Emo NA(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
עונשים וחיות אחרות
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
Emo NA(נשלטת) • 15 בנוב׳ 2009
לפני כמה חודשים התקבלה הנחיה ברורה וחד משמעית, מכיוון שאני לא יציבה (פיזית) ויש לי נטייה להימרח על הרצפה 3 פעמים ביום, אסור לי לטפס למקומות שגובהם יותר מחמישה ס"מ מגובה הרצפה אלא במקרה של חיים או מוות.. נאמר כשהילד שלי מטפס על השיש ואני צריכה לבוא לחלץ אותו כי הוא תלוי שם בין שמיים לארץ.
בסופ"ש האחרון החלטתי לצבוע את הבית - אחרי שהילדים והאחיינים צבעו אותו בטושים... וברור שבניגוד לכל ההנחיות והכללים - עליתי על סולם, ברור גם שכהרגלי בקודש - התרסקתי ובגדול. עכשיו אני צריכה להחליט איזה עונש מגיע לי על הפרת הכללים... למישהו יש רעיונות??? |
|
מישלי |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
אני מתארת לעצמי...
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
מישלי • 15 בנוב׳ 2009
מכיוון שהתרסקת מסולם, ובטח כבר כואב לך בכמה מקומות בגוף,
אז לטעמי, הרי כבר נענשת... בשל העובדה שאת בדס"מית וכנראה זקוקה לעונש יותר קינקי ומגרה (ואני גם משערת שיותר ידליק אותך אם הצעות יגיעו מגברים), אני ממליצה להתקשר לעשרה ממכרייך ולבקש מהם חוות דעת עלייך כ... אשה, אמא, בת זוג, עמיתה לעבודה וכו' ואח"כ, בעודך קשורה (או מסושנת לפי טעמך), להקריא את כל זה לאיש שלו את משוייכת! זה יילמד אותך מספר דברים: 1. מה אנשים שאת מכירה חושבים עליך 2. לקבל משוב מאנשים באהבה 3. להמשיך להיות מי שאת... ולעשות מה שאת רוצה... אני לא מכירה אותך, אז סתם יריתי באפלה, יכול להיות שכל זה - ממש "לא את". הכי חשוב, תשמרי על עצמך ותמשיכי לעשות מלימון - לימונדה (כמה קלישאות בתגובה אחת בעעע) מיש |
|
מישלי |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
tebayes כתב:
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
מישלי • 15 בנוב׳ 2009
"תבלי יום שלם קרוב לאדמה, כשמותר לך רק לזחול.
ככה לא תוכלי ליפול ולהתרסק." זה עדיף על ההצעה הראשונה שלי... |
|
Mine(שולט) |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
Mine(שולט) • 15 בנוב׳ 2009
מישלי - אני מפקפק אם רבי נחמן מברסלב היה מרוצה מהמקום שבו ה"מחשבות" שלו מסתובבות .
למרות שבכל הקשור לאנשי דת .... יו נבר נו. |
|
מישלי |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
בסוד, שאף אחד לא ישמע...
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
מישלי • 15 בנוב׳ 2009
Mine כתב/ה: מישלי - אני מפקפק אם רבי נחמן מברסלב היה מרוצה מהמקום שבו ה"מחשבות" שלו מסתובבות .
למרות שבכל הקשור לאנשי דת .... יו נבר נו. אחרי ביקור אצל ה"נחמן" בעצמו (לפני כמה שנים), יש לי תחושה, שיש לו ולמי ששלח אותו לכאן, חלק נכבד בזה שאני "כזאת" ! וכן, בעודי שם, לבושה בצניעות (שלא אופיינית לי) ומרגישה מחופשת, הרגשתי סוטה לא קטנה, דימיינתי לעצמי מה היה קורה אם אדון שלי היה מבקש שאתלבש כך... מעניין... |
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
.
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
Victoria Frances(שולטת) • 16 בנוב׳ 2009
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עונשים?! על מה את מדברת זה גדול! זה העונש הבא של הנשלט שלי! |
|