נוריתE |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
לקרא "לילד" בשמו
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
נוריתE • 9 בדצמ׳ 2009
אם מחפשים,מערכת יחסים בידסמ''ית וזה מה שרוצים
אז טיבעי לדעתי שמחילים את הקשר ככזה, המערכת ה"זוגית",זאת שמתבססת על תחומי עיניין אחרים ואולי גם צרכים אחרים,יכולה לבוא לפעמים במשך. ובכלל מי אומר ואיפה כתוב,שמערכת יחסים בידסמית בהכרח,"צריכה" להוביל גם לזוגיות "רגילה"? |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
גם לי יש שאלה
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
bael{בורדו בי} • 9 בדצמ׳ 2009
כאשר אתם מסיימיםן קשר של מערכת יחסים זוגית עם שליטה.
כיצד לדעתכם זה אמור להגמר? כמערכת יחסים רגילה שבה מעורבים עו"ד או משלבים בה את השליטה (עו"ד יקר) ? או פרידה שליטה (ראו לעיל) וההוצל"פ משתלב בהמשך? אחדד את דברי למה אני מתכוון, עם סייום מערכת יחסים זוגית עם שליטה, כוונתי לפרידה מלאה של פגישות רגילות לקפה בבית המשפט לענייני משפחה \ רבני וכו עם שילוב של סאשנים כמובן. מה דעתכם/ן? כיצד אתם נוהגים או רואים את הדברים? אבל בחיאת....תשובות מנומקות |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
גם לי יש שאלה
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
bael{בורדו בי} • 9 בדצמ׳ 2009
כאשר אתם מסיימים קשר של מערכת יחסים זוגית עם שליטה.
כיצד לדעתכם זה אמור להגמר? כמערכת יחסים רגילה שבה מעורבים עו"ד או משלבים בה את השליטה (עו"ד יקר) ? או פרידה שליטה (ראו לעיל) וההוצל"פ משתלב בהמשך? אחדד את דברי למה אני מתכוון, עם סייום מערכת יחסים זוגית עם שליטה, כוונתי לפרידה מלאה של פגישות רגילות לקפה בבית המשפט לענייני משפחה \ רבני וכו עם שילוב של סאשנים כמובן. מה דעתכם/ן? כיצד אתם נוהגים או רואים את הדברים? אבל בחיאת....תשובות מנומקות |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
Re: לקרא "לילד" בשמו
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
Josephin(לא בעסק) • 9 בדצמ׳ 2009
nurit כתב/ה: אם מחפשים,מערכת יחסים בידסמ''ית וזה מה שרוצים
אז טיבעי לדעתי שמתחילים את הקשר ככזה, המערכת ה"זוגית",זאת שמתבססת על תחומי עיניין אחרים ואולי גם צרכים אחרים,יכולה לבוא לפעמים במשך. ובכלל מי אומר ואיפה כתוב,שמערכת יחסים בידסמית בהכרח,"צריכה" להוביל גם לזוגיות "רגילה"? אין ספק שמערכת יחסים שהיא בדסמית בלבד, מתחילים בהוראות תארים וכו לאחר שיחות הכרות. אני מסכימה איתך שלא כל מערכת יחסים בדסמית צריכה או חייבת להוביל לזוגיות. מה שאני התכוונתי אליו זה שהקשר מוגדר מראש על ידי שני האנשים שמטרת ההכרות היא לקשר משולב של שליטה וזוגיות. מבחינתי קשר שהוא שליטה בלבד, או זוגי ונילי בלבד, לא מספק אותי. ואני שואלת עם במערכת יחסים מוגדרת מראש שתהיה גם זוגית וגם שליטה, האם זה יהיה נכון להתחיל בקטע של השליטה או בקטע של זוגיות "ונילית" ולאחר מכן עם הזמן להכניס גם את השליטה לקשר. ברור לי שיתכן אלף תשובות לשאלתי, רציתי לדעת איך אחרים היו מתחילים קשר כזה עם בשליטה או בהכרות רגילה. |
|
ginger |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
ginger • 9 בדצמ׳ 2009
קודם זוגיות אח"כ שליטה.
לא ! קודם שליטה אח"כ זוגיות. ואני תוהה - למה בכלל את מפרידה ביניהן מתוקף ניסוח שאלתך? אני לא חושבת שיש אחד שבא קודם ואחד שבא אחרי, זה כמו ששואלים - קודם פיזי אח"כ ריגשי או קודם ריגשי אח"כ פיזי - יש נשים (וגברים...) שפותחות רגליים קודם ורק אח"כ את ליבן ויש שקודם את ליבן ואת הרגליים כפועל יוצא וכאן - זה בכלל מסובך, כי באיזה "צד" ממוקמת השליטה? והזוגיות ?? בשבילי הכל בא ביחד או שלא בא. אדם הוא מכלול שלם של דברים, ומערכת יחסים בין שני בני אדם (בין אם היא שליטה או זוגיות או שליטה וזוגיות או זוגיות ושליטה - ואני לא אשתף פעולה עם הפרדת השתיים האלו כי הן חופפות בעיני) היא מכלול בריבוע. עושים ומתנהגים כמו שנכון לעשות ולהתנהג, כמו שמרגיש נכון בבטן. בשבילי - הכל ביחד. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
Re: גם לי יש שאלה
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
bael כתב/ה: כאשר אתם מסיימיםן קשר של מערכת יחסים זוגית עם שליטה.
כיצד לדעתכם זה אמור להגמר? כמערכת יחסים רגילה שבה מעורבים עו"ד או משלבים בה את השליטה (עו"ד יקר) ? או פרידה שליטה (ראו לעיל) וההוצל"פ משתלב בהמשך? אחדד את דברי למה אני מתכוון, עם סייום מערכת יחסים זוגית עם שליטה, כוונתי לפרידה מלאה של פגישות רגילות לקפה בבית המשפט לענייני משפחה \ רבני וכו עם שילוב של סאשנים כמובן. מה דעתכם/ן? כיצד אתם נוהגים או רואים את הדברים? אבל בחיאת....תשובות מנומקות חכם כבר לא תהיה, ליצן. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
ginger כתב/ה: קודם זוגיות אח"כ שליטה.
לא ! קודם שליטה אח"כ זוגיות. ואני תוהה - למה בכלל את מפרידה ביניהן מתוקף ניסוח שאלתך? אני לא חושבת שיש אחד שבא קודם ואחד שבא אחרי, זה כמו ששואלים - קודם פיזי אח"כ ריגשי או קודם ריגשי אח"כ פיזי - יש נשים (וגברים...) שפותחות רגליים קודם ורק אח"כ את ליבן ויש שקודם את ליבן ואת הרגליים כפועל יוצא וכאן - זה בכלל מסובך, כי באיזה "צד" ממוקמת השליטה? והזוגיות ?? בשבילי הכל בא ביחד או שלא בא. אדם הוא מכלול שלם של דברים, ומערכת יחסים בין שני בני אדם (בין אם היא שליטה או זוגיות או שליטה וזוגיות או זוגיות ושליטה - ואני לא אשתף פעולה עם הפרדת השתיים האלו כי הן חופפות בעיני) היא מכלול בריבוע. עושים ומתנהגים כמו שנכון לעשות ולהתנהג, כמו שמרגיש נכון בבטן. בשבילי - הכל ביחד. תודה! אני הסביר לך למה שאלתי, כי היה מקרה שהכרתי שולט והוסכם על שנינו מערכת זוגית מלאה שכוללת הכל! אבל, לי היה מוזר להתחיל את הקשר בפניה אליו ככן אדוני לא אדוני וכו (לא משיחת הטלפון הראשונה), ולבצע הוראות פשוטות שניתנו לי, לי זה היה מוזר לא הרגשתי בנוח עם זה . יתכן וזה בגלל שרוב מערכות היחסים שהייתי מעורבת בהם היו שליטה או זוגיות , לא הייתה לי מערכת יחסים שמשלבת את השניים. תהיתי מה דעתם של אחרים, כיצד הדברים מתנהלים אצלם. |
|
האזוקים |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
תודה
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
האזוקים • 9 בדצמ׳ 2009
תודה על השאלה כי גם אני שואלת את אותה שאלה.
לדעתי במקרה כזה צריך לבנות משהו ורק אחר כך להמשיך לשליטה. אך יצא לי כבר שולטים שאכן דרשו שאפנה בתואר וציות מיידי. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
אמון ותקשורת
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 9 בדצמ׳ 2009
צריך משניהם כדי לבנות מערכת יחסים, מכל סוג שהוא - אבל צריך די הרבה אמון ותקשורת לדעתי, כד לשחק ביחד בדסמ.
אם למישהו יש ציפיות לא מציאותיות (משהו בסגנון "חכי לי ערומה, על ארבע, מול הדלת הפתוחה בחדר המלון" כתסריט לפגישה הראשונה), הסיכויים לבניה של קשר יציב ושל בטיחות פיזית ונפשית בסשנים דועכים חזק... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
9 בדצמ׳ 2009
aka BODYGUARD • 9 בדצמ׳ 2009
הבילבול התמידי בין זוגיות לשליטה.
קצת קשה לקבל את הדברים ולא אעשה אותם קלים יותר להבנה. ברגע שנכנסת מערכת למצב זוגיות מתחילות הפשרות. כשמתחילות הפשרות מתמוססת השליטה ואז נותרים עם הזוגיות. לא להתבלבל בין אמון לפשרות... שני דברים שונים לחלוטין. המחפשות חתן נא לפנות למשרד שידוכין מומלץ וקרוב, המחפשות חתן-בן זוג נא לפנות לג'יידייט, המחפשות שולט-בן זוג-חתן....וול, תנסו אצל כלובי... הטעות הנפוצה בפניות אלי עוסקת סביב השאלה האם אפשר לקחת את הוניל שאימצתן לפני חודש ויומיים ולהפוך אותו לשולט-על/נשלט סמרטוט וכו'. להתעורר ילדים, BDSM זה משחק של מבוגרים, אין מועדי ב' ואין לחזור על שנת הלימודים. כל טעות עולה ביוקר פיסי ונפשי וחבל לבצע את הניסיונות הללו של חיפוש החתן-שולט באש חיה. דעו מה אתן רוצות ומקדו את החיפוש בהתאם. וכמובן- בהצלחה !!! |
|