בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 18 בדצמ׳ 2009
mind games כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: היתכן,האפשרי,אולי
נתתם דעתכם על האפשרות שהפרקליטות ,התובע/ת ששמעו את הקטינה,את עדותה,התרשמו מבשלותה,שמא היא מפותחת מגילה,והתרשמו ממניעה ומכך שהיא לא היתה בדיוק פאסיבית והגיעו למסקנה אליה הגיעו,שאומנם מדובר בעבירה פלילית אך בנסיבות אין להחמיר יתר על המידה עם העבריין?? אז נכון,לא אוהבים בקהילה יתר על המידה את האור,אבל מה באמת מישהו כאן יודע על ההליכים שהתנהלו ומי היא "הקטינה"???.. היתכן, דוכיפת, שכל כך קשה לך לעכל את העובדה שמקרה כזה הוא אפשרי כי אז זה אומר שדבר כזה יכול לקרות שוב בקהילה שלנו? היתכן שזה הופך קרוב מדי ולכן מפחיד? אף בת 12 היא לא בוגרת מספיק כדי לקיים יחסים עם גבר בן 50 ובטח שלא יחסים בדס"מיים. מעבר לכך, בית המשפט שמע את עדותה בגיל מבוגר הרבה יותר ולכן הוא אינו יודע עד כמה הייתה בוגרת בגיל 12, וכאן בא החוק ואומר - הסכמה בגיל 12 אינה הסכמה. אור ליום שלישי האחרון - מסתבר שהחוק הזה בוטל. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
mind games כתב/ה: fog כתב/ה: אני לא בטוח שהוא בכלל אנס.
וגם אתם לא. ואני נוטה להסכים עם קביעת בית המשפט, שיש בעייה בלהרשיע מישהו באונס, אם הקורבן כבייכול ניהלה איתו יחסים רומנטיים אחרי האונס. אולי אינוס קטינה.. לא אונס. בכל מקרה אני לא מרגיש כלכך רע כמוכם, בהרשעה של בעילת קטינה. לא הצלחתם לשכנע אותי פוג, ממתי הוסמכת לדבר בשם הקהילה? מה זה "וגם אתם לא"? ב"אתם" הזה את מכליל אותי ואני כן בטוחה שהוא אנס. מעבר לכך, אם היית מבין משהו בפסיכולוגיה של נפגעות אונס היית מבין שהיא נשארה איתו בקשר כדי לקבל הכרה ממנו ועוד יותר מעבר לכך - גם אם היא הייתה איתו בקשר זה לא אומר שהיא רצתה שהוא יאנוס אותה. אתה יכול לשמוע הסבר בנושא בהקלטה של התוכנית של גבי גזית שבה דיברו על התיק הזה - יש שם עורכת דין שמסבירה למה היא הייתה איתו בקשר. אונס הוא אונס הוא אונס! ושוב, אל תדבר בשמי. יש לי פה ואני יודעת להשתמש בו. נו. אז אם את יודעת, אז תסבירי. איך את יודעת שהוא אנס? ואיך הוא אנס? כי אני חושב שרוב האנשים לא יודעים. |
|
LillyVonSchtupp(מתחלפת){Dan_Kap} |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
אויש -- נו!!
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
LillyVonSchtupp(מתחלפת){Dan_Kap} • 18 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה: נו. אז אם את יודעת, אז תסבירי. איך את יודעת שהוא אנס? ואיך הוא אנס? כי אני חושב שרוב האנשים לא יודעים. נו, באמת. לקיים יחסי מין עם מישהו מתחת לגיל 16 היא statutory rape. נקודה. למה לטשטש את העניין? ואל תשכח -- מדובר פה בבן אדם מניפולטיבי וחולני שהקים מה שבעצם היה "הכת של האור". המעשה שקיבל את העונש (הפטטי) מהבית משפט היה אחד מהדברים שעשה. תדבר עם אלו שנפגעו ממנו. הבנות שחייהם נהרסו. תסתכל טוב טוב לעובדות העיניין. בחייך. Wake up and smell the fucking coffee. . |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
דוכיפת(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
mind games כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: היתכן,האפשרי,אולי
נתתם דעתכם על האפשרות שהפרקליטות ,התובע/ת ששמעו את הקטינה,את עדותה,התרשמו מבשלותה,שמא היא מפותחת מגילה,והתרשמו ממניעה ומכך שהיא לא היתה בדיוק פאסיבית והגיעו למסקנה אליה הגיעו,שאומנם מדובר בעבירה פלילית אך בנסיבות אין להחמיר יתר על המידה עם העבריין?? אז נכון,לא אוהבים בקהילה יתר על המידה את האור,אבל מה באמת מישהו כאן יודע על ההליכים שהתנהלו ומי היא "הקטינה"???.. היתכן, דוכיפת, שכל כך קשה לך לעכל את העובדה שמקרה כזה הוא אפשרי כי אז זה אומר שדבר כזה יכול לקרות שוב בקהילה שלנו? היתכן שזה הופך קרוב מדי ולכן מפחיד? אף בת 12 היא לא בוגרת מספיק כדי לקיים יחסים עם גבר בן 50 ובטח שלא יחסים בדס"מיים. מעבר לכך, בית המשפט שמע את עדותה בגיל מבוגר הרבה יותר ולכן הוא אינו יודע עד כמה הייתה בוגרת בגיל 12, וכאן בא החוק ואומר - הסכמה בגיל 12 אינה הסכמה. הקורבן היתה בת 15 וחצי לא בת 12. גיל מאד גבולי בהתחשב באנרכוניזם של החוק הרלבנטי בכל הקשור בהתפתחותם ובשלותם של בני ובעיקר בנות נוער. וכן,אומנם,יש לי בעיות במערכת העיכול,וקשה לי לעכל סטיגמות,הסכמה כללית ובעיקר איגנוריזים. מתנצל,ככה אני. לא,לא שאני בא לנסות ולטהר את המאסטר,אני רק אומר שלנו אין את המידע שהיה לפרקליטות בבואה לשנות את כתב האישום,לידיעתי לאחר שהתלוננת כבר העידה בבית המשפט,ולידיעתי בהמלצת ביהמ"ש |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
שרמומית • 18 בדצמ׳ 2009
דוכיפת כתב/ה: mind games כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: היתכן,האפשרי,אולי
נתתם דעתכם על האפשרות שהפרקליטות ,התובע/ת ששמעו את הקטינה,את עדותה,התרשמו מבשלותה,שמא היא מפותחת מגילה,והתרשמו ממניעה ומכך שהיא לא היתה בדיוק פאסיבית והגיעו למסקנה אליה הגיעו,שאומנם מדובר בעבירה פלילית אך בנסיבות אין להחמיר יתר על המידה עם העבריין?? אז נכון,לא אוהבים בקהילה יתר על המידה את האור,אבל מה באמת מישהו כאן יודע על ההליכים שהתנהלו ומי היא "הקטינה"???.. היתכן, דוכיפת, שכל כך קשה לך לעכל את העובדה שמקרה כזה הוא אפשרי כי אז זה אומר שדבר כזה יכול לקרות שוב בקהילה שלנו? היתכן שזה הופך קרוב מדי ולכן מפחיד? אף בת 12 היא לא בוגרת מספיק כדי לקיים יחסים עם גבר בן 50 ובטח שלא יחסים בדס"מיים. מעבר לכך, בית המשפט שמע את עדותה בגיל מבוגר הרבה יותר ולכן הוא אינו יודע עד כמה הייתה בוגרת בגיל 12, וכאן בא החוק ואומר - הסכמה בגיל 12 אינה הסכמה. הקורבן היתה בת 15 וחצי לא בת 12. גיל מאד גבולי בהתחשב באנרכוניזם של החוק הרלבנטי בכל הקשור בהתפתחותם ובשלותם של בני ובעיקר בנות נוער. וכן,אומנם,יש לי בעיות במערכת העיכול,וקשה לי לעכל סטיגמות,הסכמה כללית ובעיקר איגנוריזים. מתנצל,ככה אני. לא,לא שאני בא לנסות ולטהר את המאסטר,אני רק אומר שלנו אין את המידע שהיה לפרקליטות בבואה לשנות את כתב האישום,לידיעתי לאחר שהתלוננת כבר העידה בבית המשפט,ולידיעתי בהמלצת ביהמ"ש היא הייתה בת 12 וחצי כשהוא הכיר אותה וחיכה עד גיל 15 וחצי - 16 כדי להפוך אותה לשפחה עד אז הם דיברו במסן או בטלפון. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 18 בדצמ׳ 2009
דוכיפת כתב/ה: mind games כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: היתכן,האפשרי,אולי
נתתם דעתכם על האפשרות שהפרקליטות ,התובע/ת ששמעו את הקטינה,את עדותה,התרשמו מבשלותה,שמא היא מפותחת מגילה,והתרשמו ממניעה ומכך שהיא לא היתה בדיוק פאסיבית והגיעו למסקנה אליה הגיעו,שאומנם מדובר בעבירה פלילית אך בנסיבות אין להחמיר יתר על המידה עם העבריין?? אז נכון,לא אוהבים בקהילה יתר על המידה את האור,אבל מה באמת מישהו כאן יודע על ההליכים שהתנהלו ומי היא "הקטינה"???.. היתכן, דוכיפת, שכל כך קשה לך לעכל את העובדה שמקרה כזה הוא אפשרי כי אז זה אומר שדבר כזה יכול לקרות שוב בקהילה שלנו? היתכן שזה הופך קרוב מדי ולכן מפחיד? אף בת 12 היא לא בוגרת מספיק כדי לקיים יחסים עם גבר בן 50 ובטח שלא יחסים בדס"מיים. מעבר לכך, בית המשפט שמע את עדותה בגיל מבוגר הרבה יותר ולכן הוא אינו יודע עד כמה הייתה בוגרת בגיל 12, וכאן בא החוק ואומר - הסכמה בגיל 12 אינה הסכמה. הקורבן היתה בת 15 וחצי לא בת 12. גיל מאד גבולי בהתחשב באנרכוניזם של החוק הרלבנטי בכל הקשור בהתפתחותם ובשלותם של בני ובעיקר בנות נוער. וכן,אומנם,יש לי בעיות במערכת העיכול,וקשה לי לעכל סטיגמות,הסכמה כללית ובעיקר איגנוריזים. מתנצל,ככה אני. לא,לא שאני בא לנסות ולטהר את המאסטר,אני רק אומר שלנו אין את המידע שהיה לפרקליטות בבואה לשנות את כתב האישום,לידיעתי לאחר שהתלוננת כבר העידה בבית המשפט,ולידיעתי בהמלצת ביהמ"ש אם היית מתעמק טיפה בעניין, היית רואה שהוא התחיל לבשל אותה בגיל 12 (!!!). מה הדבר הבא? האחריות של בית המשפט היתה לשים לזה סוף, להגיד שדבר כזה איננו מקובל מכל כיוון, ולקחת את התחת הענוג של מר אריאלי ולשים אותו בכלא. לעומת זאת, מה קיבלנו פה? שאפשר להטות משפט על ידי כסף? צ'ק. שאפשר להודות באשמת בעילת קטינה, פשע חמור מעין כמוהו, ולצאת מבית המשפט כאילו כלום? צ'ק. שבמע' המשפט שלנו בשנת 2010 מישהי שהתחילה לעבור אינוס ואילוף החל מגיל 12 ביטלה את תלונתה, ומע' המשפט קיבלה את זה והקלה משמעותית בעונש של האנס שלה? צ'ק. מערכת המשפט שלנו התחלקה על השכל. נעשה פה אונס בעילת קטינה, ואתה יושב לי פה ומנסה מצד אחד לצאת הבסדר ולא להיות זה שצידד בו, מצד שני אתה מצדד בו! מצדיק אותו! די כבר איתך! |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
דוכיפת(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
חתולונת סוררת 1607 כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: mind games כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: היתכן,האפשרי,אולי
נתתם דעתכם על האפשרות שהפרקליטות ,התובע/ת ששמעו את הקטינה,את עדותה,התרשמו מבשלותה,שמא היא מפותחת מגילה,והתרשמו ממניעה ומכך שהיא לא היתה בדיוק פאסיבית והגיעו למסקנה אליה הגיעו,שאומנם מדובר בעבירה פלילית אך בנסיבות אין להחמיר יתר על המידה עם העבריין?? אז נכון,לא אוהבים בקהילה יתר על המידה את האור,אבל מה באמת מישהו כאן יודע על ההליכים שהתנהלו ומי היא "הקטינה"???.. היתכן, דוכיפת, שכל כך קשה לך לעכל את העובדה שמקרה כזה הוא אפשרי כי אז זה אומר שדבר כזה יכול לקרות שוב בקהילה שלנו? היתכן שזה הופך קרוב מדי ולכן מפחיד? אף בת 12 היא לא בוגרת מספיק כדי לקיים יחסים עם גבר בן 50 ובטח שלא יחסים בדס"מיים. מעבר לכך, בית המשפט שמע את עדותה בגיל מבוגר הרבה יותר ולכן הוא אינו יודע עד כמה הייתה בוגרת בגיל 12, וכאן בא החוק ואומר - הסכמה בגיל 12 אינה הסכמה. הקורבן היתה בת 15 וחצי לא בת 12. גיל מאד גבולי בהתחשב באנרכוניזם של החוק הרלבנטי בכל הקשור בהתפתחותם ובשלותם של בני ובעיקר בנות נוער. וכן,אומנם,יש לי בעיות במערכת העיכול,וקשה לי לעכל סטיגמות,הסכמה כללית ובעיקר איגנוריזים. מתנצל,ככה אני. לא,לא שאני בא לנסות ולטהר את המאסטר,אני רק אומר שלנו אין את המידע שהיה לפרקליטות בבואה לשנות את כתב האישום,לידיעתי לאחר שהתלוננת כבר העידה בבית המשפט,ולידיעתי בהמלצת ביהמ"ש אם היית מתעמק טיפה בעניין, היית רואה שהוא התחיל לבשל אותה בגיל 12 (!!!). מה הדבר הבא? האחריות של בית המשפט היתה לשים לזה סוף, להגיד שדבר כזה איננו מקובל מכל כיוון, ולקחת את התחת הענוג של מר אריאלי ולשים אותו בכלא. לעומת זאת, מה קיבלנו פה? שאפשר להטות משפט על ידי כסף? צ'ק. שאפשר להודות באשמת בעילת קטינה, פשע חמור מעין כמוהו, ולצאת מבית המשפט כאילו כלום? צ'ק. שבמע' המשפט שלנו בשנת 2010 מישהי שהתחילה לעבור אינוס ואילוף החל מגיל 12 ביטלה את תלונתה, ומע' המשפט קיבלה את זה והקלה משמעותית בעונש של האנס שלה? צ'ק. מערכת המשפט שלנו התחלקה על השכל. נעשה פה אונס בעילת קטינה, ואתה יושב לי פה ומנסה מצד אחד לצאת הבסדר ולא להיות זה שצידד בו, מצד שני אתה מצדד בו! מצדיק אותו! די כבר איתך! קבעת עובדות גזרת דינך. שיבושם לך |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Re: אויש -- נו!!
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
LillyVonSchtupp כתב/ה: fog כתב/ה: נו. אז אם את יודעת, אז תסבירי. איך את יודעת שהוא אנס? ואיך הוא אנס? כי אני חושב שרוב האנשים לא יודעים. נו, באמת. לקיים יחסי מין עם מישהו מתחת לגיל 16 היא statutory rape. נקודה. למה לטשטש את העניין? ואל תשכח -- מדובר פה בבן אדם מניפולטיבי וחולני שהקים מה שבעצם היה "הכת של האור". המעשה שקיבל את העונש (הפטטי) מהבית משפט היה אחד מהדברים שעשה. תדבר עם אלו שנפגעו ממנו. הבנות שחייהם נהרסו. תסתכל טוב טוב לעובדות העיניין. בחייך. Wake up and smell the fucking coffee. . אני מסכים איתך בנוגע לגיל, ו-"מסדר האור", אין ביננו הבדל בתחושה כלפיו. לקיים יחסי מין עם נערה בת 15-16, זה מעשה מאוד חמור, פלילי, אבל זה לא אונס. בעיקר לא מבחינה מוסרית. אני מצטער, כאן דעותינו חלוקות מאוד מאוד. למה חשוב לי להעלות את זה? בגלל שאני כנראה לוקח ללב אונס יותר קשה ממה שאת לוקחת אותו. אני מרגיש שאת עושה לו זילות. בעינייך, לשדל נערה לקיים יחסי מין, זה כמו אונס. ובעיניי זה כמו להגיד ששוד זה רצח. זה בעיקר משרת את גיל, לדעתי. כי אם את עושה ממה שהוא עשה ולא עשה מישמש כזה.. אז אנשים כבר לא יקחו שום דבר ממה שהוא עשה ברצינות. זה כמו לצעוק זאב זאב. מי שיודע על אונס. שיגיד בדיוק מה הוא עשה. אם ידוע לך על בעילה בהסכמה, תגידי שהוא בעל בהסכמה, והרס חיי ילדה. אבל תגידי בדיוק. אחרת את עושה לכולם עוול אחד גדול. now it's your turn to smell that thing that you're cooking... |
|
LillyVonSchtupp(מתחלפת){Dan_Kap} |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Re: אויש -- נו!!
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
LillyVonSchtupp(מתחלפת){Dan_Kap} • 18 בדצמ׳ 2009
ציטוט:
לקיים יחסי מין עם נערה בת 15-16, זה מעשה מאוד חמור, פלילי, אבל זה לא אונס. בעיקר לא מבחינה מוסרית. אני מצטער, כאן דעותינו חלוקות מאוד מאוד. אתה לא צודק. פשוט וקל. מתחת לגיל של הסכמה זה כן אונס. וב"גיל של הסכמה" אני מתכוונת "הגיל המינימלי שבו אדם נחשב כשיר חוקית להסכים לנישואין או לקיום יחסי מין". זה אונס מעוגן בחוק. אני מצטטת מהמאמר שדן העלה בפוסט הראשון בשרשור זו: "אחר שהודה והורשה במסגרת עסקת טיעון [B]בבעילה אסורה [B/]בהסכמה של נערה בת 15." ציטוט: למה חשוב לי להעלות את זה? בגלל שאני כנראה לוקח ללב אונס יותר קשה ממה שאת לוקחת אותו.
אתה לא צודק -- לפעם השניה. לוקחת את זה מאוד קשה, מאוד ברצינות ומאוד ללב. אני לא יודעת מי אתה או מה האג'נדה, אבל ברור שיש לך משהו שקורה אצלך אם אתה חייב לזרוק האשמות מהסוג הזה. ציטוט: אני מרגיש שאת עושה לו זילות. בעינייך, לשדל נערה לקיים יחסי מין, זה כמו אונס. ובעיניי זה כמו להגיד ששוד זה רצח.
אתה שוב טועה -- וזאת הפעם השלישית למי שסופר. דבריך מעליבים ופטטיים אבל האמת היא שהם אומרים הרבה יותר עליך מאשר עליי. ואל תשכח -- הדחיה והשאט נפש פה לא רקמדבר על הדבר שהוא הודה והורשה על ידיו. אבל זה לא מעניין אותך, כי אתה עסוק מדי בפיצול שערות. חבל מאוד. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Morticia • 18 בדצמ׳ 2009
אין ספק שסביר מאוד להניח שיש כאן ראיות ועובדות שלא הודלפו לתקשורת ושאף אחד מאתנו לא באמת יודע מה היה ומה הוביל לעסקת הטיעון ולגזר הדין המגוחך.
ונניח באמת שאותה ילדה בגיל 16 נשמעת מאוד בוגרת בנפשה ואומרת בלב שלם שהיא אוהבת אותו ורצתה להיות אתו. על שטיפת מוח שמעתם פעם? מה הוא עשה לה מגיל 12 כדי להבטיח שכך היא תתבגר? יש לה בעולם מישהו אחר? חסרות קורבנות אונס וכפייה שעברו שטיפת מוח להאמין שהאנס שלהן הוא לא פחות מאלוהים עבורן? זה אמור לשחרר אנס ופדופיל מהכלא? ומה זו השטות הזו על הנוער של היום? זה שאנחנו חיים בעולם קפיטליסטי מסריח שמוכר סקס לבני נוער בלי שום מוסר ומצפון אולי אומר שבני נוער ממהרים לעשות סקס אבל זה לא אומר שהם באמת בוגרים לגבי הנושא כמה נשים יבינו בגיל 30 שהן בחיים לא באמת חוו אורגזמה? כמה נשים יפנימו בגיל 40 כמה טיפשות הן באמת היו בגיל 16 כשהיו בטוחות שהן הכי חכמות בעולם? אז בסדר, נניח שהילדה בת ה-16 היא ילדה מאוד נבונה, מאוד בוגרת, מאוד מודעת לחשיפות התקשורתיות מסביבה ובטוחה שהיא הכי חכמה לגבי הסכמתה מי זו הילדה הזו? יש לה משפחה? יש מי שאוהב אותה בעולם? מה האיש הזה מאכיל אותה מגיל 12 כדי לוודא שהיא תתבגר ככה להגן על מעשיו הפושעים? אין אישה בגיל 30 שלא מבינה בדיעבד עד כמה בגיל 16 היא לא היתה כזו חכמה כמו שהיא חשבה אין אדם בגיל 22 שלא מבין בדיעבד עד כמה בגיל 18 הוא היה קצת פחות חכם ממה שהיה לו נדמה ואין גיל שיכול להבטיח למישהו שלא יפול קורבן לשטיפת מוח וכשהמוח שטוף, גם זה שיורק עליך ומכניס לך סטירות "באהבה גדולה" מגיל 12, הוא בעצם המושיע שלך ואת אתו לגמרי מאהבה חצי מהאנשים פה שטופי מח על ידו אם הם קוראים לו מאסטר ומדברים על עיסוקיו כבדס"מיים תכלס... (שמעתי על איזה אנס שאהב ללטף את פניהן של קורבנותיו ולקרוא להן פוצי בזמן שהיה חודר אליהן בעדינות מופתית בתנוחה מסיונרית - זה עדיין לא אומר שאני חוגגת אתו את חגיגות האלפיים לקהילה הונילית...) |
|