הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 20 בדצמ׳ 2009
איככככככככככס נזכרתי שקראתי את זה. אוף הגיל הזה הוא היצור הדוחה בתבל..
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 20 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה: איככככככככככס נזכרתי שקראתי את זה. אוף הגיל הזה הוא היצור הדוחה בתבל..
יפה, fog, אני שמח שאחרי 14 עמודים נפל לך האסימון. |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
:)
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
אוי קאפו, הנסיון שלך להיאחז בקרנות המזבח שבנית וטיפחת במשך שנים כבר מתחיל להיראות מגוחך.
מה אתה בעצם אומר? שמי שמעיד על עצמו משהו ומתברר שסטה הימנו הוא אדם נוראי ומקומו להישרף בגהינום? מה אתה אומר כאן עכשיו? שאור הוא מפלצת חסרת צלם אנוש בגלל ששיקר? קח את הפרופילים של האנשים כאן, אתה יודע איזה אחוז ממה שרשום בהם אינו אמת? אתה חושב שצריך להרחיק את כל אותם שקרנים מחברת בני האדם? כל אחד יכול לעשות את חישוביו הוא עצמו, עם מי הוא רוצה להתחבר ועם מי לא. אבל, מכאן ועד להציג אדם כמפלצת בגלל ששיקר? אני אגיד לך במה שונים לגביך מעשיו של אור ממעשיהם של אחרים, אתה ניזון מקיומם של "חארות", אתה מתפרנס מקיומם של אותם "איומים על שלום הציבור", וככל שאותם חארות נתפסים כחארות גדולות יותר, כך אתה הופך חשוב יותר. אתה הרי עשית "קריירה" שלמה מקיומן של מפלצות, והאינטרס שיש לאחד כמוך להאכיל את המפלצות ולהאדיר בכוחן ובנוראיותן ברור וגלוי לעין כל. תחשוב על זה קאפו, תחשוב מי ומה היית כאן ללא הגלימה אותה אתה עוטה, גלימתו של דני שובבני הלוחם ללא חת בשדים ובמפלצות. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Re: :)
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 20 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה: אוי קאפו, הנסיון שלך להיאחז בקרנות המזבח שבנית וטיפחת במשך שנים כבר מתחיל להיראות מגוחך.
מה אתה בעצם אומר? שמי שמעיד על עצמו משהו ומתברר שסטה הימנו הוא אדם נוראי ומקומו להישרף בגהינום? מה אתה אומר כאן עכשיו? שאור הוא מפלצת חסרת צלם אנוש בגלל ששיקר? קח את הפרופילים של האנשים כאן, אתה יודע איזה אחוז ממה שרשום בהם אינו אמת? אתה חושב שצריך להרחיק את כל אותם שקרנים מחברת בני האדם? כל אחד יכול לעשות את חישוביו הוא עצמו, עם מי הוא רוצה להתחבר ועם מי לא. אבל, מכאן ועד להציג אדם כמפלצת בגלל ששיקר? אני אגיד לך במה שונים לגביך מעשיו של אור ממעשיהם של אחרים, אתה ניזון מקיומם של "חארות", אתה מתפרנס מקיומם של אותם "איומים על שלום הציבור", וככל שאותם חארות נתפסים כחארות גדולות יותר, כך אתה הופך חשוב יותר. אתה הרי עשית "קריירה" שלמה מקיומן של מפלצות, והאינטרס שיש לאחד כמוך להאכיל את המפלצות ולהאדיר בכוחן ובנוראיותן ברור וגלוי לעין כל. תחשוב על זה קאפו, תחשוב מי ומה היית כאן ללא הגלימה אותה אתה עוטה, גלימתו של דני שובבני הלוחם ללא חת בשדים ובמפלצות. צד שני יקר, קח בחשבון שהמילה "קאפו" שבה אתה משתמש כבר זיכתה כמה אנשים בסכומים נאים בתחום תביעות הדיבה. לא זכור לי שכיניתי אותך במשהו שמתקרב לנאצים ועוזריהם, אבל בחרת תחום מאד מעניין, בתור מי שמגן נמרצות על גיל אריאלי והמשת"פים שלו. ועכשיו, לעובדות - תזכיר לי מיהן המפלצות שאתה מדבר עליהן? אני מכיר שני סדרתיים בדיוק - חדרון נאור וקירטי דום. בנושא של שניהם, אכן תוכל למצוא הרבה מאד שכתבתי. לשניהם יש סדרה לא-קטנה של אנשים שנפגעו. אם יש לך משהו לומר בעניין של הסדרתי השני, אתה מוזמן לפתוח שרשור נוסף. סע לשלום, ואל תשכח על מי אתה בוחר להגן. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 20 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap כתב/ה: fog כתב/ה: איככככככככככס נזכרתי שקראתי את זה. אוף הגיל הזה הוא היצור הדוחה בתבל..
יפה, fog, אני שמח שאחרי 14 עמודים נפל לך האסימון. על מה אתה מדבר בן אדם - זה די הדעה שלי כבר שבע שנים, והיא התחזקה ככל ששמעתי את הגיגיו וקראתי את דבריו המלבבים. פשוט הזכרת לי נשכחות, וארוחת הבוקר עלתה... |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Dunbar{Supreme93} • 20 בדצמ׳ 2009
קאפו = חוק גודווין לא?
|
|
Pauza |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Pauza • 20 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה: Dan_Kap כתב/ה: fog כתב/ה: איככככככככככס נזכרתי שקראתי את זה. אוף הגיל הזה הוא היצור הדוחה בתבל..
יפה, fog, אני שמח שאחרי 14 עמודים נפל לך האסימון. על מה אתה מדבר בן אדם - זה די הדעה שלי כבר שבע שנים, והיא התחזקה ככל ששמעתי את הגיגיו וקראתי את דבריו המלבבים. פשוט הזכרת לי נשכחות, וארוחת הבוקר עלתה... אל תדאג פוגי, אתה לא תשכח כלום כל עוד מאסטר דן קאפ ומעגל האור החלופי שלו כאן.. ארוחות בוקר עוד יעלו ככל שידרש, כי הרי המטרה מקדשת את האמצעים (שלא לומר - הבינוניים). נאנסות, ננטשות, חבולות דומי הארץ התכנסו ובואו נא - יש לנו כאן דום אלטרנטיבי - הבדס"ם שלו הוא כלי לריפוי ולאפיית סופגניות בלבד. האמת שהוא היה מוכן לקחת גם כוסיות צעירות, אבל במצבו - מה שיוצא אני מרוצה.. יש כאן קו פתוח, מסתובבים כאן זאבים נוראים שמתמחזרים ונלעסים עד דק לכבוד המטרה הנעלה - שמירת מעמדו של האביר האחרון. המסדר (אור, שמור, שטוף, כפור) יעבור לדום - עמוד דום. זהו מר קאפ, רצחנו את המלך אור, נבלתו גלויה וסרוחה לפנינו, הצדק ניצח. המלך מת, יחי המלך. רק עזוב אותנו, באמא שך... |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Re: :)
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap כתב/ה: אל תשכח על מי אתה בוחר להגן. על הציבור, מפני אנשים כמוך, אנשים שסבורים שהמטרה הנעלה עבורה הם כביכול אבל רק כביכול פועלים, מצדיקה כל מעשה נבלה, כל עבירה וכל עוולה אותה הם מבצעים כביכול (ושוב כביכול) למענה. ולגבי שמות גנאי, נכון שזה מעליב? |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
TV_Eye(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
Pauza כתב/ה: fog כתב/ה: Dan_Kap כתב/ה: fog כתב/ה: איככככככככככס נזכרתי שקראתי את זה. אוף הגיל הזה הוא היצור הדוחה בתבל..
יפה, fog, אני שמח שאחרי 14 עמודים נפל לך האסימון. על מה אתה מדבר בן אדם - זה די הדעה שלי כבר שבע שנים, והיא התחזקה ככל ששמעתי את הגיגיו וקראתי את דבריו המלבבים. פשוט הזכרת לי נשכחות, וארוחת הבוקר עלתה... אל תדאג פוגי, אתה לא תשכח כלום כל עוד מאסטר דן קאפ ומעגל האור החלופי שלו כאן.. ארוחות בוקר עוד יעלו ככל שידרש, כי הרי המטרה מקדשת את האמצעים (שלא לומר - הבינוניים). נאנסות, ננטשות, חבולות דומי הארץ התכנסו ובואו נא - יש לנו כאן דום אלטרנטיבי - הבדס"ם שלו הוא כלי לריפוי ולאפיית סופגניות בלבד. האמת שהוא היה מוכן לקחת גם כוסיות צעירות, אבל במצבו - מה שיוצא אני מרוצה.. יש כאן קו פתוח, מסתובבים כאן זאבים נוראים שמתמחזרים ונלעסים עד דק לכבוד המטרה הנעלה - שמירת מעמדו של האביר האחרון. המסדר (אור, שמור, שטוף, כפור) יעבור לדום - עמוד דום. זהו מר קאפ, רצחנו את המלך אור, נבלתו גלויה וסרוחה לפנינו, הצדק ניצח. המלך מת, יחי המלך. רק עזוב אותנו, באמא שך... פ'וצה בניגוד לאור, כאן אין מסדר. למען האמת אני אפילו לא מחבב את דן. מה שכן יש כאן, זה קבוצה של אנשים בעלי גב מוסרי כזה או אחר. מה שכן יש כאן זה קבוצה של אנשים שעדיין לא ויתרו על SSC. מה שכן יש כאן זה אתר שמעדיף שעברייני מין לא יבואו בתוכו. עכשיו את יכולה לקחת את מה שכתבתי ובדיוק ההפך יש אצלכם ב"מסדר" המצחין הזה שלכם. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Morticia • 20 בדצמ׳ 2009
תגידי יה זונת סושי בלי ציצים וים הפרעות,
לא נסעת לחופשה עם "בן הזוג שלך"??? |
|