שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מה בא קודם

underfoot
לפני 14 שנים • 1 בפבר׳ 2010

מה בא קודם

underfoot • 1 בפבר׳ 2010
האם המשיכה לכף הרגל או לחור הישבן הגיעה בגלל שהם ידועים כאזורים מסריחים או שמא האהבה לאברים הללו היא מטעמי פטיש גרידא ואי לכך הריח והטעם שלהם הם משגעים וטעימים.
איך שתן חומצי ומסריח הופך לנקטר מלכותי ואיך אקט משפיל של השתנה על מישהו או יריקה עליו הופכים למתנה גדולה.

ומה לגבי סולית הנעל? האם היא מטונפת או שמא טעימה מאוד ומזינה. ברור שהיא מזינה דבר מה אחרת לא היינו הוזים בה ומשקיעים שעות במחשבות עליה. הו...נעל נשית יפה וחמודה שכמוך. עם עקב או בלי עקב, העיקר שאת מעלינו. לוחצת על האף שלנו, מכסה את שפתינו, חודרת לפינו.

המזוכיזם והפטישים השונים הם כל כך מתוחכמים עד שהאדם האוחז בהם עלול להתבלבל לגמרי מהם. מצד אחד אנחנו נורמליים לחלוטין, רוצים לחבוק אישה ולנשק אותה צרפתית. אך אויה, היא לא רוצה אותנו, היא קצת אלימה ומורידה אותנו על ארבע. במקום לנשק את פיה היא דורשת, תוך כדי שכנועים אגרסיביים והפעלת כוח נשי, שננשק את עכוזה. במקום שנעמוד לידה היא רוצה שנשכב למרגלותיה, כך כך, כן, שנשכב במיטב בגדינו על האספלט המזוהם, כך מול כולם. וכל זאת בכדי שתוכל היא לדרוך עלינו ולדלג בעזרתנו מעל שלולית. על הדרך היא מנגבת את נעליה על פנינו ומשאירה את טינופת החוצות על פינו.
הנעל היא נעל, הטינופת היא טינופת והאישה היא אכזרית ולבנו מלא רחמים על עצמנו כי ביזו אותנו.

ומצד אני איננו נורמטיביים כלל ועיקר משום שהאישה, היא איננה בכלל רוצה לדרוך עלינו ולנגב עלינו את נעליה, אין בכך כמעט ושום תועלת בשבילה. ניכר שכל הסצינה הומחזה על ידינו לשם הפקת עינוגים. ומתוך כך אין אנחנו בכלל מעוניינים לנשק את האישה כי מלכתחילה אנחנו לא גברים אמיתיים אלא סוג של שטיח לרגליים, ובתור שטיח לרגליים אין לנו ציפיות לנישוקים ועירטולי מיטה אינטימיים, לא, תפקידנו הטבעי הוא להיות מונחים על הרצפה ושינגבו עלינו נעל, תוך כדי התעלמות.
אם כך הנעל היא מושא לריגושים, הטינופת היא מזון האלים, והאישה היא מדהימה ונשגבת ואנו מודים לאלוהים שנתן לנו את הזכות והרשות להיות מבוזים על ידיה. מבוזים? פחחח.....זה לא בזיון בכלל.

סטירת לחי כואבת יכולה להיות גם מתנה אותה מקבלים על התנהגות נאותה, או עונש אותו חוטפים.
ליקוק תחת הוא אקט משפיל ומבזה ולכן הוא מרגש את המזוכיסט שאוהב השפלה וביזוי, אבל מרוב אהבתו הוא נופל קורבן לתכסיס של עצמו והנה ליקוק התחת הפך למין לוקסוס שכזה, מושא התשוקה מלכתחילה. איפה ההשפלה ואיפה הביזוי? נדחקו הצידה על ידי החרמנות הגואה.

אין ספק שיש משחק בין הארוטיקה לעולם הרעיונות, בארוטיקה הפטישיסטית אין משמעות לכלום חוץ מלסליז הפיזי, ובעולם הרעיונות העלילה חשובה וסדר הפעולות ויש תחושות שנסתרות ויש איפוק.
במלחמה הזאת בין שני האלמנטים לא ברור מי קודם למי, מה חשוב יותר בסרטון פורנו פטישיסטי, שהשחקנית תהיה סקסית ולבושה באאוט-פיט המתאים לנו, או שאולי הדיאלוג חשוב יותר?

לאלוהים הפתרונים.
Morticia
לפני 14 שנים • 1 בפבר׳ 2010

Re: מה בא קודם

Morticia • 1 בפבר׳ 2010
ליקוק תחת הוא אקט משפיל ומבזה???
icon_eek.gif

למה לא לראות בזה אקט נעים, מפנק ומענג... למשל?

לא הייתי רוצה שמישהו יעשה את זה עבורי תוך תחושה שהוא מבזה את עצמו
גם אם זו הסיבה היחידה שמסבה לו הנאה בעשייתו זו
(אולי אפילו במיוחד)
ובחיים לא הייתי עושה את זה עבור מישהו שתופש אותי כבזויה על שאני עושה את זה עבורו

מרגיש לי נורא כיתה ג' כזה
אבל זו אני

חוצמזה...

underfoot כתב/ה:

ולבנו מלא רחמים על עצמנו

אמרת הכל
underfoot
לפני 14 שנים • 3 בפבר׳ 2010
underfoot • 3 בפבר׳ 2010
אתמול נכנסתי לפרופיל של מלכה קשוחה ומשפילה -

http://www.thecage.co.il/profile,50481.html

יש שם הכל, את כל אבות המזון של הפנטזיה לא? תמונה נכונה, הצהרה בדבר חוסר עניין בגברים ולכן הבטחה של ניצול ציני, מוזכרת הלשון, כמובן שאנחנו אוהבים לבטא את תחושותינו בדבר עליונות נשית וניצול מיני בעזרת הלשון. טווח הגילאים הרחב מעיד על כוונה רצינית מצד המפרסמת ויוצר ציפיה אוטומטית ל "דבר האמיתי".

המודעה הזאת HIT THE SPOT אצל הפאמדומיסט הנורמטיבי (אם יש דבר כזה לעזעזל), ואם לא מספיק אז כמובן שהיא גם סטודנטית (מה שמעיד על רהיטות - תכונה מאוד סקסית בקרב עדות הפורומים) וכן כן...למה להכחיש, נמשכת גם לנשים, מה שכמובן מכניס לסיפור מחשבות על חברות שלה וכל מיני מלכות-קולגות שהיא אספה לביתה ושהולכות להיות שותפות להשפלה שלנו תחת גופה הנפלא והטריזי, ממש כמו לפת טריה.

אז מה בא קודם? הרצון להתאהב בה או הרצון לשבור את הלב בגלל שהיא אינה מעוניינת בנו באמת?
Bloody
Bloody • 3 בפבר׳ 2010
underfoot כתב/ה:
אתמול נכנסתי לפרופיל של מלכה קשוחה ומשפילה -

http://www.thecage.co.il/profile,50481.html

יש שם הכל, את כל אבות המזון של הפנטזיה לא? תמונה נכונה, הצהרה בדבר חוסר עניין בגברים ולכן הבטחה של ניצול ציני, מוזכרת הלשון, כמובן שאנחנו אוהבים לבטא את תחושותינו בדבר עליונות נשית וניצול מיני בעזרת הלשון. טווח הגילאים הרחב מעיד על כוונה רצינית מצד המפרסמת ויוצר ציפיה אוטומטית ל "דבר האמיתי".

המודעה הזאת HIT THE SPOT אצל הפאמדומיסט הנורמטיבי (אם יש דבר כזה לעזעזל), ואם לא מספיק אז כמובן שהיא גם סטודנטית (מה שמעיד על רהיטות - תכונה מאוד סקסית בקרב עדות הפורומים) וכן כן...למה להכחיש, נמשכת גם לנשים, מה שכמובן מכניס לסיפור מחשבות על חברות שלה וכל מיני מלכות-קולגות שהיא אספה לביתה ושהולכות להיות שותפות להשפלה שלנו תחת גופה הנפלא והטריזי, ממש כמו לפת טריה.

אז מה בא קודם? הרצון להתאהב בה או הרצון לשבור את הלב בגלל שהיא אינה מעוניינת בנו באמת?

נו יופי, תראה מה עשית, עכשיו ישבר לי הלב בגללה icon_razz.gif
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 3 בפבר׳ 2010
אנדר,
בעיני חסר לי מאוד במודעה שלה תחושה מי היא, איזו ייחודיות, משהו אישי, משהו בכלל.
זאת מודעת מכירות קלאסית, ולכן לא מעוררת אצלי את הפנטזיה. אני לא שואל את עצמי מי היא.
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 3 בפבר׳ 2010
פתאום אני חושב שאנחנו קרובים להיות מואשמים במילואימניקיזם שוב.
Morticia
Morticia • 3 בפבר׳ 2010
צ'ארנוחה כתב/ה:

מבחינתי הפעם אתה דווקא חף מפשע
icon_smile.gif
היילני
היילני • 3 בפבר׳ 2010
Morticia כתב/ה:
צ'ארנוחה כתב/ה:

icon_smile.gif

נכון, ונכון.

אבל אותו פרופיל ממלא את הפנטזיה של אנדר, ולכן קל לו לעשות לה החפצה, היינו להשתמש בה כראות עיניו, כלומר לתת לה להשתמש בו כראות עיניה שהיא כראות עיניו. כמו שולט שמורה על הנשלטת שלו להשפיל אותו.
Eta Carinae
Eta Carinae • 3 בפבר׳ 2010
היילני כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
צ'ארנוחה כתב/ה:

icon_smile.gif

נכון, ונכון.

אבל אותו פרופיל ממלא את הפנטזיה של אנדר, ולכן קל לו לעשות לה החפצה, היינו להשתמש בה כראות עיניו, כלומר לתת לה להשתמש בו כראות עיניה שהיא כראות עיניו. כמו שולט שמורה על הנשלטת שלו להשפיל אותו.

כן! הוא לא נשלט "אמיתי"
למדי אותנו שליטה מהי, אנא ממך היילני.
Morticia
Morticia • 3 בפבר׳ 2010
Eta Carinae כתב/ה:
היילני כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
צ'ארנוחה כתב/ה:

icon_smile.gif

נכון, ונכון.

כן! הוא לא נשלט "אמיתי"
למדי אותנו שליטה מהי, אנא ממך היילני.

רק לי נשמע הגיוני שתפקיד הגבר הוא ללמוד מהאישה בפורום הבנות על הבנים?

מעתה בהכנסך, אנא ממך, של נעליך מעל רגליך!

תודה
icon_cool.gif