פלינט(שולט) |
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
Re: הבהרה
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
פלינט(שולט) • 14 בינו׳ 2010
BRUCE כתב/ה: ציינתי במפורש בהודעה שפתחה את הדיון הזה שאין לי תשובה חד משמעית לגבי השאלה למי כוח סבל גדול יותר (ואולי זו בכלל היתה טעות לתת לדיון את השם הזה)
מה שכן באתי להגיד זה שנראה שבעולם הבדסמ המבחנים אותם עובר הנשלט קשים יותר ממבחניה של הנשלטת. ועוד משהו - למגיבה שטענה שיש כזה דבר קוקהולדית - נו באמת.... פגשת פעם מישהי כזאת? שמעת פעם על סיפור שהיתה מעורבת בו קוקהולדית??? אני בספק. אפ'פם לא עשיתי סטטיסטיקה על הפרופילים בכלוב. דווקא יכול להיות מעניין. אני לא חושבת שהמבחנים שעובר נשלט ביחס לנשלטת קשים יותר (פיזית ו/או מנטאלית) אני לעומת זאת בטוחה שהפרשנות האישית! של הסאב/ית להשפלה ו/או הצורך והכמיהה שלו/ה להשפלה הם שמחדדים את העניין הזה... ובאמת באמת באמת שלא הבנתי למה קוקוהולד הוא ה-מבחן (בהא הידיעה) לחוזק נפשי?! |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 בינו׳ 2010
BRUCE כתב/ה: ועוד משהו - למגיבה שטענה שיש כזה דבר קוקהולדית - נו באמת.... פגשת פעם מישהי כזאת? שמעת פעם על סיפור שהיתה מעורבת בו קוקהולדית??? אני בספק. מן הסתם אם לא הייתי נתקלת, אם באופן אישי ואם וירטואלית, בנשים שזה מדליק אותן, לא הייתי אומרת שום דבר. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 בינו׳ 2010
BRUCE כתב/ה: מה שכן באתי להגיד זה שנראה שבעולם הבדסמ המבחנים אותם עובר הנשלט קשים יותר ממבחניה של הנשלטת. אבל למה? למה זה נראה לך ככה? מה גם שהקושי של המבחנים לא נמדד אובייקטיבית. לדוגמה היה פה שרשור על חוקן, שחלק מהמשתתפים ראו בזה קושי גדול ואתגר שדורש תעצומות נפש, וחלק ראו בו פעילות בנאלית לחלוטין שכלל לא ברור מה קשה בה ומה אתגרי. לכל אחד יש את מה שקשה לו ואת מה שקל. אז בתנאים האלה קשה להשוות בין כח סבל של נשים וגברים, כי לכל גבר ולכל אשה מדדים משלהם לסבל. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
Morticia • 14 בינו׳ 2010
אני די מסכימה עם הדברים הראשונים שנכתבו על ידי יולי והיילני
גם יש תפישה מעוותת לחלוטין לגבי תפקידי מגדר גבר מחזר - ג'נטלמן אישה מחזרת - מושפלת למה? מי החליט את השטויות האלה? מאיפה שאני מסתכלת טרם נולד האדם שפעל מתוך רחשי לבו והיה לו האומץ לעשות כרצונו שהשפיל את עצמו זה אומר שיש גברים מחזרים בצורה משפילה ושיש גברים שמעדיפים להיות מחוזרים והם ג'נטלמנים אחול בלוע (וזה תקף באופן כללי לגבי בני אדם) וגם קקולד זה לא בדיוק קשור לכח סבל יש גברים שזה מה שמגרה אותם - לראות את האישה שלהם עם אחרים למה? כל מיני סיבות. החל באופי בוא נקרא לו קצת מוזר וכלה באימפוטנציה הם בקלות יזנו את האישה שלהם ואל תמכרו לי סיפור שזה בשליטתה מה גם שאני בטוחה שיש גברים שיעשו את זה לאישה באותה המידה ובכל מקרה לא יקראו לזה קקולדית זהו, כל מה שנותר לי לומר הוא שבפעם הבאה שיתכווץ לך הרחם או יתפרק לך הגב או אם תצטרך עזרה בתרגילי נשימה כהכנה ללידה תעשה לי טלפון אני אבוא לסבול אותך קצת קטן עליי |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
מקבי(מתחלף) • 16 בינו׳ 2010
גברים סובלים את הנשים. זה כשלעצמו מספיק.
|
|
נקשר אליך |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
נקשר אליך • 16 בינו׳ 2010
אחרי כל הדיון הפילוסופי הזה לא הושגה שום מסקנה.
הכל התחיל ונגמר באותה נקודה כמו כל נושא אחר בפורום. כל דבר הוא אינדיבידואלי, הכל בעיני המתבונן, אין שחור ולבן ואין תשובה חד משמעית, הכל תלוי בהגדרות וכל אחד לפי העולם שלו... מוזר שאותה שיחה חוזרת ונשנית, רק בהקשר שונה. |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 16 בינו׳ 2010
רק לחזק את מה שחלק כבר אמרו כאן, קוקולד זה ממש לא דורש כח סבל. הרי אם זה מדליק אותי, למה שאני אצטרך כח סבל בשביל זה?? זה כמו להגיד שצריך המון כח סבל בשביל ללקק מגפיים.
גברים שנדלקים מזה שהאישה שלהם עם אחר, גם אוהבים את ה"סבל" הנפשי שנדרש כדי לראות/ לשמוע על האקט עצמו. אף אחד לא מכריח אותם. וזה בכלל מעלה שאלה טובה, איפה כח הסבל שנדרש מאיתנו כדי לעשות את מה שמגרה אותנו. אם כבר, כח הסבל מושקע בלהדחיק את הצרכים האלה, אם הם חזקים בנו, כי הבן/בת זוג לא בקטע, או מכל סיבה אחרת.. |
|