SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 14 שנים •
28 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
28 בנוב׳ 2009
SexyRed(שולטת){Woody} • 28 בנוב׳ 2009
היה מעולה :) היה נפלא!!
כרגיל, נהנינו, אך פעם יותר מהרגיל.. תודה רבה!!! |
|
J-Bond(אחר) |
לפני 14 שנים •
28 בנוב׳ 2009
המסיבה...
לפני 14 שנים •
28 בנוב׳ 2009
J-Bond(אחר) • 28 בנוב׳ 2009
[B]מה שנכון שנכון
משתפר מפעם לפעם ונותן לך סיבה ורצון לעוד מתי המסיבה הבאה?[/B] |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
28 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
28 בנוב׳ 2009
D M Dogy(מתחלף) • 28 בנוב׳ 2009
ערב מושקע ומסיבת נושא מפתיעה
שהציתה רעיונות מקוריים לסשיינים הגבירה דיקלס המדהימה שתמיד יודעת לסובב את כולנו שי התותח וקארין הסקסית השאירו אתכם פעורי פה ואימו שלנו עם רורשך גרמו לכם לקפוא במקום שחר ודרור לא נתנו לכם לנוח עד השעות הקטנות הרבה אחרי ארבע עדיין לא היה מקום לזוז ברחבה וכמובן חגגנו יומולדת כמו שצריך ל"חיה בסרט" שאנחנו כל כך אוהבים מזל טוב אישה מדהימה עם חיוך של מיליון דולר. תודה ענקית וגדולה לאורלי שמתאמצת כל פעם לתת לכם את כל הסיבות להגיע ולחזור הביתה עם חיוך של סיפוק ומסתבר שזה ממש מצליח,מסיבת fetish מעוררת ומספקת כבר אין לי סבלנות לחכות למסיבה הבאה מה בקנה אורלי? |
|
lady inBlack |
לפני 14 שנים •
30 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
30 בנוב׳ 2009
lady inBlack • 30 בנוב׳ 2009
עוד מסיבה מעולה מבית היוצר אורלי ושות'
רק עכשיו התאוששתי תודה תודה תודה! על מוזיקה מצויינת שאפילו דיקלמתי כמה שירים אהובים מתוכה DJ הורס! ואנשים יפים, מושקעים שהיה כייף להסתכל עליהם. וגם להקים מתחם פמדומיסטי עם טירופית ולראות כמה מהם על 4 הסשנים שהיו על הבמה, דיקלס ריתקת אותנו גם ממקום מושבנו ואלכסיי הפתיע, סחטיין עליך והיו עוד שאני כבר לא זוכרת..כי הייתי עסוקה באקשן הפרטי שלי היה קשה לעכל שהמסיבה נגמרה באור הבוקר חבל שאין אפטר פארטי! מחכה למסיבה הבאה |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
30 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
30 בנוב׳ 2009
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 30 בנוב׳ 2009
D M Dogy כתב/ה: ערב מושקע ומסיבת נושא מפתיעה
שהציתה רעיונות מקוריים לסשיינים הגבירה דיקלס המדהימה שתמיד יודעת לסובב את כולנו שי התותח וקארין הסקסית השאירו אתכם פעורי פה ואימו שלנו עם רורשך גרמו לכם לקפוא במקום שחר ודרור לא נתנו לכם לנוח עד השעות הקטנות הרבה אחרי ארבע עדיין לא היה מקום לזוז ברחבה וכמובן חגגנו יומולדת כמו שצריך ל"חיה בסרט" שאנחנו כל כך אוהבים מזל טוב אישה מדהימה עם חיוך של מיליון דולר. תודה ענקית וגדולה לאורלי שמתאמצת כל פעם לתת לכם את כל הסיבות להגיע ולחזור הביתה עם חיוך של סיפוק ומסתבר שזה ממש מצליח,מסיבת fetish מעוררת ומספקת כבר אין לי סבלנות לחכות למסיבה הבאה מה בקנה אורלי? מדהים אחד, לראות אותך בפרט - זה לחייך ללא הפסקה! אוהבת אותך...אותכם. תודה על לילה מרגש, כייפי והנאה צרופה! |
|
epimetheus |
לפני 14 שנים •
30 בנוב׳ 2009
מסיבה מצויינת
לפני 14 שנים •
30 בנוב׳ 2009
epimetheus • 30 בנוב׳ 2009
היתה מסיבה ממש טובה. נושא הערב קלה למטרה והיה מצוין.
תודה |
|
Cheshirecat(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
30 בנוב׳ 2009
אוי כמה שאני נהנתי...
לפני 14 שנים •
30 בנוב׳ 2009
Cheshirecat(מתחלף) • 30 בנוב׳ 2009
תודה לאורלי ותודה לטישק'ה ותודה לדיקלס המדהימה שהיה לי הכי מעולה להצמד לרגל שלה ותודה לכולללן (וכולםם) המקסימים שעשו לי ערב קסום...מאוד נהנתי, היתה אוירה פתוחה, שמחה ונותנת אה, ורחבה רחבה, תרתי משמע
לילה צח. CHESHIRECAT |
|
lady p |
לפני 14 שנים •
1 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
1 בדצמ׳ 2009
lady p • 1 בדצמ׳ 2009
שלום לכולם..
אני די חדשה פה באתר ורציתי לדעת(אם אפשר--לא הכי סגורה על החוקים)מי זה הבחור(המדהים)שהיה במסיבה בסשן השני (עם הבחורה הנמוכה יותר..מהממת..IMMORTAL נדמה לי) בכל מקרה אכן מסיבה מעולה...אי אפשר להשוות בכלל למסיבות ה"רגילות" |
|
immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 14 שנים •
1 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
1 בדצמ׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 1 בדצמ׳ 2009
lady p כתב/ה: שלום לכולם..
אני די חדשה פה באתר ורציתי לדעת(אם אפשר--לא הכי סגורה על החוקים)מי זה הבחור(המדהים)שהיה במסיבה בסשן השני (עם הבחורה הנמוכה יותר..מהממת..IMMORTAL נדמה לי) בכל מקרה אכן מסיבה מעולה...אי אפשר להשוות בכלל למסיבות ה"רגילות" הלואו, תודה רבה על המחמאה אני אתן לך רמז, תקפצי אחורה בעמודים לעמוד הראשון של השרשור הזה, שם ישנו פרסום של המסיבה, ובו כתוב הניק של הבחור |
|
lady p |
לפני 14 שנים •
1 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
1 בדצמ׳ 2009
lady p • 1 בדצמ׳ 2009
בכיף...
מבינה שאת מדברת על רורשך...אני פשוט הייתי בטוחה שרורשך זה הגבוה (היה חצי ערום)אני מדברת על השני..שהיה עם לבוש בלבן (עם שלייקס שחורים) |
|