ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
השקרים הגדולים של הבדס"מ
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
ג'ולי(לא בעסק) • 16 בפבר׳ 2007
פתוחים...כנים עם עצמינו...כנים עם אחרים...
להלן אוסף השקרים הגדול של הבדס"מ color=red]שקרים שמספרים לחברים הווניליים:[/color] *הבגדים...זו רק הצהרה אופנתית *הבגדים...זה לטובת חוג משחק *השריטות...סתם, נפלתי מהאופניים שקרים שמספרים אחד לשני : *מעולם לא חלמנו אפילו לעשות את זה... *אני לא צריך את זה...זה רק שעשוע שקרים שאנחנו מספרים לעצמנו: *אני נורמאלי *אני תמיד אפסיק כשארגיש כעס אמיתי *אני משחק רק עם אנשים אותם אני מכבד *אני עושה את זה מסיבות בריאותיות שקרים שמספרים דומים לסאביות: *נשים... אני תופס נשים כשוות לגברים *בודאי שיש לי יחסים בריאים עם אמא שלי *בכנות, אני מאמין כי נדרשת אישה חזקה כדי להכנע... שקרים שמספרות סאביות לדומים: *ממש אין לי נושאים לא פתורים עם אבא שלי *זה מספיק לשרת אותך...אני לא חייבת לגמור *אני אוהבת שאתה גומר לי בפה *אני באמת רוצה שתהייה בשליטה *ליקוק כפות רגליך וישבנך, באמת מגרים אותי *אני אוהבת את הכרס שלך. היא מדליקה אותי... * אדוני...אני שלך גוף ונפש שקרים שמספרים סאבים למלכות: *גברתי...אני אעשה עבורך כל מה שתרצי... *אני קיים כדי לשרת אותך *לא חייב לגמור *אני חושב שנשים הן ישויות עליונות *גברתי...את מדהימה אותי. מעריץ אותך *אני ממש מתגרה מלעשות עבורך עבודות בית *אשתי...בטח שהיא יודעת שאני עושה את זה שקרים שמספרות מלכות לסאבים: *בוודאי שכן...בעיקרון, אני אוהבת גברים *נעילת נעלי עקב גורמת לי לחוש מלאת עוצמה *לא יכולה לשלוט במישהו שלא מרגש אתי *אני ממש לא מתחלפת אף פעם *כל כך אוהבת להשתין עליך שקרים שמספרים לבני זוג וונילים: *זה לא כואב...זה רק תחושה חזקה יותר *בבסיסו, פעילויות בדס"מ הן פעילויות מעצימות *להיות נשלט...מעצים אותי *אתה חייב לגלות את הפן הזה אצלך שקרים שמספרות מלכות לקולגות שלהן: *יש לי סאב מושלם *את יודעת...אני מרגישה שאנחנו חברות באחווה נשית *אני יכולה להיות ב"דום ספייס" גם ביחסי מין שקרים שמספרות סאביות לסאביות: *אין לי ספק שהביטחון שלי...הוא בראש מעייניו של המאסטר שלי. *אני לא ממש אקסביציוניסטית *אני ממש לא מרגישה בתחרות עם סאביות אחרות *זה בסדר...את יכולה ל"שחק" עם המאסטר שלי שקרים שמספרים דומים סטרייטים לשכמותם: *הסאבית שלי...מחונכת. לעולם לא תגיד לי לא. *רבים מחברי הטובים הם עבדים *אני ממש לא מקווה שתכשל כאשר אני רואה אותך מבצע סשן פומבי *אני עדיין בשליטה, גם אחרי שאני מגיע לאורגזמה... שקרים שמספרים סאבים סטרייטים לשכמותם: *הדבר החשוב ביותר בעיני, הוא לשרת את גברתי *אף פעם לא אומר לגברתי מה לעשות *מעולם לא הלכתי למלכה בתשלום *אני מת על זה שמלכתי אוסרת עלי לגמור תקופה ארוכה *המלכה שלי...ממש לא חושב שהיא שמנה *לא... אני ממש לא מקנא שאתה מסוגל לספוג כאב יותר ממני *בכל הכנות...אני מאמין שייעודי בחיים הוא לשרת נשים *בטח...אני ממש אוהב לרדת לגברתי בזמן שהיא במחזור שקרים שמספרים שמתחלפים דו מיניים לעצמם: *ממש לא איכפת לי מין הפרטנר *אני ממש לא הומופוב *אני מפריד בין סקס לבין בדס"מ *להיות דו זה הטוב מכל העולמות *אני משחק רק עם אנשים שמרגיש אינטימיות איתם *אני משחק רק עם מתחלפים אחרים שקרים שמספרות מלכות בתשלום לשכמותן: *אצלי...העסקים נפלאים *אף פעם. אני לא מקיימת יחסי מין עם לקוחות *העסקים , גרועים *אני מקפידה לעשות רק מה שבתחום התמחותי. לקוחות שרוצים דברים אחרים מופנים לקולגות... *הייתי מלכה בכל מקרה, גם אם לא הייתי מקבלת תשלום *אני תמיד בשליטה בסשן *אני אשת עסקים טובה *החבר שלי מדהים...ממש לא איכפת לו, העיסוק שלי *זו הייתה בחירה שלי. לעזוב את העבודה הרגילה האחרונה שלי שקרים שמספרים חברינו הוניליים לנו: *אני ...אני ממש לא מזדעזע מלשמוע על בדס"מ *בוודאי שאני מכיר אנשים נוספים שנהנים מבדס"מ *גם אנחנו קובעים גבולות מראש.. אני...בטח שאני לא עושה בדס"מ |
|
sheze(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
sheze(נשלטת) • 16 בפבר׳ 2007
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
וכתבת את זה מנסיון ?
לפני 17 שנים •
16 בפבר׳ 2007
קליבר(שולט) • 16 בפבר׳ 2007
בטוח מנסיון .. |
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
כ'ץ(נשלט) • 17 בפבר׳ 2007
גדול~!!!
הזדהתי |
|
The Shield(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בפבר׳ 2007
The Shield(שולט) • 17 בפבר׳ 2007
ענק מנסיוני אנשים מעדיפים שישקרו להם. |
|
שוגי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
שוגי(מתחלף) • 18 בפבר׳ 2007
דני D כתב/ה: ענק מנסיוני אנשים מעדיפים שישקרו להם. ואחדד: הסטטיסטיקות מראות כי 69% מהנשים מעדיפות שישקרו להן. (כי פעם הן קראו באיזה עיתון נשי שהעין לא רואה- הלב לא כואב...ואם כבר כואב נצא עם קרדיולוג...) כמו כן 96% מהגברים נהנים לשקר לעצמם, להאמין בשקרים שלהם עד שהשקרים הופכים לאמת. כמו כן 24% מהמגאלומאנים מוצאים את עצמם גולשים בניקים כפולים ומשולשים באתר סאדו מאזו ישראלי ידוע ומשקרים בלי להניד עפעף בצ'אטים. |
|
DanaDomme(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
חייבת לא להסכים
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
DanaDomme(שולטת) • 18 בפבר׳ 2007
במחשבה שניה...נוותר.
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 18, 2007 4:23 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
הייתי כאן |