בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
23 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בינו׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 23 בינו׳ 2010
*מפחד=מפחדת
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
Re: שני דברים:
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 24 בינו׳ 2010
'פוליאנה' כתב/ה: אחד ל feary - תקון תוקנתי
והשני ל yuli - אצלי שם המשחק הוא פחד. אם אני לא חוששת או מפחדת - זה מוריד לי את רמת ההנאה מהסשן. קל לי להזדהות עם זה. גם אני אוהבת ללכת מעבר לקו הפחד. לרעוד מפחד, ולתת לו לקחת אותי מעבר לגבול. ללכת אל המקום שמפחיד אותי, וזה קשה ללכת לשם ואני צריכה שמישהו יקח את היד שלי ויוביל אותי לשם. להביע את החששות שלי מבלי שהם ירתיעו אותו. להגיד "אני לא רוצה", ושהוא יבין את זה כפשוטו. שאני לא רוצה. אבל אני אעשה את זה בכל זאת. וזה לעומת "אל תעשה את זה". ככה, בציווי. אם אמרתי "אני לא מסכימה", אז אני לא מסכימה. וגמרנו. כמה, כמה שהגבול הזה דק. זה בטח היה מרגש פחות, לו היה דק פחות. אבל כשאמרתי שאני לא מרשה, אז אני לא מרשה. אז בשביל זה את צריכה מילת בטחון? בשביל שיהיה ברור למה בדיוק התכוונת? אני מנסה להבין את היישום הפרקטי של הדברים שלך. יכול להיות מצב שנפלט לך "לא" מהפה מבלי שהתכוונת לזה כהוראה לעצור (לי למשל זה בהחלט יכול לקרות)? או שאולי את רוצה שיתעלמו מהסירוב שלך ואז את צריכה מילה "חזקה" יותר? אני מנסה להבין מה ההבדל בין מילת בטחון כגון רמזור לבין "עצור עכשיו אני לא מסכימה לזה". הרי המשמעות אמורה להיות זהה אז בשביל מה צריך להוסיף לעברית עוד מילים מעבר למה שהיא מספקת לנו? השימוש היחיד שאני מצאתי בינתיים למילת בטחון זה במשחק של פנטזיית אונס שבו אני יכולה לומר דברים כמו לא, די, תעזוב אותי, אני לא מסכימה וכו', כי זה חלק מהקטע. ואז צריך מילה חלופית. מעבר לזה אני באמת שלא מצליחה להבין מה הצורך בה. |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
רפאל • 24 בינו׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה: כי כל הקטע במילת בטחון זו האפשרות להגיד "לא" בלי להתכוון. ככה הומצא הקונספט.
|
|
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 24 בינו׳ 2010
בהקשר של הפריימים הנ"ל, כן.
הצגת מקרה בו זיוף אורגזמה נעשה לשם שעשוע. זיוף אורגזמה "אמיתי" הוא פשוט מאד שקר. ואילו משחקים של התעלמות מסירוב הם משחקים. ומשחק זוגי שמטרתו לעורר ולהנות, הוא לא "פשוט" שקר. כבר ראיתי למה אתה מסוגל, אינטלקטואלית, ולכן חבל לי שאתה זורק עכשיו משפטים כאלה. בדס"מ, מכיר? דבר אחד זה להעביר על העוסקים בו ביקורת, ודבר אחר זה לייצר תעלולים זולים שלא מהווים נקודות למחשבה של ממש. אם אתה רוצה לבקר את הלגיטימיות של הגשמת פנטזיית אונס, תעשה את זה בבקשה באופן שיגרום לי, שמאד מעוניינת בהגשמה כזאת, לשאול את עצמי שאלות לא נוחות, ולא להסתכל עליך ולפלוט "נו, באמת" משועמם. (ולא, אני לא "אומרת לך מה לעשות". אני מבקשת יפה. כי עשית את זה בעבר אז אני יודעת שאתה יכול). |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
Re: שני דברים:
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 24 בינו׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה: אני מנסה להבין את היישום הפרקטי של הדברים שלך. יכול להיות מצב שנפלט לך "לא" מהפה מבלי שהתכוונת לזה כהוראה לעצור (לי למשל זה בהחלט יכול לקרות)? זהו, בדיוק זו התשובה. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
פעם פרח(נשלטת) • 24 בינו׳ 2010
בנוסף למצבים שזה נפלט מהפה מבלי שמתכוונים לזה באמת
לפעמים רוצים לשחק בלהגיד "לא" דווקא במילה הזו שהיא חשובה כל כך דווקא בעולם הזה שמאפשר את זה, כי יש מילת ביטחון שהיא ה"לא" האמיתי אז לוקחים את ה"לא" של העולם מבחוץ ה"לא" של אישה חזקה ואסרטיבית שעומדת על שלה ובתוך הבועה הקטנה של השליטה, לזמן קצר, אפשר לתת לה משמעות קצת אחרת |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
רפאל • 25 בינו׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה: כבר ראיתי למה אתה מסוגל, אינטלקטואלית, ולכן חבל לי שאתה זורק עכשיו משפטים כאלה. בדס"מ, מכיר? דבר אחד זה להעביר על העוסקים בו ביקורת, ודבר אחר זה לייצר תעלולים זולים שלא מהווים נקודות למחשבה של ממש.
אם אתה רוצה לבקר את הלגיטימיות של הגשמת פנטזיית אונס, תעשה את זה בבקשה באופן שיגרום לי, שמאד מעוניינת בהגשמה כזאת, לשאול את עצמי שאלות לא נוחות, ולא להסתכל עליך ולפלוט "נו, באמת" משועמם. (ולא, אני לא "אומרת לך מה לעשות". אני מבקשת יפה. כי עשית את זה בעבר אז אני יודעת שאתה יכול). אם לא היית תוקעת את ה"אני מבקשת", אז תחת מצב רוח מזוכיסטי במיוחד אולי הייתי מצליח לאונן על היהירות שלך. |
|
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 25 בינו׳ 2010
רפאל כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: כבר ראיתי למה אתה מסוגל, אינטלקטואלית, ולכן חבל לי שאתה זורק עכשיו משפטים כאלה. בדס"מ, מכיר? דבר אחד זה להעביר על העוסקים בו ביקורת, ודבר אחר זה לייצר תעלולים זולים שלא מהווים נקודות למחשבה של ממש.
אם אתה רוצה לבקר את הלגיטימיות של הגשמת פנטזיית אונס, תעשה את זה בבקשה באופן שיגרום לי, שמאד מעוניינת בהגשמה כזאת, לשאול את עצמי שאלות לא נוחות, ולא להסתכל עליך ולפלוט "נו, באמת" משועמם. (ולא, אני לא "אומרת לך מה לעשות". אני מבקשת יפה. כי עשית את זה בעבר אז אני יודעת שאתה יכול). אם לא היית תוקעת את ה"אני מבקשת", אז תחת מצב רוח מזוכיסטי במיוחד אולי הייתי מצליח לאונן על היהירות שלך. הדברים האלה לא נכתבו מתוך יהירות אלא מתוך הערכה. חבל לי שכך קראת אותי. |
|
אחותופל |
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
זן
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
אחותופל • 29 בינו׳ 2010
אין לענות על שאלות קואן - זן.
אין גם לחשוב או להרהר בהן אינטלקטואלית. הן מיועדות למדיטציה. אהבתי. |
|
שוסי |