Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
חג שמח :-)
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
Josephin(לא בעסק) • 12 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה: אני הייתי מאוד מפוקסת על הנושא ועומדת מאחורי כל מילה שכתבתי
אז מצוין |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
Brave Dwarf • 12 בדצמ׳ 2009
ציטוט:
לא רוצה שיגיד לי מה לאכול מה לשתות מתי להשתין ,זה מוגזם בעיניי כזה שאומר לך מה לשתות ולאכול זה לא גבר דומיננטי. זאת אחות בבית חולים גריאטרי. הן גם אומרות לך באיזה כוס להשתין, מאיזו לשתות ובאיזו להניח את השיניים. )-: |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
Brave Dwarf כתב/ה: ציטוט:
לא רוצה שיגיד לי מה לאכול מה לשתות מתי להשתין ,זה מוגזם בעיניי כזה שאומר לך מה לשתות ולאכול זה לא גבר דומיננטי. זאת אחות בבית חולים גריאטרי. הן גם אומרות לך באיזה כוס להשתין, מאיזו לשתות ובאיזו להניח את השיניים. )-: אוי יש נשים שזה בדיוק מה שהן מחפשות , שיגידו להן בכל רגע מה לעשות, בעיני זה מאוד עצוב. אני מעדיפה להיות מתחת לאדמה מאשר להגיע למחלקה גריאטרית , בבבררר. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
מה זה "יש נשים"?
"יש נשים" זה מופשט מדי. איזה סוג של מערכת יחסים זו? כמה זמן היא נמשכת? באיזו מסגרת היא מתנהלת? את רוצה להגיד לי שאת מכירה זוג שבמשך 25 שנים היא שואלת אותו כל בוקר: "מאסטר, מה אני אלבש היום? תחתונים עם דובונים, חזייה עם פרפרים, חצאית ורודה עם מלמלה וכובע עם נוצה. או חזייה עם קנגורו, תחתוני תחרה וזנב של פיל?" והוא אשכרה מחליט בשבילה? לא נראה לי פרקטי. אני למשל לא יכול לראות אותה בשחור (למה מי מת?). עושה לי טוב בעיניים לראות אותה בבגדים צבעוניים ושמחים. שיער ארוך מחרמן אותי פחד. גם ציפורניים מטופחות וכפות רגליים רכות עושות לי את זה (ההפך מעיף אותי לפאב. אם כבר מכוער, אז לפחות שיידע לקלל ולשתות וודקה). יש לי פה ושם בקשות לגבי הדברים בהם היא משקיעה את זמנה... גם הזמינות שלה עקרונית לי. אבל אם היא תתחיל להודיע לי על כל צעד שלה, אני אתחרפן. אני בטוח שאשתי, שבחרה בי להיות בן זוגה לחיים ועתידה להיות אם ילדיי, יודעת לעשות פיפי לבד. אבל הכי חשוב, אני לא מבין איך כל זה מתקפל בתוך המושג "גבר דומיננטי". או לחילופין איך כל זה: ציטוט:
וגם גבר שהוא דומיננטי יכול לעבור משברים [...] מישהו שאני יכולה גם לדבר איתו בגובה העיניים [...]אני אישה עם דעה משלי... סותר את היותו גבר דומיננטי. והכי אני לא מבין את זה: "ואני לא מאמינה בשליטה 24/7 זה מתיש את שני הצדדים" אם זאת טיבה של מערכת יחסים שלכם. אם את כנועה לו והוא אדם בעל תכונות דומיננטיות, אז למה זה מתיש? זה מתיש כאשר אתם לא כאלו ואתם צריכים "לשחק אותה". אבל ברגע שמדובר במשהו טבעי ומושרש, אז אלו אתם וזהו. וכן, חלמית, מתנצל, חג שמח גם לך. |
|
ginger |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
ginger • 12 בדצמ׳ 2009
אם ביום מן הימים אני אחנק, זה יהיה ממך: "את רוצה להגיד לי שאת מכירה זוג שבמשך 25 שנים היא שואלת אותו כל בוקר: "מאסטר, מה אני אלבש היום? תחתונים עם דובונים, חזייה עם פרפרים, חצאית ורודה עם מלמלה וכובע עם נוצה. או חזייה עם קנגורו, תחתוני תחרה וזנב של פיל?" "
|
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
ginger כתב/ה: אם ביום מן הימים אני אחנק, זה יהיה ממך: "את רוצה להגיד לי שאת מכירה זוג שבמשך 25 שנים היא שואלת אותו כל בוקר: "מאסטר, מה אני אלבש היום? תחתונים עם דובונים, חזייה עם פרפרים, חצאית ורודה עם מלמלה וכובע עם נוצה. או חזייה עם קנגורו, תחתוני תחרה וזנב של פיל?" "
אופס, זנגוויל, תחזיקי מעמד. לא להחנק. אני זקוק לך. (-: או לחילופין: אותך אני מבטיח להנשים. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
ציטוט:
וגם גבר שהוא דומיננטי יכול לעבור משברים [...] מישהו שאני יכולה גם לדבר איתו בגובה העיניים [...]אני אישה עם דעה משלי... סותר את היותו גבר דומיננטי. [/quote] למה? בגלל שהוא גבר דומיננטי הוא סופר מאן? והחיים פוסחים מעליו? זה שאני יכולה לדבר איתו בגובה עינים ? או היותי אישה עם דעה משלי, זה מטיל בספק על זה שהוא דומיננטי? |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
צודקת
כל הציטוטים הללו מסבכים את התוכן. תקראי שוב: אבל הכי חשוב, אני לא מבין איך כל זה מתקפל בתוך המושג "גבר דומיננטי". או לחילופין איך כל זה: "וגם גבר שהוא דומיננטי יכול לעבור משברים [...] מישהו שאני יכולה גם לדבר איתו בגובה העיניים [...]אני אישה עם דעה משלי... " סותר את היותו גבר דומיננטי. למען הסר ספק: גבר דומיננטי הוא סופר-מן רק כאשר הוא לובש גרביונים! במקרה הנ"ל הדומיננטיות נמדדת לפי גודל הבליטה. |
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
13 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
13 בדצמ׳ 2009
Victoria Frances(שולטת) • 13 בדצמ׳ 2009
ובכן, לדעתי האישית..
אני מאוד בעד שכל קשר יתחיל עם הכרות רגילה לחלוטין, שבה יחסי השליטה הופכים למשהו שקורה במהלך ביסוס הקשר. לי נורא קשה להתחיל קשר כלשהו שכבר בדייט הראשון הוא יורד על 4. יש בזה משהו מדליק, אבל ריגעי. אני אוהבת להכיר את האדם שמולי, בתור אדם, והאמת היא שבאתר מאוד קשה לפעול בדרך הזו, כי הדבר הראשון ששולחים בהודעות זה כל מיני הצעות מיניות. ולא כולם, אבל רובם מתבססים על זה. וזה לא שהייתי מעוניינת בחתן, אבל אני אוהבת להרגיש שיש משהו מעבר לסתם רגש מיני בלבד.. בכל אופן, תמיד יש יוצאי דופן, מאחלת בהצלחה לכל בני ישראל להגשים את עצמם בתוך הזוגיות, ובמיניות שלהם. אמן. |
|