tantalus |
לפני 14 שנים •
2 בינו׳ 2010
הפעם הראשונה - סיפור קצר
לפני 14 שנים •
2 בינו׳ 2010
tantalus • 2 בינו׳ 2010
עומדת ובוחנת את הדלת מולה, מחזיקה את תיקה חזק בידיים, לוקחת נשימה עמוקה, כמי שעוזרת אומץ לדפוק. הדלת נפתחת מוקדם משהיא מצפה חשה כיצד הבטן שלה מתהפכת. עומדת מביטה בו, זמן רב. במוחה עוברת מחשבה כמה סקסי הוא ומשום מה זה הופך אותה עוד יותר עצבנית. הוא מושיט יד לעברה לקחת את ידה בכדי למשוך אותה פנימה שכן רגליה קפאו במקומן. רק תחושת המגע גורמת לחולשה. בצעדים בטוחים מוביל אותה לחדר השינה וסוגר את הדלת מאחוריהם משאיר את התיק שלה על הרצפה.
"ידעתי שתבואי," הוא אומר, בקול שקט, שגורם לה צמרמורת. היא מביטה ברצפה, לא בטוח אם היא מבושה או מהתרגשות, אולי משניהם. היא עדיין לא בטוחה אם בירצונה לעבור את החוויה. אבל היא זקוקה לזה, היא עורגת אילו. לוחצת את ידו הרפה חוצה את החדר ומתישבת על המיטה. עוצמת את עייניה זוכרת את השיחה המשותפת בטלפון יום קודם לכן, "אם אני אבוא, זה בשבילך, אני כבר החלטתי" את שלה אמרה, "אל תיתן לי לברוח, אל תיתן לי לאמר לא. " מושיט יד מאחורי הצוואר ומתחיל להתיר את שמלתה, מתעלם מהצמרמורת שחשה. בוחנת כיצד נופלת לרגליה, משחררת נשימה כדי להחליק אותה על ירכייה ומשחררת אותה לרצפה. תוך שנייה הוא מולה, מרגישה את נשמתו על צווארה כשהוא מעביר את ידיו לאורך גופה העירום . היא מתחילה לרעוד כשדמעות מתחילות להציף את עינייה. "אני לא יכולה לעשות את זה," היא לוחשת, "אתה תצטרך לגרום לי. אני רוצה, אבל אני פשוט לא יכולה לעשות את זה, בבקשה, תגרום לי לרצות." מבלי לעצור הוא מחליק את ידיו על ידיה ומהדק אותם מאחורי גבה ביד אחת. וביד השנייה מאחורי ראשה, מושך אותה לנשיקה. היא מרגישה את פיו חוקר את פיה וכולה צמרמורת דמעה מחליקה במורד לחיה. הוא מנשק אותה, בלהט לשונו מחליקה לתוך פיה כשהיא נושכת אותו קלות. הוא מחייך ומתרחק. "אל תזוזי," ובזמן שהוא אומר זאת הוא פונה לחצות את החדר. הופך את תיקה ושופך אותו על הרצפה. בזווית העיין רואה אותו מרים את האזיקים ואת הקולר עם הרצועת עור צמודה אליה. עוצמת את עינייה,מנסה להרגע ועד מהרה מרגישה את המתכת הקרה כנגד פרקי הידיים שלה ולאחר מכן על הצווארה מהדק את הקולר. "את שלי עכשיו," לוחש לה, והיא מרשה לעצמה לשחרר חייוך קל. המבט בעינייו מתחלף בתאווה, זה רעב וזה גורם לה לרעוד. הוא דוחף אותה בעדינות לעבר המיטה משכיב אותה על הגב. עדיין לבוש מכנסיים קצרים מערומיה מתחתיו וזה גורם לה להרגיש עוד יותר פגיעה. מנשק את שפתייה פעם נוספת וממשיך מהלסת לאוזן אל צווארה, כולה רועדת, מנשק את השפתיים, אבל היא לא מגיבה. "נשקי אותי," פוקד הוא עליה יותר מאשר מבקש, אבל היא עדיין לא מצליחה לציית. מרגישה את הקולר מתהדק סביב צווארה. באחת הוא משפר אחיזה ברצועה סביב ידו. המאבק על נשימתה פחות נוח לה, אבל פתאום יותר ממוקד כאשר פיו נצמד על שלה שוב היא מוכנה. הוא מתחיל לנשק אותה בעדינות אבל היא רוצה יותר, הוא מזהה את הלהיטות מיצידה ומתחיל להקניט אותה בנישוק אפילו יותר איטי ורך, פיו נצמד בתאווה מנסה לטעום אותה. מחזיק את הרצועה חזק מושך אותה למטה אבל היא עדיין מתנגדת, מה שהופך את הסיטואציה אפילו קשה יותר לנשימה רעבה יותר עבורה. במישקלו מרגישה שהיא מתחילה להחליק מתחתיו, בהתחלה הוא מבולבל, הוא מושך חזק ברצועה, זה חונק אותה אבל היא מתנגדת למשיכה הוא מעט משחרר ובכך נותן לה להחליק למטה. מנשקת את חזהו גולשת אל הבטן שלו שיחרור נוסף ברצועה מותיר לה להתנועע מתחתיו כלפי מטה. היא מגיעה לירכיים שלו ומרימה את הראש מעט כדי לקחת את החגורה שלו בפיה. לוקח לה כמה שניות כדי לשחרר את האבזם בפיה, המכנסיים הקצרים שלו, נימשכים כלפי מטה תוך כדי גילגול ונזרקים על הרצפה. שוכבת עירומה על המיטה לידו רוצה לגעת בו, אך לשווא ידייה עדיין אזוקות מאחורי הגב. פורט באצבעותיו על פניה ואז משוך אותה קרוב אליו בכדי לנשוך בכתפה.מעביר בה צמרמורת כשהוא מפלס דרך להגיע מאחורי גבה ומשחרר את ידייה. מיד על גבה נשכבת , מנשק כל סנטימטר בגופה, אצבעותיה, אוחזות בחוזקה בשיער ראשו. מחליקה יד אחת לאורך גופו, מוריד ידו בדרך למטה, למצוא את כף ידה. היא משולבת עם אצבעותיו אוחז את גופה בחוזקה, בעת שנישק אותה. פתאום מתהפך, וזרוק אותה על המיטה היא מביטה בו, מבולבלת. "אני בשליטה הערב," הוא מזכיר לה, "זה תעלול קטן שהיה מיותר." נאנחת.. חושבת שאולי עשתה משהו לא בסדר, אבל לשמחתה עירעורה קצר שכן הוא לפתע הוא תופס את כף ידה ומשוך אותה לעבר הברכיים. הוא לוחץ בחוזקה על ירכה ומישם מושך את היד שלו אל עכוזה שהוא מלפף בידו השנייה בקומץ שיער.כשהיא חשה בידו שבאה במהירות מטה, אל התחת שלה והיא מתכוננת לקפוץ קצת, אבל הוא מושך שיערה להחזיר אותה לתפקיד. מביא את ידו שוב ושוב, גורם לה להתפתל והיא גונחת, ואחרי רגע מפסיק. משכיב אותה בחזרה בעדינות על המיטה ומנשק אותה מהמותן אל הצוואר לאט. מרגישה את נישמתו החמה על הצוואר שלה ואני ציפורנייה ננעצות בגבו בזמן שהוא מתחיל להחליק לתוכה. מאיצה את הנשימתה פעימות הלב גוברות הלחץ בקשתות הגב מהממת אותה, פליטת גניחה נשמעת כשהוא עושה את כל הדרך פנימה מבלי להשתהות לרגע, כל העוצמה הזאת לא תייאמן היא בקושי יכולה לשלוט בעצמה שהוא מתחיל לנוע לאט קדימה ואחורה שהיא על גבה.שוב גונחת, כשהוא מגביר יותר ויותר את הקצב, ידיה מצמידות את גופו לשלה בכל מקום שהיא יכולה לאחוז בו. משתנקת כאשר הוא מפסיק מביטה לתוך עינייו, בעזרת ידו שמאחורי גבה, מגלגל אותה. בידו משתלט שוב על הרצועה שעדיין קשורה אליה. הם חוזרים אל המקצב הקודם, הוא אוחז ברצועה חזק מספיק בכדי שהיא תתמקד בנשימה. היא מרגישה בכאב חד על הגב כמו עור של צורב את גבה. שוב גונחת ושוב מרגישה את השוט. ידייה רועדות עם העונג המהמם היא בקושי יכולה להחזיק את עצמה. הוא מבחין שהיא מתחילה לרעוד רוכן לנשוך נשיכות קטנות המעבירות גלים של תענוג ומתחילות להשתלט גם עליו. הגל הראשון של גופה מתחיל לרעוד עם שלו והתענוג מביא אותם לפורקן. שוכבים שם זמן רב, ומאפשרים לליבותיהם להסדיר את פעימותיים. לבסוף חשה כיצד הוא מחליק ממנה וברגע שהיא שומעת את המים זורמים במקלחת קמה, מתירה את הקולר מהצוואר שלה בדרכה לכיוון האמבטיה מחליקה לתוך המקלחת עימו. הוא מושך אותה קרוב. המים החמים פועלים על גופם שהוא מעסה בסבון את כל גופה לוקח את הזמן, לא מחסיר שום חלק ממנה . שהם יוצאים מותשים הם מטפסים, למיטה שלו עדיין עירומים לחים, הוא נשכב על גבו שהיא מניחה את ראשה על חזהו ושניהם נרדמים. |
|