שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שוביניסט על ארבע - סיפור שיושב לי הרבה זמן על הלשון

slave2love
לפני 14 שנים • 7 בדצמ׳ 2009

שוביניסט על ארבע - סיפור שיושב לי הרבה זמן על הלשון

slave2love • 7 בדצמ׳ 2009
חזרתי מאוחר מעוד יום מעייף בעבודה. "מדוע התעכבת גם היום ?" שאלה אותי יעל אישתי בטון נאנח מייד כשנכנסתי הביתה.
כמו תמיד אצלי , הייתי חייב לענות לה ולהעמיד אותה במקום "אני מציע שבמקום לשאול אותי עוד פעם את השאלה היומית שלך , תחזרי למיטבח אישה ותכיני לי מהר את הארוחה שאני אוהב כמו שרק את יודעת לבשל!".

"חזיר שוביניסט!" צעקה עלי יעל , אך לי זה לא הזיז והבטתי אליה במבט מזלזל בעודי מתיישב על הכורסא ומתרווח מול הטלוויזה , בשעה שאני מחכה לאישתי שתגיש לי את האוכל.
יעל אמנם הלכה למטבח להכין לי אוכל , אך ניכר היה על פניה שהיא עושה זאת בזעם ואי שביעות רצון .
מעולם לא התחשבתי יותר מידי ברגשותיה וגם לא הייתי קשוב לה , היות ותמיד דאגתי להראות לה מי הגבר בבית בדרכים שלי ....
בעודי מתרווח על הכורסא , שמעתי רעש של התלחששויות מכיוון המטבח , שעוררו בי חשד מסויים : "אני כבר לא יכולה יותר איתו " , "אתן פשוט חייבות דחוף לעזור לי איתו " , "אח ! הלוואי ואני סוף סוף ילמד לקח את המאצו השוביניסט הזה!".
הפנתי את מבטי לכיוון המטבח וראיתי את אישתי משוחחת בטלפון עם חברה ואני חייב להגיד שלמשמע דבריה , תחושת הביטחון והעליונות שלי עליה התחילה להתערער מעט.

כעבור מספר דקות , נשמע דפיקה בדלת . הלכתי לפתוח את הדלת והיו אלו סמדר וקארין, חברותיה הטובות של יעל. לאחר חיבוקים ונשיקות התיישבנו כולנו על הספה לשוחח.
"יש לנו הפתעה היום בשבילך שנראה לנו שתאהב" חייכה קארין.
לאחר מספר שאלות בניסיון לברר מה ההפתעה שהייתי מסוקרן לדעת מהי, אמרה לי לפתע אישתי בטון אסרטיבי ונוקשה שלא הייתי רגיל לשמוע ממנה "אם אתה באמת רוצה לדעת , כדאי שתתחיל להתפשט כצעד ראשון".

הייתי מעט המום , אך אני חייב להגיד שלמרות ההלם הראשוני , הרגשתי מגורה מאוד והתחלתי להתפשט למול עיניהן של אישתי וחברותיה , שהחליפו ביניהן חיוכים ערמומיים משהו.

לפתע שלחה קארין את ידה אל השקית שהייתה לידה ולא הבחנתי בה בהתחלה, כשהיא מוציאה משם מין מכשיר מוזר כזה שנראה כמו סוג של לוח עם מלחציים בתוכו.

"אם אתה באמת רוצה להתחיל להנות , אולי כדאי שתכניס את האיבר שלך למכשיר הזה ואז נוכל להתחיל להנות באמת " ציחקקה יעל.
מגורה ומסוקרן לדעת מה יקרה , הכנסתי בכוח את אשכי ואיבר המין שלי אל המכשיר .
יעל התקרבה אלי בפנים רציניות , לחצה בחוזקה על ידית קטנה שהיתה בצד המכשיר ואמרה בטון קשוח "חיכיתי לזה הרבה זמן| עכשיו הגיע הזמן שתבין מה מקומך האמיתי בבית!"

מייד הרגשתי כאב עז באשכיי ואיבר מיני והתפתלתי מכאבים בזמן שהמלחצים סגרו חזק עליהם.
יעל והחברות היבטו עלי בהנאה סדיסטית וצחקקו . "אמרתי לך " צחקה ברשעות סמדר "עכשיו את תראי איך השוביניסט הזה שתמיד שיחק אותה חזק ודומיננטי , יאבד את כוחו וחהפוך לפודל חלש וצייתן לאחר שנסרס אותו".

לאחר מספר דקות , הפסיקה יעל ללחוץ על הידית והצלחתי סוף סוף לשחרר את איבר המין שלי מהמכשיר.
"על ארבע כלבלב! רד על ארבע כמו פודל לרגלי! " פקדה עלי יעל .

לפתע הרגשתי בפעם הראשונה בחיי חסר אונים , חלש , כנוע ונשלט .
הרשתי חסר כוחות מול אישתי יעל וכל כך נחות ממנה עד שמייד סרתי לפקודותיה ונעמדתי על ארבע כמו פודל נאמן .

יעל החלה לקשור בחוזקה קולר לצווארי ואמרה, לי בעוד חברותיה צוחקות עלי ומביטות בי מגבוה בזילזול "איך אתה מרגיש עכשיו מאצו שלי ? הא? איך זה להיות פתאום כנוע ולקבל פקודות מהאישה".

אז החלה לחלחל לתוכי ההכרה הקשה מכל - מעתה אאלץ לבלות את שארית חיי כפודל לרגליה של אישתי העריצה.....

TO BE CONTINUED

הרעיון הראשוני לפנטזיה עלה לי כשצפיתי בסרט הוליוודי מסויים לפני כמה שנים .
מעניין אם תנחשו איזה...
Morticia
לפני 14 שנים • 8 בדצמ׳ 2009
Morticia • 8 בדצמ׳ 2009
שליחות קטלנית 2?
icon_rolleyes.gif

מעניין למה תמיד גברים שתופשים גבריות כביזוי נשים (או פשוט מבלים כך את רוב חייהם) חולמים על נשים שיחתכו להם את הביצים...

וזה - זה כל מאוויינו כנשים - לחתוך לחזירים שמאכילים אותנו חרא את הביצים

כולנו נקמניות חולות בראש

נכון

icon_cool.gif
slave2love

זאת בסך הכל פנטזיה... ולא, אני לא חושב שגבריות משמעה ביזוי

slave2love • 8 בדצמ׳ 2009
נשים.

אני בטוח שאתן הנשים אינכן נקמניות שכל מאוויהן לחתוך לחזירים , אבל אני בטוח שהרוב יסכימו איתי שלא יזיק להעמיד גברים שוביניסיטים ומגעילים לנשים במקום.

מורטישיה - נראה לי שאני ואת צריכים לעשות שיחה צפופה ביותר - כל הודעה שלי ואת ישר מתקיפה. I COME IN PEACE

וחוץ מזה - סדרת שליחות קטלנית לא נגמרה כבר?
Morticia
Morticia • 8 בדצמ׳ 2009
יש הבדל מהותי בין העמדת חולירות במקומם לבין מה מעניין אישה כשליטה
(אם גברים רק יטרחו וישאלו... שלא נדבר על יפסיקו לחשוב ששליטה נשית באה בחסות המרכז להילינג אנטי שוביניסטי)

I come in peace too man
לא התקפתי

ואמרת שהסרט היה לפני כמה שנים

הטרילוגיה נגמרה, כמשתמע, בחלק השלישי
והשני היה הטוב ביותר

אז מה? טעיתי?
icon_rolleyes.gif
slave2love
לפני 14 שנים • 9 בדצמ׳ 2009

שליחות קטלנית2 אכן היתה הטובה ביותר בסדרה

slave2love • 9 בדצמ׳ 2009
וחוץ מזה , אם נשים את כל הביקורות בצד - לפחות נהנת מהסיפור שכתבתי ?

בכל זאת השקעתי מאמץ ואני מצפה לקצת ביקורת קריאה.....
Morticia
לפני 14 שנים • 21 בדצמ׳ 2009

לו אנקדוטות משניות היו שולטות בעולם...

Morticia • 21 בדצמ׳ 2009
הייתי בספריית סרטים בסוף השבוע שעבר וגיליתי שממש השנה יצא שליחות קטלנית 4 העונה לשם Terminator Salvation!!

על אף שקוננה בי תחושה שזה צפוי להיות רע, חשתי שהסקרנות מסכנת לי את הבריאות וכמובן שלקחתי לראות...
icon_smile.gif

אף אחד מהקאסט המקורי לא שם, הבמאי הוא בוודאי לא ג'ימס קמרון וגם לא זה שביים את השלישי שיצא לפני כמה שנים
(יש שם איזה קטע קטן די מוזר ולא ברור שנראה כמו שוורצנגר למרות שזה כנראה לא באמת הוא)

אבל זה ממשיך את הסיפור המקורי

לא אהרוס לך... זה בטח לא טוב כמו השני... (את זה כבר הבנו בשלישי)
אבל מלא סצינות אקשן ואחלה כריסיטיאן בייל אחד
אז כמה משעמם זה כבר באמת יכול להיות?

בכל אופן מסתבר שאחרי הכל זה לא נגמר בטרילוגיה...

צחוקים
icon_lol.gif
underfoot
לפני 14 שנים • 31 בינו׳ 2010
underfoot • 31 בינו׳ 2010
TO BE CONTINUED

אמרת, אז תמשיך....מקווה שלא הוציאו לך את הרוח מהמפרשים.

מחכים להמשך.
מרטין101
לפני 14 שנים • 2 בפבר׳ 2010

24

מרטין101 • 2 בפבר׳ 2010
מורטי, תעברי ל- 24 העונה החדשה. קיפר, עוד לא נס ליחו.

אהה, אחלא סיפור. אין ספק, כל מה שצריך כדי להפוך את השקפת עולמו של זכר מקצה לקצה... זה זוג מלחציים (תוצרת סין) וחיוך. עמוק.