ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאסטר אור - חצי שנת עבודות שירות

TV_Eye​(שולט)
לפני 14 שנים • 20 בדצמ׳ 2009

Re: על מה המהומה

TV_Eye​(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:
TV_Eye כתב/ה:
הצד השני כתב/ה:
TV_Eye כתב/ה:

מקום של עבריין מין הוא לא אצלנו.

אז נכון שלא הורשעת בדברים שכולנו יודעים שעשית, אבל תגיד, יש מצב שאתה מנסה לטהר את קופת השרצים האישית שלך ע"י הפניית אצבעות מאשימות לכל הכיוונים האחרים?

תגיד לי אתה נורמלי? icon_eek.gif בנוסף להרשאה שלך בעבירות מין, אתה צריך גם תביעת דיבה אזרחית?

אני מבין, שאתה בפניקה וחושב שההגנה הכי טובה היא התקפה, אבל אל דאגה אני לא יורה לכל הכיוונים. רק לכיוון שלך.

יפה שהפעם בחרת להגיב בעצמך, כי בפעם הקודמת שמישהו אמר לך דברים דומים, בחרת לשלוח להגנתך ילדות, בערך כמו שאתה טוען שאור עושה...
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=299835&highlight=#299835

קצת פתאטי לנסות ולבלבל ביני לבין אור, אבל בדברים שבהם אנו עוסקים כאן, ממש מסוכן לבלבל בין הרשעה להרשאה...

הנה דוגמה נהדרת, תודה.
אני לא שלחתי אף אחד, אנשים הגיבו שם על דעת עצמם, וכתבו את אשר על לבם (לא ידעתי ש"שידוב" הוא ילדה שלי)
דבר שני, הסתכלה על גיל האנשים שהגיבו שם? המומצא הוא 32. לא הייתי אומר ילדות. אילו אצלך הממוצע הוא כמה ? 17?

אבל שוב אני לא רוצה לתת לעובדות לבלבל אותך, אני בטוח שיש לך דברים יותר טובים לחשוב עליהם עכשיו.
אתה יודע עכשיו שאתה עבריין מין, הפעם הבא שמישהי תיגש עם תלונה כלפיך, כבר לא תקבל אותם הקלות.

אתה יודע יהיה יותר קל להוכיח עברה חוזרת וסדרתית.

בהצלחה לך.
הצד השני

אבל בודי חמודי

הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
למרות שטרחת למחוק את פרטי המשתמש שלך, בדיקה קצרה מעלה שרשמת בפורומים שם הודעות במשך יותר מעשרה חודשים תמימים ולא שלושה חודשים קצרצרים כפי שאתה מנסה להציג זאת, המה גם שהספקת בזמן הזה להתקלר שם עם שתי נשים שונות.
לא ממש הפרופיל הטיפוסי של מי שהציץ ונפגע, אלא דווקא של מי שטמן את ידו בצלחת עמוק עמוק...
אז אתה משקר לפחות לגבי תקופת החברות שלך במעגל האור, שלא לדבר על מידת המעורבות שלך.
עכשיו נשאר רק לשאול מדוע אתה בוחר לעשות זאת.
שרמומית

Re: אבל בודי חמודי

שרמומית • 20 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:
למרות שטרחת למחוק את פרטי המשתמש שלך, בדיקה קצרה מעלה שרשמת בפורומים שם הודעות במשך יותר מעשרה חודשים תמימים ולא שלושה חודשים קצרצרים כפי שאתה מנסה להציג זאת, המה גם שהספקת בזמן הזה להתקלר שם עם שתי נשים שונות.
לא ממש הפרופיל הטיפוסי של מי שהציץ ונפגע, אלא דווקא של מי שטמן את ידו בצלחת עמוק עמוק...
אז אתה משקר לפחות לגבי תקופת החברות שלך במעגל האור, שלא לדבר על מידת המעורבות שלך.

כי ככה בא לו.
וחוץ מזה, הנושא כאן הוא "מאסטר" אור ולא בודיגארד.
פסיכו לוג​(שולט)

פסיכו לוג​(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:

נשמע מאוד בקיא יחסית לאדם "שמעולם לא הכיר ולא דיבר עם אור"
שוב
Obvious troll is obvious
הצד השני

הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
הצד השני כתב/ה:

נשמע מאוד בקיא יחסית לאדם "שמעולם לא הכיר ולא דיבר עם אור"
שוב
Obvious troll is obvious

אני מבין שמי שמשקר כל הזמן משוכנע שאין להאמין לאיש, אבל אני מעולם לא פגשתי את אור, מעולם לא ראיתי אותו ומעולם אף לא יצא לי לשוחח עמו בשום צורה שהיא.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 20 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:

תודה על ההוכחות להיותך נציגו של חרדון נאור בשרשור התגובות.

אני מבין שאתה מאותם אנשים אציליים, שרק שלוש אותיות זרות להם, S, S ו-C.

אם שמת לב לתנאי השימוש באתר, לפני שהצטרפת, היית אמור לאשר שאתה מעל גיל 18, לא גיל 16, לא גיל 15 וחצי ולא 12.

אני בספק אם אתה מבין את ההבדל בין בדסמ להתעללות, או בין הגיל שקבע המחוקק לקיום יחסי מין לבין הבשלות הנפשית שנדרשת בבדסמ (תוכל למצוא את שניהם בפורום אלפוני, שעליו מאסטר מסוקס כמוך בודאי דילג).

חזור אל חרדון נאור, ותגיד לו שיש לא מעט אנשים בכלוב שלא מוכנים לקבל את כל הספינים שלו כבדסמ, ועדיין לא מוכנים לקבל אותו בחברתם.

[ ואם אתה עדיין לא מכיר אותו, נשמע לי שהוא יהיה לך מורה רוחני מעולה ]

לגביך, אני משער שנשאר רק לחכות ולגלות...
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 20 בדצמ׳ 2009
זה בסדר נטלי, אין סיבה גדולה ומיותרת להתרגש.

נציגו של העבריין שהורשע על פי הודאתו יעשה הכל על מנת להסיט את הנושא האמיתי מסדר

היום ורק על ידי התנצחויות והתנגחויות זה יכול לקרות.

מה שהצלחנו לחשוף הוא עד כמה הניק הזה "לא יודע/לא מכיר/לא מעורב".

בניגוד למלקקי התחת של העבריין מין המורשע, לא הסתרתי שתחילת הפומביות שלי החלה

שם, לצערי. מעבר לכך אין לי ממש מה לומר, הרי אנו יודעים במי ומה אנו עוסקים.

אני מושך את ידיי מהשירשור הזה,השתתפתי בפירסום ויחסי ציבור מבלי לרצות בזה ממש.

משפט של סיכום?

פעם שלישית..... (ולא גלידה....)

icon_cool.gif
הצד השני

הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap כתב/ה:

אם שמת לב לתנאי השימוש באתר, לפני שהצטרפת, היית אמור לאשר שאתה מעל גיל 18, לא גיל 16, לא גיל 15 וחצי ולא 12.
מה בדיוק אתה רוצה לומר בזה?

אני בספק אם אתה מבין את ההבדל בין בדסמ להתעללות, או בין הגיל שקבע המחוקק לקיום יחסי מין לבין הבשלות הנפשית שנדרשת בבדסמ
בוודאי שמבין, בדסמ זה מה שאתה עושה והתעללות, זה מה שעושים כל השאר.

ובכלל, אם זה מה שנותר לך לומר בכדי להצדיק את גועל הנפש שפימפמת במרץ כה רב לשירשור הזה בימים האחרונים, נראה לי שאנחנו קרובים למיצוי הסוגיה.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

אז מה היה לנו?

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 20 בדצמ׳ 2009
בוא נחזור להתחלה, הנה הפרסום של האיש שאתה טורח כל כך בהגנתו, אדון הצד השני:

ציטוט:
מזה שנים רבות אני עוסק בעזרה לאנשים במצוקות נפשיות ובהצלחה רבה עקב ההבנה הראשונית של מה שהם עוברים, הידע שנרכש במשך עשרות שנים וניסיון רב,אני גם מתפרנס מטיפול נפשי באנשים ברפואה אלטרנטיבית שנים רבות.

לא פעם נתקלתי באנשים המלינים על כך שבדסמ לא מתאים לגיל הרך וזו גם דעתי, בדסמ המושתת על סקס או אלימות ולו גם מתונה אינו מתאים...עד היום על מנת לצמצם את הנזקים לנערות שאני מנסה לעזור להן לפני שיפלו לידיים נצלניות לא הגבתי על ההכפשות מתוך מטרה שהן לא ייחשפו וחייהם הפרטיים יפגעו.

יכול להיות שחלק מאותם מכפישים באמת חושבים על טובת הנערות אך אף אחד או אחת מהן לא טרח לברר את האמת לאמיתה והאמת היא שאני עוסק בעזרה נפשית ולא בסקס...צר לי שאף אחד מהמכפישים לא חושב על הנערות עצמן שהעזרה שהן קיבלו נפסקת וכהן הן חשופות באמת לידיים של סדיסט או מישהו שבשבילו בדסמ זה סיפוק יצרים מיניים...אין אני עובר על שום חוק...אני עוסק בחינוך, וזה שונה...בשבילי בדסמ הוא לא סקס קינקי למרות ששזורים בו אלמנטים הקשורים לנושא המטרה שלי בבדסמ היא לעזור לנשלטים לפתוח את תיבת הפנדורה, לשחרר את השדים הכלואים בה מהילדות ולהתמודד איתם בתור אדם בוגר בעזרת המאסטר עד להשתחררות או הבנה וקבלה של מגבלות המשפחה. MASTER OR הוא מורה רוחני בדסמ"י, רואה בתחום השליטה חוויה מתקנת. הסיפוק שלי בא מהיכולת להביא נשלטים/ות להבנה, גדילה והשתחררות מהדברים שהביאו אותם לבדס"מ.

עכשיו בוא תאיית לי בבקשה "סתירה פנימית".

בוא תספר לי עד כמה מה שהוא עושה נטול מניפולציות, עד כמה רודפים את האיש ושותים את דמו.

אני משער שבעוד כחצי שנה תבוא אלינו גם הליין השחוק של "שילם את חובו לחברה".

אם לא שמת לב, אף אחד לא מונע ממך להיות חבר שלו.
ממה שאני מכיר לגבי חברים לשעבר שלו, אני חושב שיהיה שם שיעור שלא תשכח בקלות.

רק אל תנסה למכור כאן את מה שהוא עושה כבדסמ - כי יהיה לך קצת קשה למצוא בני אדם שחושבים כך.