אתנה |
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
אתנה • 14 בנוב׳ 2009
אופק קסומה כתב/ה: מה שטיש אמרה, וגם, זו אפשרות נהדרת בשביל השולטת לחקור את הפן האנאלי של הנשלט שלה, מה שבהחלט יכול לסייע בתמיכה, תוך כדי.
חוץ מזה, ממליצה לצפות בסצינת הפתיחה של shortbus, שם האקט הזה מבוצע בצורה נהדרת - http://www.youtube.com/watch?v=KetKJQdLWbw אופק יקירתי הפן האנאלי מתפקד לשביעות רצוני אל דאגה |
|
אלימלך |
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
אלימלך • 14 בנוב׳ 2009
אופק קסומה כתב/ה: מה שטיש אמרה, וגם, זו אפשרות נהדרת בשביל השולטת לחקור את הפן האנאלי של הנשלט שלה, מה שבהחלט יכול לסייע בתמיכה, תוך כדי.
חוץ מזה, ממליצה לצפות בסצינת הפתיחה של shortbus, שם האקט הזה מבוצע בצורה נהדרת - http://www.youtube.com/watch?v=KetKJQdLWbw יופי של קליפ, באמת נותן פתרון יפה. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
Morticia • 14 בנוב׳ 2009
חופשי מגניב שהבאת קטע מ-Shortbus
בהחלט נותן מענה לסוגייה המתבקשת אבל דווקא מעביר מסר חתרני מאוד צורם על הדומינטריקס המקובלת חברתית (מעבר למאפיינים שלה זה בולט מאוד בשם שהוא בחר לתת לה - הוא בוודאי לא בחר במקרה לכנות אותה בדיוק בשמו של העבד המזוכיסט המככב בסיפוריו של פון מאזוך) בכלל יש נימת ביקורת על המיניות הנשית בסרט הזה לטעמי (אולי בצדק, אולי לא...) תכלס, אני אומרת שאם זה כזה חשוב לו שישבור את הראש בעצמו ואם זה כזה מדליק אותך לראות את זה, שידאג לסדר לך כרטיסים בשורה ראשונה כשיהיה מוכן שיתרגל יוגה יש לי חבר מאסטר יוגי שבלי לשבור שום חולייה הגמיש את עצמו מספיק כדי בקלות למצוץ לעצמו הוא אגב טוען שזה אמנם מאתגר אבל תכלס לא ממש כיף אבל היי! איש אישה בטעמם יחיו (no pun intended... ) |
|
אלימלך |
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
אלימלך • 14 בנוב׳ 2009
Morticia כתב/ה: בהחלט נותן מענה לסוגייה המתבקשת את בסדר אם כי הקטע הובא כדי לתת מענה לסוגייה. ולא כדי לדון על המסר החתרני המאד צורם על הדומינטריקס המקובלת חברתית שבסרט . בכל מקרה, אוהב את הראש שלך. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בנוב׳ 2009
Morticia • 14 בנוב׳ 2009
אלימלך כתב/ה: Morticia כתב/ה: בהחלט נותן מענה לסוגייה המתבקשת את בסדר אם כי הקטע הובא כדי לתת מענה לסוגייה. ולא כדי לדון על המסר החתרני המאד צורם על הדומינטריקס המקובלת חברתית שבסרט . בכל מקרה, אוהב את הראש שלך. |
|
אתנה |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
תודה לכל המגיבות והמגיבים
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
אתנה • 15 בנוב׳ 2009
בוצע בהצלחה
|
|
sun light(נשלט) |
לפני 14 שנים •
1 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
1 בינו׳ 2010
sun light(נשלט) • 1 בינו׳ 2010
Gemmini כתב/ה: אופק קסומה כתב/ה: מה שטיש אמרה, וגם, זו אפשרות נהדרת בשביל השולטת לחקור את הפן האנאלי של הנשלט שלה, מה שבהחלט יכול לסייע בתמיכה, תוך כדי.
חוץ מזה, ממליצה לצפות בסצינת הפתיחה של shortbus, שם האקט הזה מבוצע בצורה נהדרת - http://www.youtube.com/watch?v=KetKJQdLWbw אחלה קליפ אופק..אהבתי ממש בלי קשר לדיון .. ולמרות שאת עמידת הנר יצא לי לנסות פעם ... המשכתי מהקטע המצ"ב לטריילר של הסרט .. וברגע זה כבר מוריד לי אותו .. אז תודה לך על ההמלצה |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 14 שנים •
2 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בינו׳ 2010
bondman(נשלט){FLR} • 2 בינו׳ 2010
מה קרה לכם?
אני עושה את זה כך הרבה פעמים זה בסיסי... אחלה אוננות.... למי שלא ניסה מומלץ.... כמובן שעדיף עם מלכה בסביבה, אבל לא חייב |
|