב׳ 2009
חתולה והייטק • 12 בנוב׳ 2009
אהבתי מאד
כתוב נפלא
מצטרפת לשאלה איפה הארץ הזו?
מתי המכירה הבאה? icon_smile.gif
spartakus​(נשלט)
spartakus​(נשלט) • 12 בנוב׳ 2009
אחלה סיפור..זורם ומחרמן..
יפה מאד icon_lol.gif
נולי
נולי • 12 בנוב׳ 2009
מורט תארי לך מה יקרה אחרי 40 שנה:
הנערה הפכה אישה ולאמא יש יומולדת 60, או אולי חוגגים יציאה לפנסיה והבת קונה לאמא מתנה עבד....
או לשיפור הסיטואציה: הנערה כבר בת 40 ולה עצמה ילדה בת20 . לציון התבגרותה ויציאת הסבתא לגמלאות יוצאים לספא עינוגים יחד ע"י צי עבדים....
פתאום קניית עבד עם אמא נראית לא נוראה כל כך.
icon_smile.gif
N