בלק ג'ק |
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
XL
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
בלק ג'ק • 22 בינו׳ 2010
הי,
אני מאוד אודה לכל מי שיודע היכן ניתן לקנות בתל אביב קונדומים במידה XL. אני יודע שזה נשמע כמו התרברבות, אבל זאת ממש לא המטרה. כל הקונדומים שמצאתי בסופרפארם או בחנויות סקס צרים מדי, וזה מכאיב בצורה מטורפת. הסטנדרט הוא בערך 54-56 מ"מ רוחב. הכי גדול שמצאתי זה CONTROL XL בעובי 57 מ"מ והוא גם לוחץ בטירוף. פעם היו בארץ דורקס XL שהיו נוחים יותר למיטב זכרוני, אבל אין אותם יותר בשום מקום. אפילו בזאפ לא מצאתי אותם. לא ייתכן שאני היחיד שסובל מכך ולכן אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור. BJ |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
Re: XL
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
Madame T(שולטת) • 22 בינו׳ 2010
בלק ג'ק כתב/ה: הי,
אני מאוד אודה לכל מי שיודע היכן ניתן לקנות בתל אביב קונדומים במידה XL. אני יודע שזה נשמע כמו התרברבות, אבל זאת ממש לא המטרה. כל הקונדומים שמצאתי בסופרפארם או בחנויות סקס צרים מדי, וזה מכאיב בצורה מטורפת. הסטנדרט הוא בערך 54-56 מ"מ רוחב. הכי גדול שמצאתי זה CONTROL XL בעובי 57 מ"מ והוא גם לוחץ בטירוף. פעם היו בארץ דורקס XL שהיו נוחים יותר למיטב זכרוני, אבל אין אותם יותר בשום מקום. אפילו בזאפ לא מצאתי אותם. לא ייתכן שאני היחיד שסובל מכך ולכן אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור. BJ מה שנקרא "צרות של עשירים" . בכל אופן אולי הפתרון הכי טוב הוא לגשת למישהו מצוות הפארם ולשאול האם יש אפשרות להזמין גודל אחר, גדול יותר או רחב יותר ממה שיש להם במלאי, או אולי הם יוכלו להפנות אותך ליבואנים או ליצרנים, אם זו תוצרת מקומית ותוכל לברר דרכם. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה! |
|
אופק קסומה |
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
אופק קסומה • 22 בינו׳ 2010
|
|
מכשפונת ממתק |
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
יש בבעלי מלאכה
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
מכשפונת ממתק • 22 בינו׳ 2010
חנות שנקראת הפנטזי שופ
יש להם גם אתר איפה שהוא ברשת. ולדעתי תוכל למצוא שם. |
|
בלק ג'ק |
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
Re: יש בבעלי מלאכה
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
בלק ג'ק • 22 בינו׳ 2010
מכשפונת ממתק כתב/ה: חנות שנקראת הפנטזי שופ
יש להם גם אתר איפה שהוא ברשת. ולדעתי תוכל למצוא שם. תודה, אני מכיר את החנות והיא קרובה לביתי, אז אני באמת אבדוק שם. תודה לכן בכלל. הפתעתן אותי, ציפיתי דווקא לתגובות מגברים. |
|
Tobias(אחר) |
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 בינו׳ 2010
Tobias(אחר) • 22 בינו׳ 2010
זו בכלל לא התרברבות,
והנושא הזה עלה יותר מכמה פעמים בפורומים שונים בעקבות הפסקת היבוא של מידות גדולות. אני גם חושב שחנויות סקס הן האופציה הטובה ביותר להשיג קונדומים שיהיו לך נוחים, וזה גם הרבה יותר נוח לפתוח את הנושא שם מאשר בסופר פארם |
|