הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
5 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 5 בפבר׳ 2010
זה אמין לחלוטין בעיניי. וטיבעי. ונכון.
למה שאישה, שרוצה מין של שליטה, תרצה את מה שבן- הזוג רוצה?? אני אומר להיפך. אם היא אומרת שהיא רוצה מה שאתה בדיוק רוצה, אם היא רוצה "להגשים לך פנטזיות", אז ורק אז זה נשמע לי לא אמין. (למרת שגם זה קורה מדי פעם, רק שזה עושה לי אישית טרן אוף די רציני. בעייה.) תחשוב על אישה שרוצה משהו. כרגע. מינית. סביר מאוד להניח שזה לא בדיוק מה שהאובייקט המיני שלה רוצה באותו הרגע. לא? רגע בואו נעשה הצבעה. מי יותר מחרמן, קייסי או צ'ארנוחה? |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
underfoot • 6 בפבר׳ 2010
מסכים איתך לגמרי רפאל, זה לא ממש אמין. יש תועלתנות ויש פאמדום והחפיפה ביניהן לא יכולה להיות מושלמת, דומינטריקס היא דמות, דימוי, לא כל אופורטוניזם ציני מיד הופך אישה לפאם-פטאל.
סתם לרדת למישהי שלא אכפת לה ממני ולי לא אכפת ממנה זה ממש לא מגרה לי את האפון. |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
רפאל • 6 בפבר׳ 2010
fog,
ברור שקייסי מחרמנת יותר. וזה בדיוק מהסיבה שפנטזיות מחרמנות לא צריכות להיות אמינות. (-: זה אמין מאוד שאדם יהיה דומיננטי. זה אמין מאוד שאדם ידחוף את הרצון שלו או יעדיף אותו על פני הרצון של אחר. אבל פוזת ה"אני לא שמה עליו, אני רק משתמשת בו במידה שאני מוצאת אותו שימושי" היא פחות אמינה. כי אדם אגואיסט לא צריך להצהיר על כך שהוא אגואיסט, הוא פשוט פועל באופן אגואיסטי. כשאדם מצהיר על זה הוא עושה משהו אחר. הוא מחפש אישור. הוא משווק את עצמו. הוא מתגרה ומפתה. ובאופן כללי: הוא נזקק לאדם שישמע אותו, ויסגוד לו ויאשר את הרצון שלו כבלעדי. וזו תלות גדולה מאוד. (והיא גם turn off רציני בשביל רבים. אני מודה.) |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 6 בפבר׳ 2010
אני מבין את מה שאתה אומר,ומסכים שיש אולי מקרים שמה שאמרת נכון. אבל בהתייחס לאנשים הספציפית שלפנינו, מה שאמרת תופס ן רק ברובד הסיסמאות וההגדרות.
למשל: "אדם אגואיסט לא יצהיר על זה שהוא אגואיסט" בוודאי לא נכון ברמה הפרקטית, ועוד יותר לא נכון בדוגמא שלפנינו. לקייסי יש המון סיבות להיות אגואיסטית. אחת כי היא תהנה ממין יותר. השנייה.. נו מה זה משנה? ולקייסי גם יש המון סיבות להצהיר על כך שהיא כזאת. א. כי זה מחרמן אותנו ובכך היא תנצח בכל ויכוח אוטומטית, ותעשיר אותו (את הויכוח) עשרות מונים.. וב. נו מה זה משנה? על הדרך. אם אתה שואל אותי מי מרתק אינטלקטואלית יותר, קייסי או אנדרפוט. התשובה היא קייסי. כי ככה: כי היא מדברת על מין בזוג ולא ביחיד. כי היא פרקטית יותר ופחות חושבת חד ממדית *גם כאשר היא חושבת על עצמה*. כי היא חושבת מחוץ לקופסא (או לטישו) בדרך כלל. אנדרפוט עסוק בהבנת עצמו, ומנסה לעשות את זה תוך כדי השלת כל סממן של זוגיות או עומק מהמילה "פמדום", בכוונה תחילה; פמדום זה לגברים, פמדום זה משחק שמטרתו ריגוש מיני, פמדום זאת אובססיה של נשלטים. אז זה מעניין, אבל זה די סגור על עצמו, ובכוונה תחילה. יש לו אג'נדה כזאת. סגורה ומסוגרת. לקייסי לא, ומכאן הכל אפשרי. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
דרך אגב, אם תשאל אותי מי מעניין יותר, (אינטלקטואלית) צ'ארנוחה או קייסי, (ואתה לא שואל), אז לא אדע מה לענות. כי צ'ארנוחה הוא אותו בן כלאיים מוזר כמוני, בעצם. הוא יוצא מהפנטזיות שלו שדומות לשל אנדרפוט. אבל לא יכול לחיות שלם בלי שלפחות אחת מהן תתגשם על ידי מישהי שבאמת רוצה בזה....כדי שהפנטזיה תפסיק להיות רק פנטזיה ותתחיל להיות האמת *שלה*. לי לפחות קל לראות את זה, שהוא היה רוצה לחוות את זה לא כפנטזיה שלו אלא כפנטזיה שלה. זה מתח בלתי נסבל, ונראה לי שאנדרפוט לא מוכן אפילו להאמין בקיומו או להכיר בחשיבותו.
וכמובן כל זה מתגמד באחת ברגע שיש מישהי שבאמת רוצה לעשות איתנו משהו להנאתה האישית, כקייסי.. |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
אלימלך • 6 בפבר׳ 2010
עזוב אותך רפאל, אמין ועוד איך אמין.
יכול להיות שבאת לחפש עוד ויכוח אינטלקטואלי, עזוב, חפש משהו יותר רציני. בציטוט שהבאת קייסי אומרת - מי שמתאים לו תפאדל, מי שלא שיחפש מישהי אחרת. מה נורא בזה? מה אגואיסטי נזה? הרי היא לא הכריחה אף אחד לבוא ולעשות משהו שהוא לא רוצה. רק אם היא תבוא לגבר ותעשה מה שהוא רוצה רק אז היא תהיה אמינה? גם אם היינו עכשיו בפורום ונילי זה היה אמין. זכותה לחפש מישהו שמתאים לה. ומאחר ואנחנו נמצאים בפורום שליטה נשית אני אגיד את זה שוב בפעם ה 123456 בפאמדום הנשים שולטות והגברים מספקים את צרכיהן. זכותה של קייסי לדרוש, זכותם של המאזוכיסטים לחפש מישהי אחרת. ובמקרה הזה קייסי עוד היתה נחמדה מעל ומעבר. |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
underfoot • 6 בפבר׳ 2010
פוג, אם זוגיות פאמדום עובדת כל כך טוב איך זה שאתה מחפש פה אקשן מחוץ לנישואין? אתה אמור להיות מסופק עד הגג עם אשתך המלכה הנערצת עליך, אז למה אתה מחפש להתחרמן?
כבודה של קייסי אינו על הפרק כלל וכלל והיא אינה צריכה שישוו אותה עם צ'ראנוחה או אנדרפוט, אבל חשוב שיהיה פה דיון מעניין ולא רק חנופה ועיגול פינות. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
רק בשבילך, אנדרפוט: אני מסופק עד הגג עם אשתי המלכה הנערצת עליי. ואני לא מחפש אקשן מחוץ לנישואין .
כבודם של אף אחד,אני מקווה, וכן, גם כבודך כלל לא על הפרק כאן - כשאמרתי "לא מעניין אינטלקטואלית" דיברתי על תפיסת העולם שלך את הפמדום, כפי שהיא מתבטאת בשרשורים האחרונים. היא לא *נועדה* כלל להיות מעניינת אינטלקטואלית, יותר משאיש שאוכל פסטה לצהריים נועד לרגש אמן ויזואלי. עניתי יותר לרפאל, שנראה היה שלא התעניין וקצת ביטל את דעתה של קייסי כלא אמינה. ואולי לא מעניינת. ולדעתי היא כן הייתה מעניינת והסברתי למה. אין פה חנופה ולא עיגול פינות |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
רפאל • 6 בפבר׳ 2010
fog,
אני לא יודע אם יש אסכולת קייסי ואסכולת אנדר, אבל עד כמה שזה נוגע לדברים שהעלנו כאן אני מוצא את אנדר הרבה יותר מעניין. אנדר מרבה לכתוב על פנטזיות ועל אוננות. אבל אני לא חושב שהוא שר כאן הלל לפנטזיה ולאוננות. להפך, נדמה לי שהוא תופס (ובצדק) את אלו כדברים בעייתיים, תוקעים ולפעמים הרסניים. והכתיבה שלו כאן אינה אוננות פומבית, אלא דיאלוגית . הוא מעלה לדיון את הנושאים האלו, חופר ומנתח, ומבקש איזו אמת מטהרת שבאמצעותה יהיה אפשר לחצות את פנטזיה ואת האוננות, ולהגיע למקום שיש בו עוד אנשים. זה אולי לא מחרמן, אבל יש כאן אמת. ודווקא כאן אני מוצא את הפוטנציאל לחיבור עמוק ומשמעותי. (אני גם מזדהה מאוד עם ההשקפה שסאדים ומאזוכיזם אינם בלונים ולבבות וורודים, ושהאפשרות לקיים קשר זוגי בריא ויציב ומפרה לאורך זמן, כשמקוננים בך יצרים סאדומזוכיסטיים חסרי תקנה, אינה פשוטה). ומה קייסי אומרת? היא אומרת "עם כל הכבוד הראוי לחלומות שלכם, הם רלוונטים רק כשאג'נדות שלנו מצטלבות, אם הן מצטלבות. אם אתם חולמים להיות במקום שמתחשק לי שתהיו - בי מיי פאקינג גסט." זה נכון שהיא לא מאוננת על המקלדת, כי היא אומרת "בי מיי פאקינג גסט". אבל היא האמ'אמא של הפנטזיונריות. אין כאן שום חיפוש של דבר שהוא מעבר לפנטיזה. יש כאן שני אנשים, שלא מעניינים זה את זה, אבל הפנטזיות שלהם הצטלבו, והם יכולים לאונן בשניים. המילים של קייסי פנות לפנטזיה ומלבות אותה. אין בהן אמת שבאמצעותה אפשר להגיע אל יותר מאשר רגע של חסד שבו שתי פנטזיות מייצרות איזו מראית-עין של יחד. [רק להבהרה: איני מדבר על האמינות או על אי-האמינות של קייסי, נושא שהוא מעניין מאוד בפני עצמו, רק על ההשקפה שהיא הציגה.] |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
אלימלך • 6 בפבר׳ 2010
וואלק אתם האינטלקטואלים , רק מלחמות יש בגללכם.
אתה לוקח משפט פשוט שקייסי הגיבה למישהו פה ואתה עושה מזה סרט של פסיכולוגיה בגרוש, קייסי אמרה "בי מיי פאקינג גסט", אז עכשיו כל הנשלטים משפריצים לכל הכיוונים. אז יאלללה, שיהיה בכיף, ושכולם ישפריצו , אז במקום פעוטון יהיה בית ספר. קייסי לא נסתה ללבות כלום, אתה מלבה כי אתה מנסה ליצור לעצמך פנטזיה מכלום. ולעניין האמינות - אמין, אמין, צא מזה. |
|