אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תחינות,בקשות ושאר ירקות....:)

venus in our blood​(שולטת)
לפני 15 שנים • 15 בנוב׳ 2009

תחינות,בקשות ושאר ירקות....:)

venus in our blood​(שולטת) • 15 בנוב׳ 2009
כאשר הצד הנשלט מבקש משהו-איך ומתי זה ''מרגיש '' הכי אמיתי?
האם כשרצון השולט הופך להיות רצון הנשלט,במקרים מסויימים?
או
האם כאשר רצון הנשלט לובש את צורת הביטוי של השולט?

מהי לדעתכם\ן הדרך הנכונה ביותר לבטא את רצונותיכם\ן במערכת הבדסמי'ת?
במילה רוצה? מבקש\ת?

מתי,אם בכלל, התחננתם\ן למשהו ,במלוא הכוונה והרצון? לא פשוט כדי לרצות את השולט,אלא כי הערגה\התחנונים\הכמיהות באו מכם? כיצד זה בא לידי ביטוי אצלכם\ן? האם הצורך או הרצון נענו?

מתי רצון הופך לצורך?

השאלה מופנית לכל המיגדרים בכל קצוות השוטicon_smile.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אישי, כן?
מי שרוצה ממני משהו, סביר להניח שאזרום איתו אם יבקש. אין צורך להתחנן, פשוט לבקש בנימוס.

אפשר גם לומר "אני רוצה" או "הייתי רוצה", ואז זה לא יענה בו ברגע, אלא יישמר כחומר למחשבה, וסביר להניח שאחפש דרך להפתיע ולשמח.

כל צורה שהיא פחות מישירה, רק עושה לי "אנטי". כל מיני מניפולציות, לעצבן אותי בכוונה, לשאול אם בא לי, ללכת מסביב, לדלג על שלב הבקשה ולעבור ישר לתחנונים - לא יוציא ממני את התגובה הרצויה. אם יש לך מה להגיד - תגיד. כמו שזה. אולי אני אסכים ואולי לא, אבל אני מעדיפה דיבור ישיר ופתוח ופשוט, בלי התחכמויות.

"אני צריך" - ייענה באופן מיידי ובלי ויכוחים. אבל אם אני אקלוט שימוש בצמד המילים האלה לא כשבאמת צריך, אלא סתם בשביל להוציא ממני דברים - איבדת אותי.

* * *
תשובה אלטרנטיבית:

כשאני צריכה משהו, אני אומרת. בו ברגע.
כשאני *רוצה* - מעדיפה להוציא את הרצונות שלי בשיחה בגובה עיניים, לתת לו את המידע ושיעשה איתו מה שנראה לו. לא אוהבת לבקש תוך כדי פעולה. יש יוצא מן הכלל אחד - אני עשויה לבקש "עוד", אם אני נורא נורא נורא רוצה עוד.
גברים​(שולט)

Re: תחינות,בקשות ושאר ירקות....:)

גברים​(שולט) • 15 בנוב׳ 2009
נמוגה כתב/ה:
כאשר הצד הנשלט מבקש משהו-איך ומתי זה ''מרגיש '' הכי אמיתי?

זה מרגיש הכי אמיתי אך ורק ... אם זה הכי אמיתי.