סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מחשקי חניקה ומוות

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 14 שנים • 19 בינו׳ 2010

Re: משחקי נשימה

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 19 בינו׳ 2010
ראובן כתב/ה:
יש לתמצת את הידע שלנו בנושא, באופן שיאפשר למעוניינים במשחקי נשימה, לעסוק בהם תוך מזעור הסיכוי לנזק.
אנשים ישחקו משחקי נשימה עם או בלי קשר ל SM, אז אם כבר - והם הגיעו לכלוב - שיעשו את זה הכי נכון שאפשר.

לדעתי, צריך פוסט ב''אלפוני'' המסכם את עיקרי הדברים.
משפטים קצרים וקולעים, אולי ''עשרת הדיברות למשחקי נשימה''? -
בכל מקרה, רעיונות פשוטים. רק לאחר מכן יש לצרף הסברים מנומקים. לדוגמא:

3. בזמן האקט, שיהיו לך אמצעים לפתוח כל מחסום נשימה שיצרת.
(קיסם, מספריים עם קצוות מעוגלים, סכין יפאנית חדשה, קאטר ומפתח רזרבי - אם נעלת או אזקת משהו).

שננסה להסכים על משך הזמן המקסימלי למניעת אוויר?
(ר''ל: בטיחותי לכל אדם בעל בריאות תקינה, ללא קשר למין, גיל ומידות גוף)

R

נ.ב
http://www.youtube.com/watch?v=86MY-quTiJs

אילו אמצעי בטיחות יש להציע למקרה של דום לב, לנזק מוחי מצטבר או לנזק מצטבר לקרניות?

[ ומספרי חובשים יחתכו דרך כל מה שאיננו מתכת, עם הרבה פחות סיכון מהאמצעים שציינת כאן.
להיות מסוגלים להתיר במקרה חירום במהירות את כל מה שקושר או חוסם איננו תנאי רק לחניקות - הוא צעד בטיחות בסיסי גם למקרים פשוטים יותר כמו התעלפות, הקאה או נפילה. ]
ראובן

הון הידע

ראובן • 19 בינו׳ 2010
DK,

תודה על התיקון בעניין מספרי חובשים. ברור שהם עדיפים, אולם לאו דווקא נגישים לכל אדם שרוצה משחקי נשימה (ואנחנו בעניין של הנגשה פשוטה של אמצעי זהירות מינימליים). יחד עם זאת, מקומם יימצא בהמלצה הזו. ענייני הנזק המצטבר שאתה מעלה, אינם רלוונטיים לעניות דעתי- משום שבחיים עצמם יש מידה של נזק מצטבר: קרינה אלגטרומגנטית (מהסלולרי וכל המכשירים), פיח בריאות (מהחיים העירוניים), טנטון באזניים (מזיהום הרעש), תחלואה ''רגילה'' וכו'. הכל עניין של מידתיות.

אשמח אם תראה לנכון לחלוק מהידע שלך, במקום להטיף להימנעות. הרי אנשים לא יפסיקו לעשות דברים - משום שהם עושים את מה שהם צריכים לעשות - וזה חלק מהקסם של הרוח האנושית. אם כן, תואיל לנסח עקרון נוסף?

R
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 19 בינו׳ 2010
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=16002&highlight=%EE%F9%E7%F7%E9+%E7%F0%E9%F7%E4

כמו בכל דבר, צריך לדעת עם מי לעשות מה...

אעפ'י שאני מסכימה לחלוטין שיש לתת את הדעת להשלכות ולסכנות וכן לחזור ולהסביר על מנת שמשחקים מהסוג הזה יהיו מובנים לחלוטין, אינני יכולה אלא להעיד מתוך ניסיוני - משחקי חניקה זה אחד הספייסים הכי מטריפים שיש.
מומלץ. בחום. וכן, עם כל הזהירות והידע הנדרש.

(תפסיקו להוציא לנו את הכייף מכל דבר.
חשמל, מדיקל, חניקות -כן, כל זה מסוכן.
למי שיש ספק \ חוסר ידע\ חשש- שיידע לומר ל א .

להיות בעל רישיון לרכב, זה לא פחות מסוכן. )

שימוש מושכל ונכון בידע.
קטסטרופה{Adonai}
לפני 14 שנים • 20 בינו׳ 2010

Re: ולי אמרו

קטסטרופה{Adonai} • 20 בינו׳ 2010
זונת סושי כתב/ה:
קטסטרופה כתב/ה:
שגואל רצון פסיכי.
האמנתי.

עכשיו, כשאני רואה שרשורים כאלה אני מבין שהוא לא ממש פסיכי.

מה זה חשוב, העיקר שהוא מאחורי סורג ובריח ואתם לא.
אתם, תמשיכו לחנוק, להרביץ, להשפיל, להקיא אחד על השני, לחתוך, לתפור. ואלוהים ואתם יודעים מה עוד.
הכל במסגרת השפיות.
שלכם.

למה אתה כאן?

ודן,אשמח לשמוע אם לדעתך עדיף לוותר כליל על משחקי חניקה.

ובכן,
אני כאן כמו שאני הולך לספארי עם האחיינים שלי וכמו שאני הולך לכפר חב"ד להתקוטט על הבדלי השקפות עולם.
המוזר מעניין אותי תמיד.

אתם לא מוזרים ברמת גמל/חמור, אתם סתם פסיכים ברמות שאתם לא מודעים להם.
הפסיכיות שלכם עושה לי את זה בכיוון של "ראבק, כמה בן אדם יכול להיות למטה, ישתינו עליו והוא יגיד לעצמו, פאק, החורף הזה לא נגמר מתי תגיע השמש?".
ובכן, היא לא תגיע לעולם.
לא לאנשים כמוכם.

להגיד עליכם חיות זה לא הוגן ולא נכון, אתם יודעים לכתוב ולדבר למרות שאני אישית, במקומכם, הייתי נמנע מזה.
תהיו פסיכים, סבבה, תחנקו אחד את השניה וההיפך, אם זה בהסכמה אז יופי. אם זה עושה לכם את זה אז עוד יותר יופי.
בהסכמה.

הבעיה עם אנשים כמוכם שאתם בכלל לא מבינים מה זו המילה הסכמה וכולכם מסכימים עם כולכם שמה שאתם עושים זה מבחירה חופשית.
פה הטעות שלכם.

לא בעיה לגרום לאדם אחר להסכים לטירוף של האחר. גואל רצון והרב אליאור חן עשו את זה ואחרים עושים ויעשו את זה.
לנצל טימטום של האחר זה הדבר הכי קל בעולם ולהשתמש בזה לצרכים אפלים שנובעים מחולי נפשי זה דבר טבעי. מה יעשה אותו חולה אם לא ימצא חולה יותר ממנו?

בקיצור,
אתם כת לכל דבר וצריך לעזור לכם. ה"חזקים" פה משתמשים בחלשים פה בצורה צינית וחולנית ואף אחד לא עומד בשער ושם לכם מראה מול הפנים ולאיש מכם אין קרובים שמודעים לחולניות שלכם ושיאשפז אתכם בכפייה.
אני בטח לא אעשה את זה, אתם מעניינים אותי כקליפת השום.

תמשיכו חופשי, מי אני בכלל, סתם אחד שמשקיף מהצד ומשועשע מתחליף הספארי שיש לי ממש מול העיניים, מתי שארצה והכל בלחיצה על עכבר חביב.

מעניין מתי יתאבד/תתאבד הבא/ה בתור כאן.
סבא זמן

Re: ולי אמרו

סבא זמן • 20 בינו׳ 2010
קטסטרופה כתב/ה:

מעניין מתי יתאבד/תתאבד הבא/ה בתור כאן.

משום מה עולה לי כרגע שירו המפורסם של יהורם גאון

"אתה ראשון יא' קאטה"
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 20 בינו׳ 2010
הייתי ממליץ דבר אחד - לא לחנוק עם דבר פרט לידיים, וגם אז בתשומת-לב מלאה.

'חניקת-דם' מה שנקרא גורמת לעילפון, וההכרה חוזרת. חניקה-חניקה, משמע סגירת פתחי החמצן, עלולה לגרום למוות או מוות מוחי - וזה לא הפיך.

חניקה עם הידיים אפשר לנתק מיידית, חניקה עם אביזר כלשהו (רצועה, חבל..) קשה הרבה יותר, ומעבר לכך, לא 'חשים' את מושא החניקה.

ככלל, פרקטיס בעייתי מאוד ומסוכן.