סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאסטר אור - חצי שנת עבודות שירות

aka BODYGUARD
לפני 14 שנים • 17 בדצמ׳ 2009
aka BODYGUARD • 17 בדצמ׳ 2009
אתה ממש לא העיפרון הכי מחודד בקלמר ,מר דן-קאפ...

אם היית מנסה לקרוא את המילים ומצליח לחבר אותן למשפטים היית מגלה שלא התייחסתי

למי שזרק אותו אלא לזה שלא מעט אנשים חברים בפורום סגור אותו הוא מנהל.

שותפות לפורום כזה היא הצבעה במקלדת.

שותפות כזו, גם בבחינת טמינת הראש בחול כבת יענה, אינה הוקעה ובטח שלא הקאה.

מעבר לכך,בנושא הזה אין ביננו ויכוח של ממש.
הדורבנים​(נשלט)
לפני 14 שנים • 17 בדצמ׳ 2009
הדורבנים​(נשלט) • 17 בדצמ׳ 2009
אני לא בטוח שהוא בכלל אנס.
וגם אתם לא.

ואני נוטה להסכים עם קביעת בית המשפט, שיש בעייה בלהרשיע מישהו באונס, אם הקורבן כבייכול ניהלה איתו יחסים רומנטיים אחרי האונס. אולי אינוס קטינה.. לא אונס.

בכל מקרה אני לא מרגיש כלכך רע כמוכם, בהרשעה של בעילת קטינה.
לא הצלחתם לשכנע אותי
Morticia
לפני 14 שנים • 18 בדצמ׳ 2009
Morticia • 18 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה:
וגם אתם לא.

ואני נוטה להסכים עם קביעת בית המשפט, שיש בעייה בלהרשיע מישהו באונס, אם הקורבן כבייכול ניהלה איתו יחסים רומנטיים אחרי האונס. אולי אינוס קטינה.. לא אונס.

לא הצלחתם לשכנע אותי

פוג, סליחה אבל אני פשוט לא מבינה מה ניסית לומר כאן
אינוס קטינה זה לא אונס בעיניך?
אתה עושה איזו הפרדה?
ובעיניך אינוס קטינה זו התנהגות תקינה?

ילדה בת 12 שהמשיכה לדבר עם האנס שלה כנראה לא באמת נאנסה?

מה?

חוצמזה שלא נראה לי שמישהו מנסה לשכנע אותך וחבל מאוד שאתה יוצא מנקודת הנחה שאף אדם אינו אשם אלא אם הוא הורשע
(כי זה פשוט לא נכון בהרבה מקרים לצערי הרב)

יש פה אנשים שנתקלו בדמותו לאורך השנים וקלטו עם מי יש להם עסק
חבל שהם לא טורחים להתלונן עליו כבר מזמן
חבל מאוד לשמוע שהוא איזו אושייה בקהילה

אבל בחיי, לא הבנתי את הזלזול שהצגת כאן בבעילת קטינה

אונס זה אונס
ופדופיליה זו חתיכת הפרעה
(אם אתה אבא או מתכוון להיות כזה אי פעם אז תחשוב על הבת שלך!)
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
להיפך - אני חושב שבעילת קטינה זו עבירה חמורה. גם אני ראיתי את "הרקע" למעשים הללו במו עיניי במסיבות, ודיברתי עם האיש (זה לא כבוד גדול, ואני לא גאה בזה, דרך אגב). ככה שבהחלט אין לי כמעט ספק שהוא אכן אשם בכך.

אני שמח שהוא הורשע בסעיף הזה.
Morticia
Morticia • 18 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה:
להיפך - אני חושב שבעילת קטינה זו עבירה חמורה. גם אני ראיתי את "הרקע" למעשים הללו במו עיניי במסיבות, ודיברתי עם האיש (זה לא כבוד גדול, ואני לא גאה בזה, דרך אגב). ככה שבהחלט אין לי כמעט ספק שהוא אכן אשם בכך.

אני שמח שהוא הורשע בסעיף הזה.

אני הייתי יותר שמחה אם גזר הדין היה הולם את הפשע בו הוא הורשע...
על כזו עבירה מן הראוי לחטוף חתיכת ענישה!

אני לא רואה הבדל בין אונס לבין אונס קטינה, סליחה
זה שאלה של הסכמה והבנה
אלא אם מדובר באמת באיזה מקרה של בחור בתיכון שיוצא עם ילדה מהחטיבה, הם חושבים שהם מאוהבים, מבלים כל היום ביחד, עד שאבא שלה חוטף ת'ג'ננה ודופק עליו תלונה במשטרה

אז אולי אני טיפה יותר אנטה להבין למה החליטו לסגור את זה בעסקת טיעון עם הקלה בעונש על הנאשם

ילדה בת 12 לא מבינה
וחוקית אין לה שום זכות להסכמה
גבר בן 50 מטמטם לה ת'מוח ועושה שמות בגוף שלה
זה לא אונס?
למה? כי היא קטינה?
אז זה אונס קטינה?
ואז מה?

לא יושבים על זה בכלא?

יופי שהורשע!
מה זה העונש הזה?

למה הוא לא בכלא על זה???
כי הילדה הקטנה לא הבינה את ההבדל בין אהבה לבנאדם מופרע?
(ילדה תמימה! איפה שומעים על כזה דבר? באמת!)
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
האמת היא שבעצם אינוס קטינה זה נחשב אונס בחוק. אז אני חוזר בי מהמשפט הזה שכתבתי
(שאולי לא אונס, אבל אינוס).

השאלה איזה עונש מתאים על בעילת קטינה בהסכמה? בעצם אולי את צודקת. אני חושב שזה עבירה חמורה, ופלילית, אבל אני חושב שהעונש נורא תלוי במצב של הקטינה, ובסיטואציה.
למשל: אם מישהו בן 23 יוצא עם מישהי בת 15.5, ובטעות, מתוך להט המזמוזים חודר אליה... אז זה איום ונורא, אני מסכים. ופלילי, אבל לא הייתי נותן לו עונש מאסר.

אם מישהו בן חמישים מפתה ילדה בן 12 עם בעיות בבית להיות שפחה שלו, ומחכה לגיל 16 ואז בועל אותה... אולי העונש צריך להיות אחר.
דוכיפת​(נשלט)
דוכיפת​(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
היתכן,האפשרי,אולי
נתתם דעתכם על האפשרות
שהפרקליטות ,התובע/ת ששמעו את הקטינה,את עדותה,התרשמו מבשלותה,שמא היא מפותחת מגילה,והתרשמו ממניעה ומכך שהיא לא היתה בדיוק פאסיבית והגיעו למסקנה אליה הגיעו,שאומנם מדובר בעבירה פלילית אך בנסיבות אין להחמיר יתר על המידה עם העבריין??
אז נכון,לא אוהבים בקהילה יתר על המידה את האור,אבל מה באמת מישהו כאן יודע על ההליכים שהתנהלו ומי היא "הקטינה"???..
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

זה אולי ההבדל בינך למרבית הקהילה?

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 18 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה:
האמת היא שבעצם אינוס קטינה זה נחשב אונס בחוק. אז אני חוזר בי מהמשפט הזה שכתבתי
(שאולי לא אונס, אבל אינוס).

השאלה איזה עונש מתאים על בעילת קטינה בהסכמה? בעצם אולי את צודקת. אני חושב שזה עבירה חמורה, ופלילית, אבל אני חושב שהעונש נורא תלוי במצב של הקטינה, ובסיטואציה.
למשל: אם מישהו בן 23 יוצא עם מישהי בת 15.5, ובטעות, מתוך להט המזמוזים חודר אליה... אז זה איום ונורא, אני מסכים. ופלילי, אבל לא הייתי נותן לו עונש מאסר.

אם מישהו בן חמישים מפתה ילדה בן 12 עם בעיות בבית להיות שפחה שלו, ומחכה לגיל 16 ואז בועל אותה... אולי העונש צריך להיות אחר.

fog, מרבית הקהילה ראתה בפעם הראשונה שחרדון נאור קילר נערה מתחת לגיל 16, בשנת 1003 בעיה.
התקנון באתר "אדונים ומשרתים" עודכן כדי לכלול את המשפט הבא בדסמ דורש בגרות נפשית. מאחר ואין ביכולתנו למדוד או לכמת בגרות נפשית, המדד הבסיסי בו אנו משתמשים הוא גיל 18. אי לכך, מי שמתחת לגיל 18, או שמאמינים בזכותם לקיים יחסים בדסמיים עם מי שמתחת לגיל 18 מתבקשים להדיר את רגלם מהפורום..

בעקבות הקילור הזה האיש הורחק מכל שאר האתרים שמכבדים את עצמם בתחום הבדסמ בארץ.

רק אדם אחד, בעל חנות מין בחר לתת לו להיות מנהל פורומים באתר שלו, ואת השאר אתה כבר מכיר.

בעיני, אותו אדם, וכל מי שהצטרפו לאתר ולמסיבות שלו אחרי שהעובדות היו ידועות להם הם מתקרנפים, שמכרו את נשמתם בעבור בצע כוסיות, בעבור בצע מסיבות, בעבור ליטוף קל לאגו שלהם מהחרדון לפני שהוא המשיך כדרכו לפגוע גם בהם.

הסיפור על בת ה-12 ש"הוא מכין ליום שתגיע ל-16" כבר התפרסם בקהילה, היו ניסיונות לפעול בנושא ללא הצלחה, והיו גם מי שהיו קרובים אליו והכחישו.

יש שורה ארוכה של אנשים שהלכו אליו, תמכו בו, נחשבו לחבריו ולחברותיו הטובים ביותר - ובסוף למדו בדרך הקשה מיהו ומהו.

הקלות ראש באיש, ובכל מי שרואה בבדסמ סיפור רקע נוח לניצול (ע"ע רוני גלילי) - הן בעיני הדרך הקלה ביותר לחזק את הדימוי השחור, האפל והפוגעני של בדסמ.

מצטער, אבל בעיני הסכמה הדדית איננה "לגדל ילדה בת 12 כדי שתהיה שפחה כשתגיע לגיל 16".

מהתיאור שלו את עצמו, הוא אדם שעבר התעללות בילדותו שמעביר זאת הלאה לדורות הבאים - אין שום סיבה לתת לו תמיכה כלשהי.

[ ודרך אגב, יש לנו כבר שני מקרים מתועדים שבהם למקרות כל ההצהרות שלו, הוא לא מסוגל לחכות עד גיל 16, 15 וחצי זה כבר יותר מדי. ]
mind games​(מתחלפת)
mind games​(מתחלפת) • 18 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה:
וגם אתם לא.

לא הצלחתם לשכנע אותי

פוג,

ממתי הוסמכת לדבר בשם הקהילה? מה זה "וגם אתם לא"? ב"אתם" הזה את מכליל אותי ואני כן בטוחה שהוא אנס.

מעבר לכך, אם היית מבין משהו בפסיכולוגיה של נפגעות אונס היית מבין שהיא נשארה איתו בקשר כדי לקבל הכרה ממנו ועוד יותר מעבר לכך - גם אם היא הייתה איתו בקשר זה לא אומר שהיא רצתה שהוא יאנוס אותה. אתה יכול לשמוע הסבר בנושא בהקלטה של התוכנית של גבי גזית שבה דיברו על התיק הזה - יש שם עורכת דין שמסבירה למה היא הייתה איתו בקשר.

אונס הוא אונס הוא אונס!

ושוב, אל תדבר בשמי. יש לי פה ואני יודעת להשתמש בו. icon_smile.gif
mind games​(מתחלפת)
mind games​(מתחלפת) • 18 בדצמ׳ 2009
דוכיפת כתב/ה:
היתכן,האפשרי,אולי
נתתם דעתכם על האפשרות
שהפרקליטות ,התובע/ת ששמעו את הקטינה,את עדותה,התרשמו מבשלותה,שמא היא מפותחת מגילה,והתרשמו ממניעה ומכך שהיא לא היתה בדיוק פאסיבית והגיעו למסקנה אליה הגיעו,שאומנם מדובר בעבירה פלילית אך בנסיבות אין להחמיר יתר על המידה עם העבריין??
אז נכון,לא אוהבים בקהילה יתר על המידה את האור,אבל מה באמת מישהו כאן יודע על ההליכים שהתנהלו ומי היא "הקטינה"???..

היתכן, דוכיפת, שכל כך קשה לך לעכל את העובדה שמקרה כזה הוא אפשרי כי אז זה אומר שדבר כזה יכול לקרות שוב בקהילה שלנו? היתכן שזה הופך קרוב מדי ולכן מפחיד?
אף בת 12 היא לא בוגרת מספיק כדי לקיים יחסים עם גבר בן 50 ובטח שלא יחסים בדס"מיים. מעבר לכך, בית המשפט שמע את עדותה בגיל מבוגר הרבה יותר ולכן הוא אינו יודע עד כמה הייתה בוגרת בגיל 12, וכאן בא החוק ואומר - הסכמה בגיל 12 אינה הסכמה.