FrozenLips |
לפני 15 שנים •
17 בנוב׳ 2009
אלה היו שנים של אהבה.
לפני 15 שנים •
17 בנוב׳ 2009
FrozenLips • 17 בנוב׳ 2009
אלה היו שנים של אהבה.
לפני שנתיים וקצת גיליתי איך אהבה אחת קטנה וסוערת יכולה להאיר את השממה שלי. מילים, לחישות, חיבוקים נסתרים, רומנטיזציה בגרוש של מחוות קטנות וסודיות, שיעורים בנגיעות נכונות. מעולם לא ידעתי שמגולם הרגש שהייתי יכול לזחול החוצה פרפר שכולו חיוכים וטוב לב. מאז אני גדלה ולומדת. היום אין בי שמץ של ספק שאהבה גורמת לי לקרון בתדרים מופלאים ושכשאני מלאה ברגש, אני זורחת כמו שמש פרטית וקטנה. כשאני מוצפת ברגשות סוחפים כל כך, אני משפריצה מתוכי אור בכל צעד וצעד בלי שום בושה. אבל אני גם למדתי את המקום של הכאב בחיים שלי. למדתי עד כמה הוא חיוני לתפקוד היישות הזו שאני נוטה לקרוא לה 'אני'. אני חוזרת ומחפשת ובודקת שוב ושוב את המהות הזו בגבר שלצדו אני משתהה. ברגעים בהם טוב לי, אבל במיוחד ברגעים האלה, בהם אני נתקעת במסילות מעגליות של מחשבה הרסנית - מחשבות שבימים עברו היו דוחפות אותי למקומות שבהם אין שמץ כבוד - ברגעים האלה אני מחפשת את הכאב. ואמנם אני צריכה גבר שיאהב את הסערה שלי, אבל אני גם מספיק שלמה עם עצמי כדי להכיר בזה - לאהוב זה לא מספיק בשבילי. כשאני לוקחת כמה צעדים יותר מדי לתוכה, מתחילה לטבוע בגלי הסערה של עצמי ולהיות כולי שצף קצף מסביב, אני צריכה גבר שיעמוד שם לצדי, במבט שכולו חיבה מהולה בהערצה, וגם עם הילה קלה שאפשר לפרש אותה אפילו כלעג (בערך כמו שאתה מסתכל על כלב שמנסה לנגוס לעצמו בזנב). הוא מוזמן להושיט לי יד, אבל כשאני מתחילה לשקוע, אני רוצה לדעת שהוא יקח אותי משם בשתי ידיים חזקות, לא משנה עד כמה זה יכאב. אני חשובת שאני מגיעה לשלב של השלמה בימים האלה. אני מבינה עוד פיסה מעצמי (אחת אחת, אני אשלים את התמונה). אולי הגיע הזמן שבסוגריים שלי אני אכתוב 'נשלטת' ואולי בכלל (רחמנא ליצלן) 'לא בעסק'? |
|
חתול צללים(לא בעסק){Cypris} |
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
חתול צללים(לא בעסק){Cypris} • 18 בנוב׳ 2009
הכיטוב לא בעסק
|
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
ממ..
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
Victoria Frances(שולטת) • 18 בנוב׳ 2009
נשמע כאילו עכשיו את עדיין לא במקום שלם.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
Re: ממ..
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 18 בנוב׳ 2009
Victoria Frances כתב/ה: נשמע כאילו עכשיו את עדיין לא במקום שלם.
ומי מאיתנו כן? איך אמרה את זה ימימה - התיקון מפסיק כשמפסיקים להיות. |
|
Bent |
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
Re: אלה היו שנים של אהבה.
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
Bent • 18 בנוב׳ 2009
FrozenLips כתב/ה: אלה היו שנים של אהבה.
ואולי הגיע הזמן שבסוגריים שלי אני אכתוב. כן תכתבי ולמי אכפת בכלל מה ההגדרה? אותך מאושרת זה נשמע כמו משהו שווה. נשיקה |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 בנוב׳ 2009
נוריתE • 18 בנוב׳ 2009
חומד,אנחנו, תמיד
"בעסק" מבינה אותך. מיזדהה. |
|