קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
קליבר , בדרכו שלו
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
קליבר(שולט) • 3 באפר׳ 2004
קליבר בדרכו שלו יסייע להעביר אותך מפה :
בד"כ זה באמצעות בעי טה ישירה לפנים אם כי גם בעיטת סטירה תועיל לא פחות .. שא ברכה.. ו.. סע מפה |
|
האיש בשחור(שולט) |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
האיש בשחור(שולט) • 3 באפר׳ 2004
שמתי לב לתופעה מעניינת ויחודית לפורומי הכלוב, תופעה שהיא בהחלט יוצאת דופן בתחום פורומי הבדס"ם...
ככל שנושא ההודעה יותר דבילי ויותר מטומטם, כך הולך לו השרשור ומתארך ומסתעף ומתפתל ממש כמו נחש אנקונדה. לעומת זאת, חלק נכבד מהנושאים היותר רציניים זוכים כאן להתייחסות מועטה ולא תמיד עניינית. חומר למחשבה? האיש בשחור |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
חצי אדון • 3 באפר׳ 2004
אתה צודק.
סוף סוף לא מדברים כאן על המועדון או מתחנחנים למישהי שמצהירה שהיא חדשה כאן. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
חצי אדון • 3 באפר׳ 2004
שוב אופס
הבחור הכי שווה כאן! ובכלל. נקודה. |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
זה רק מוכיח את הטענה החוזרת
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
אנפת לילה • 3 באפר׳ 2004
שאנחנו לא רציניים, ובעיקר לא רציניות.
רק שעשוע אנחנו מחפשים פה. בעיקר אלה מאיתנו שיש להם את הדבר האמיתי ולא צריכים את הפורום כדי לחפש באופן נואש כל כך. אגב, חצי תמשיך להצהיר על עצמך כעל ההכי שווה, אולי בסוף גם תשתכנע.... |
|
Timeless(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
Timeless(נשלטת) • 3 באפר׳ 2004
חצי אדון
אני יושבת וקוראת את השרשור ובאמת מנסה להבין מה זה שכואב לך כל כך , אשר גורם לך לחזור על אותם משפטים שוב ושוב ושוב. נכנסתי לתכתובות הקודמות שלך ואולי אם תביט גם אתה תבין מס' דברים. שרשור שאתה פתחת : "הפנטזיה המוטרפת של אשתי ??? מישהו ? מישהי ? 09:48 07/09/03 (ותודה לאשתי ולכמה סימני שאלה...שהביאו אתכם/ן עד הלום..) בין הרים וגבעות, ישנו עמק מופלא שההד השוכן בו עונה על כל שאלה ומשאלה. אל העמק הזה הגיע עלם צעיר המתלבט מה לעשות בקשר שלו עם נערתו.... הד יקר, מזמן אני רוצה לדבר איתך, אתה ודאי יודע על מה. עלמה.... עלמה.... צדקת הד יקר, פגשתי בחורה נאה. אה.... אה.... אה.... אך עדיין לא אדע מה שאיפתה? אתה.... אתה.... אך אמור לי ההד, כיצד עושה היא את עצמה יפה כמקודם? אודם.... אודם.... ומה היא רוצה להשיג כשהיא מצטבעת? טבעת.... טבעת.... ומה ארגיש כתחליף את מלבושה? בושה.... בושה.... ומה היא מנסה להסתיר בתרגיל? גיל.... גיל.... ומה תאמר לי כשנתחתן? תן.... תן.... ומה תגיד בראותה תכשיט זהב? הב.... הב.... ומה היא תרצה שאביא לה? וילה.... וילה.... האם תכבד את בעלה ותשמע בקולו? לא.... לא.... האם תרצה את הרגלי לתקן? כן.... כן.... ומה יהיה גורלי, התוכל לומר? מר.... מר.... אם כך ההד, האם כדאי לי בכלל להינשא? נסה.... נסה.... מה אתה חושב, איך זה להיות נשוי? אוּי.... אוּי.... איך יהיה לחיות בלי הנערה? רע.... רע.... ומה אעשה כדי שאשכח אותה? קח אותה.... קח אותה.... ומה היא תיתן לי לאכול? חול.... חול.... ומה צפוי לאדם כמוני? עוני.... עוני.... ומה יהיה גורלי אחרי שאת חיי על מזבח הנישואין אקריב? ריב.... ריב.... רב תודות לך ההד, אני הולך. לך.... לך.... ואיך זה להיות מורַה? רע.... רע.... ואיך זה להיות מדריך? אִיך.... אִיך.... " -------- לא סתם החלטת לעלות את הכתוב יש שם משהו שכנראה נוגע בך. כאשר אין אהבה מכל סוג שהוא ובמקומה יש הרבה תסכול וחור גדול שמבקש להכיל. אולי זה יכול לגרום לאמירה בלתי פוסקת של : BDSM עושים מעט... או לא עושים בכלל.. כשיש שם אהבה! ------- כאשר הגיבו לך על שכתבת כך: "שנון, מצחיק, ומלא הוד... עוד... עוד.... " הגבת כך: "בסך הכל הוספתי כותרת מתאימה לקטע שמצאתי ברשת... אני ממש לא שנון.... " ואולי זה מסביר את החזרה הבלתי פוסקת על משפט כמו : " הבחור הכי שווה כאן . ובכלל . נקודה. " אולי אם תרגע קצת ותפסיק להשתולל בכל הכוחות שלך. א. תמצא אהבה מהמקום שמתאים לך (לאהבה אלפי פנים , אין סיבה להתעקש שכולנו אמורים לאהוב מאותו המקום ובאותה הדרך). ב. לא רק אנחנו נאמין שאתה שנון , גם אתה תאמין. חג שמח נעים ורגוע. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
חצי אדון • 3 באפר׳ 2004
את השקעת בי....חבל"ז.
אין לי אהבה.אין בי חורים. ואם לא הבנת, אני לא מתכוון לשכנע אותך ואני עדיין בהילוך ראשון...ונהנה לשחק עם חלק מכם/ן. אמרתי כבר...שיעור בשילטה מנטלית? עם האכות שנחשפת אליה כאן , את בטח מבינה שאני מסוגל להכנס לכל מוד כולל המוד הסטנדרטי. לא תודי לי שאני מספר לך מה שמעט מאוד גברים יספרו לך!!! או / ו לעובדה שאני גורם לך "להרגיש"? (את כועסת? מרחמת ? על מי ? על עצמך? עליי? דואגת אולי ? למי ? לי? למה? ) נ.ב הבחור הכי שווה כאן.ובכלל.נקודה. BDSM עושים פחות או לא עושים בכלל.כשיש שם אהבה. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
חצי אדון • 3 באפר׳ 2004
עוד נ.ב
ומה שעצוב כאן או /ו מצחיק אותי זה שרק אני יודע (טוב ..ועוד אחת או 2 כאן...) שבשיחת טלפון אחת את מתבלבלת... מה דעתך ? לפלאפון? לטעמי - הן "בורחות" מעצמן או ממני כי בתת מודע הן יודעות שהן "קטנות" עליי או /ו שיש משהו בדבריי... והרי...זו בדיוק המטרה...(שיטת סינון כבר אמרתי?) ותרשי לי לא להביע את דעתי על הגברים שמגיבים כאן... אני מזכיר לך שיש כאן רב דומם שלא מגיבים...חשבת על זה? והסיבה היא שאני לא מוכן לשקר לא לך ולא לאף אחת . הרי אני ......אני בסך הכל "גבר רומנטי"....רוצה בלב להביא פרחים...אם ...וממתקים.. ואין מצב לשקר ולהרגיש. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באפר׳ 2004
חצי אדון • 3 באפר׳ 2004
אבל..מצאתי בך משהו...
|
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •