סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך אתם אוהבים את השולטת\דומית שלכם ?

המלט
לפני 14 שנים • 20 בנוב׳ 2009

Re: טוב

המלט • 20 בנוב׳ 2009
קייסי כתב/ה:
ההגדרות כמובן מגוונות ועונות על הצרכים הייחודיים של כל אחד כאן. זה שרשור מצוין, כי שולטות יכולות לברור מתוכו את הנשלטים שצרכיהם תואמים את שלהן. כשהאג'נדות מצטלבות השמיים הם הגבול. או הריצפה. תלוי בנקודת המבט.
לגבי המלט ואנדרפוט, אני ממש לא חושבת שזו הגדרת הפאמדום. גם לא הגדרת הסאב, הנשלט או העבד באשר הם. זו הגדרתו המובהקת של המאזוכיסט הנפשי. לפעמים יש חפיפה בין ההגדרות אך במקרים רבים אין. נתקלתי בנשלטים רבים שזקוקים להדדיות במישור הרגשי, והתעמרות או סאדיזם במישורים אחרים. מנעד הצרכים גדול. הצורך בניכור רגשי הוא לא בהכרח המיינסטרים אפילו.

תגדירי את המיינסטרים של הפמדום.
אנדרפוט
לפני 14 שנים • 20 בנוב׳ 2009
אנדרפוט • 20 בנוב׳ 2009
חשוב להבדיל בין ג'נטלמניות ודאגה לצרכיה של אישה לבין פנטזיה מינית, כמו שחשוב להבדיל בין עולם הקינק המיני לבין תופעה קצת יותר ספציפית כמו מאזוכיזם. לקרוא לדבר אחד קיצוני ולדבר אחר מיינסטרים זה קצת פוליטי מדי לטעמי. כאילו שהמלט ואני עשבים שוטים של איזו התנחלות מתונה.

אפשר לטעון עד מחרתיים שפון-מאזוך בכלל לא מאזוכיסט ושהתופעה שהוא תיאר היא בכלל סוג של ניצול נשים וכו. ועל אותו המשקל ניתן לטעון שחנוך לווין לא כתב בכלל על שליטה נשית ושלוליטה של נאבוקוב אינו מדבר בכלל על משיכה מינית לצעירות.
שיכתוב ההסטוריה ועיוות המציאות הם סוג של מכבסת מילים שנועדה לשרת כל מיני צרכים, אבל אין בכוחם לשנות את המציאות האובייקטיבית.

פאמדום הוא עולם פנטזיות שהומצא על ידי גברים לשם הגעה לריגוש מיני, עולם שבו יש חוקי יסוד שמגדירים אותו, הנסיון להפוך אותו לסוג של אידיאה או פילוסופיה חורג מהנרטיב ההסטורי האמיתי שלו והופך אותו למכשיר לקידום רעיונות שונים ומשונים על ידי כל מיני טרמפיסטים.

מצד אחד מדובר בסך הכל בפנטזיה ולכן לא צריך לקחת יותר מדי ברצינות את משחקי התפקידים (זה קצת כמו דרקונים ומבוכים) אבל מצד שני יש עקרונות יסוד ולא כל פנטזיה או סליז מיני שכוללים קצת עור ושפיך הם מיד פאמדום, יש מסגרת ספרותית לפנטזיה הזאת, מטריה פואטית מסוימת.

אבל בשביל מה לבזבז זמן על דיונים עקרים. המלט, מתי אני מזמין אותך לדרינק?
המלט
לפני 14 שנים • 21 בנוב׳ 2009
המלט • 21 בנוב׳ 2009
אנדרפוט כתב/ה:

אבל בשביל מה לבזבז זמן על דיונים עקרים. המלט, מתי אני מזמין אותך לדרינק?

זו שאלה מצויינת. יש לי פנטזיה לגנוב סופ"ש חורפי בבירת הממלכה בעתיד הנראה לעין (לחלק הרטוב שלה).
קייסי

המלט

קייסי • 21 בנוב׳ 2009
מיינסטרים במובן של נפוץ יותר. סוג של זרם מרכזי רווח. זה שבחרתם לצמצם פאמדום למסגרת הספרותית המדוברת זה בעייתי בעיני, למרות שמזוכיזם מהסוג הזה הוא ממש לא עשבים שוטים בעיני. נא לא ליחס לי להט משיחי לא לי, בבקשה.
מי כמוכם יודעים שהמיינסטרים או מסגרת נורמטיבית מקובלת רחוקים מלהיות ערך בעיני. פאמדום ושאר משחקי המין הם בדיוק מה שהם - משחקי מין. וכל אחד אוהב לשחק את זה אחרת.
עם כל הכבוד לחנוך לוין, ויש המון כבוד (למאזוך פחות - די משמים לטעמי), יש סוגים שכיחים בהרבה של שליטה נשית. ולא, שליטה נשית היא לא רק פנטזיה של נשלטים. היא גם סיפוק מיני ואחר של שולטות. לא שיש משהו רע בפנטזיות של נשלטים, אם לעשות פאראפראזה על סיינפלד.
Morticia

Re: המלט

Morticia • 21 בנוב׳ 2009
קייסי כתב/ה:

ולא, שליטה נשית היא לא רק פנטזיה של נשלטים. היא גם סיפוק מיני ואחר של שולטות.

פפפפפפפפפפ תודה!
(זו אני פה נושמת לרווחה...)

מצד שני, נראה לי שיש מצב שחל איזה בלבול או שיש איזו קרבת משפחה בין מאזוכיזם נפשי לבין הפרעת אישיות נרקיסיסטית

אז פעם גברים היו כותבים פנטזיות - לחיי אלו ויהי זכרם של אלו שהלכו מאתנו ברוך
זה לא הפריע לנשים לפתח פנטזיות משל עצמן - חופפות יותר או פחות אבל משל עצמן ולמען הצרכים שלהן
לספח לעצמן את הזכות על השליטה שקרויה על שמן
ויש גברים שלא רק שמפנטזים כי אם מסוגלים, רוצים ומסורים עד אין קץ להקשבה, הפנמה ומאמץ למען צרכי האישה - לגברים כאלה קוראים נשלטים ואלו ראויים לנשים דומיננטיות כסאבמיסיביים

נראה לי שבפורום הבנות על הבנים הכוונה היתה לפנות מקום לשליטה נשית פר סיי
ולא לדורסנות גברית על חיפוש משרתות לפנטזיה שלהם
זה בוודאי מה שמביא את הנשים הלום
ואולי כדאי שגם את הגברים...

שתהיה שבת של שלום
icon_smile.gif
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 21 בנוב׳ 2009
רפאל כתב/ה:
חכמה.
חרמנית כמו חמישה לגיונות של חיילים רומאים.
אובססיבית ומאוהבת.
weirdo וסדיסטית.
טובת לב.
יפה.

אני לגמרי איתו.
רק להוסיף על החכמה: החכמה שלה היא שונה לגמרי משלי, היא חושבת אחרת, היא רואה דברים שאני לא. גם כי היא אישה, וגם כי היא היא.
Eta Carinae

Re: המלט

Eta Carinae • 21 בנוב׳ 2009
קייסי כתב/ה:
מיינסטרים במובן של נפוץ יותר. סוג של זרם מרכזי רווח. זה שבחרתם לצמצם פאמדום למסגרת הספרותית המדוברת זה בעייתי בעיני, למרות שמזוכיזם מהסוג הזה הוא ממש לא עשבים שוטים בעיני. נא לא ליחס לי להט משיחי לא לי, בבקשה.
מי כמוכם יודעים שהמיינסטרים או מסגרת נורמטיבית מקובלת רחוקים מלהיות ערך בעיני. פאמדום ושאר משחקי המין הם בדיוק מה שהם - משחקי מין. וכל אחד אוהב לשחק את זה אחרת.
עם כל הכבוד לחנוך לוין, ויש המון כבוד (למאזוך פחות - די משמים לטעמי), יש סוגים שכיחים בהרבה של שליטה נשית. ולא, שליטה נשית היא לא רק פנטזיה של נשלטים. היא גם סיפוק מיני ואחר של שולטות. לא שיש משהו רע בפנטזיות של נשלטים, אם לעשות פאראפראזה על סיינפלד.

זה לא פייר, ברגע שעירבת את סיינפלד ניצחת אוטמטית. זה כמו חוק גודווין ההפוך
קייסי

אתה מתכוון להיפך מחוק גודווין?

קייסי • 21 בנוב׳ 2009
חוק גודווין ההפוך לא נוגע לאיזכור יהודים בדיונים של נאצים?icon_smile.gif
כך או כך, אתה מזכיר לי תקופות חשוכות בהיסטוריה...
גיא 22
לפני 14 שנים • 6 בדצמ׳ 2009

תחת יפה.

גיא 22 • 6 בדצמ׳ 2009
חשוב לי שתהיה רזה, יפה, עם טוסיק ראוי לשמו. icon_exclaim.gif והכי חשוב שתהיה מודעת ליופי שלה, לעוצמה שלה .
עיינים כחולות או ירוקות רק יעשו לי טוב, צחוק סדיסטי ומשפיל יהיה מבורך.. icon_surprised.gif
מלאת שאלות​(שולטת)
לפני 14 שנים • 9 בדצמ׳ 2009

פתיחת הזמנה למלכות

מלאת שאלות​(שולטת) • 9 בדצמ׳ 2009
חברים יקרים

אין שום בעיה תפתחו עמותה לעבדים שמחפשים מלכות לפי הרצון וטעם שלכם ותתחילו לבחור

ואנחנו מסכנות נעמוד מולכם בשורה

ואתם העבדים הבחירים תחליטו מי מתאימה ומי לא

זה היו צחוקים, האמת היא שלא הבנתם על מה השאל דוקטור מרטינס המכובד

איך אתם אוהבים את השולטת\דומית שלכם ?

אני מגדירה את המילה : שלכם

ומה עניתם?

icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif

icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif