אתנה |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
:)
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
אתנה • 19 בדצמ׳ 2009
שוט ואזיקים מבית היוצר של אלונזו ?
|
|
samara{Air} |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
בום
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
samara{Air} • 19 בדצמ׳ 2009
אין לי הרבה מה להגיד
רק שהייתה מסיבה יפה אנשים יפים סשנים מטריפים שוקולד מתוק.. והרבה ממנו והכי חשוב איש מתוק ששמר שהמסיבה תיהיה מה שהיא צריכה להיות.. מדהימה |
|
Rage Cage |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
Rage Cage • 19 בדצמ׳ 2009
על פניו לא הגעתי למסיבה עם ציפיות גובוהות יותר מבכל שבוע...א-ב-ל! כשעזבתי אותה היא כבר דורגה כמהנה ביותר נכון לעכשיו!
לא ברור מה הלך שם אבל הכל התחבר ויצר פצצה מתקתקת שחיכתה להתפוצץ וביום חמישי זה קרה. זה התחיל בחימום מחרמן מהליידי והמשיך בהופעות מגרות ומתוקות (ממה שכן ראיתי), חנוכייה אנושית מטריפה ויוצאת דופן, והפינאלה - סשן מחטים ראשון שהשאיר טעם של עוד. פשוט כל מי שהיה מסביבי גרם לי להנאה בדרכו שלו. תודה לל"ג על הכל (כי את פשוט נותנת לי הכל) לליידי מוד המטריפה והמיוחדת }{, לג'וליאן על המחטים ולדומי והקופאי שהפכו את סוף הערב הזה למיוחד במיוחד. ואם חשבתי שהשבוע נהניתי אני יודע שיום חמישי הקרוב הולך להיות מטורף במיוחד... |
|
אבק כוכבים(נשלט){לל"ג} |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
אבק כוכבים(נשלט){לל"ג} • 19 בדצמ׳ 2009
זו היתה אחת המסיבות הטובות של הליין בזמן האחרון !!
הסשנים על הבמה היו מדליקים במיוחד והיה תענוג צרוף לראות את RageCage סוף סוף על הבמה. כמובן ששיא הערב בשבילי היה הסשן הפרטי שעבר עלי ללא גבולות... אבל זה כבר לא לכאן מחכה למסיבה הבאה . |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
המשך פליי ליסט
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
צלילה • 20 בדצמ׳ 2009
המשך פליי ליסט די גיי הדס גורי
יצויין שלא מדובר בככככל השירים לאותו ערב אלא מקבץ אנחנו תמיד כאן לשמוע את הבקשות/רעיונות/הערות שלכם תהנו ... ann clark liquid sky faithless-insomnia benny benassi –satisfaction beckers & hatfield- spielen moby- lift me up david guetta f akon- sexy bitch flo rida –right round lady gaga- just dance pitbull – I know you want me Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night Tinchy Stryder Ft. N -Dubz - Number 1 The Ting Tings - That's Not My Name Jessica Simpson - These Boots Katy perry- I kissed a girl Marilyn manson- sweet dreams Nine Inch Nails - Closer The prodigy – omen Fall out boy – beat it Guns n' roses- paradise city Rob zombie – drugula Korn – adidas system of a down chop suey coal chamber bodies infected mushroom- cities of the future exaile – out of control ושוב לינק לשיר המועדף שלי ברשימה ... http://www.youtube.com/watch?v=C4VAv8y2hHM |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Tיפוס(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
Rage Cage כתב/ה: (ממה שכן ראיתי), חנוכייה אנושית מטריפה ויוצאת דופן, ... החנוכיה האנושית היתה הזייה - ואם שמת לב טוב - היו לה גם "סופגניות" לתפארת עם אבקת סוכר ושוקולד שמח שנהנית , אני בהחלט נהניתי להפוך אותה לחנוכיה. T |
|
Rage Cage |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Rage Cage • 20 בדצמ׳ 2009
וביום חמישי עץ כריסמס אנושי
שווה לחכות |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •