נוריתE |
לפני 14 שנים •
30 בינו׳ 2010
יש לי לפעמים הרגשה
לפני 14 שנים •
30 בינו׳ 2010
נוריתE • 30 בינו׳ 2010
ש"זוגיות בידיסמ''ית"
זה כמו פרד יש לו גנים טובים ושונים משני הצדדים אבל הוא תמיד בסופו של דבר ישאר עקר. |
|
תמונה כפרית |
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
חבל
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
תמונה כפרית • 31 בינו׳ 2010
חבל שזו ההרגשה שלך.
בעיני זה הכל עיניין של בחירה. אדם בוחר לתוך מה הוא נכנס (גם אם נדמה לו שלא) יחסים בריאים תורמים ופוריים קימים גם ב BDSM בדיוק כפי שיחסים עקרים נמצאים בשפע גם מחוצה לו. _______________________________________________ בעיני אדם צריך לבחון את מערכות היחסים שלו ולבדוק אותם בזכוכית מגדלת. מבט בוחן אמיתי וחד מראה שיש מכנה משותף בין כולן. ואז צריך לבדוק מה אצלנו משך אותנו לשם אילו תהליכים אנו עוברים עם עצמנו, מהו האוטומט שלפיו אנו פועלים. כי שם מסתתרות התשובות של למה אנו בוחרים כפי שאנו בוחרים. (שמוביל למשל ליחסים עקרים) ולתקן אצלנו את הדפוסים לפני שנמשיך הלאה לחפש זוגיות בריאה. |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
underfoot • 31 בינו׳ 2010
אני מסכים איתך נורית, גם לי יש הרגשה כזאת. או שהמיניות תסבול מפאת הצורך לקיים אינטימיות זוגית ראויה, או שהזוגיות תסבול מפאת הצורך לשמור על אותנטיות בדסמית נאותה. מילא אם היה מדובר בקצת חבטות פה ומעט לאטקס שם, אבל מיניות כה מורכבת שכוללת השפלה, עלבון, כאב, דחיה, סגידה ורמיסה אינה יכולה להתקיים באוויר הפסגות של הזוגיות הבריאה.
איך אפשר להנות מחטא כאשר אתה עושה דבר מה לגיטימי? |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
נוריתE • 31 בינו׳ 2010
אני לא באה להגדיר לאנשים בכלל
או בפרט מה זאת "זוגיות בריאה" כל אחת ואחד עושים בתכלס מה שטוב ומתאים להם כל אחד אחת עושים את הבחירות שלהןם אבל מתי שהו אנשים רוצים וצריכים גם את כל מה שמעבר לנטיות והצרכים המיניים שלהם/ן(שכאן אצלנו זה בידסמ,על כל סוגיו)יש את המשהו שמעבר שאי אפשר בלעדיו.קוראים לזה, אהבה. ולא "קונה"את זה שאהבה בידסמית היא מקבילה או משלימה או ווט אבר למשהו מיוחד שמתרחש ונבנה בין שני אנשים לאורך שנים.משהו שבקשר בידיסמי לא יכול להיבנות ולא משנה ,פשוט לא יכול. ואני קוראת אנשים, אני גם קוראת בין השורות ואנדר,אם התכוונת ברצינות או שלא משהו תמיד בא על חשבון משהו אחר, תמיד יש פשרות בין אם זה זוג שבנוי מגבר נשוי ואישה שלא או נשואה ואדון שלא בעלה הם יהנו אפילו כמה שנים טובות כל עוד יצליחו לשמור ולהסתיר את זה מבני הזוג החוקיים שלהןם ימצאו את הקשר הזה וימשיכו הלאה בניפרד ,או לקשר אחר מסוג כזה או לחיים הרגילים שלהם אין לזה מקום לבנות חיים זוגיים. אלא אם גרושין למען המימוש הבידיסמי הם אופציה ניתנת. או זוג צעיר שניהם רווקים שבאמת יש בניהם דינמיקה בידיסמית מדהימה ומתי שהו חושבים לאיפה מכאן... אם יש עתיד אז העתיד הוא ביית משותף חשבונות משותפים,ילדים מתי שהו ואז איפשהו שהו ילך הבידיסמ אין ברירה עיניין של בחירה והעדפות וילדים וחיי משפחה באים קודם. וכמה פעמים ועד איזה גיל אפשר לשלח את הילדים לסבתא כדי לבלות ערב בידיסמי סוער בפרטיות או להשאיר בביביסיטר וללכת לאיזה מלון בכדי להתממש.? או וזאת גם אופציה שבהסכמה משותפת כל אחד מהם ימצא לעצמו מה שהוא צריך מחוצ לקשר הזוגי היא אדון הוא שפחה ואלו הם באמת חיי אושר ואושר עד עצם היום הזה.. או שהעתיד הוא כל אחד ואחת לדרכם הם לעוד "קשר בידסמי מדהים"...עד מתי?? אז..? לא נעשה בידיסמ? נעשה אבל גם נחיה במציאות. |
|
Seeker |
לפני 14 שנים •
7 בפבר׳ 2010
אני העלה שאלה כתגובה.
לפני 14 שנים •
7 בפבר׳ 2010
Seeker • 7 בפבר׳ 2010
אדם יוצא לצייד אחרי אותה נערה עליה חלם כל השנים, אותה אחת אם גומות חן, שער מתולתל ואולי איזה קעקוע בצורה של מפתח סול... אבל גם את אותה אחת שאוהבת, מקבלת אותו, מצחיקה אותו או כל פרט אחר שאותו הוא צריך. לכל אדם יש בראשו את התמונה של "האחת" וגם לכל אחת.. יש את ה"אחד" שלה.
המציאות לצערינו משנה קצת את חוקי המשחק כשבסופו של דבר החלום לא מגיע והבדידות כן, ולאט לאט המציאות המרה גורמת לאדם לעשות בחירות קשות : אני אוותר על גומות החן... גם השער לא כל כך חשוב לי... אבל באופן משעשע רוב מוחלט של האנשים מעדיפים לקצץ דווקא בתכום השני... "אז היא לא תהנה מהבדיחות שלי.... אז מה אם לפעמים אנכנו רבים על כלום.. וכו.." לדעתי הקשר הBDSMי בסופו של דבר גורלו ככל קשר אחר. המבחר דיי גדול, אבל השלמות קיימת בסבירות נמוכה. לכן הרבה קשרים נפתחים על בסיס "מילוי מקום" רגשי לשני הצדדים. וככה נוצרים קשרים לא בריאים. בתוך עולם הBDSM ומחוצה לו. אז השאלה שלי קצת חודרנית ואני כמובן לא מצפה לתשובה אבל, האם בחרת את הצד השני בצורה אמיתית או שלאט לאט נתת לבדידות והיאוש למתן את הגישה שלך עד שהבחירה עצמה כבר לא היתה נכונה? אישית, אני יכול להגיד שאני מעדיף להשאר לבד גם אם זה עניין של שנים, כי אני מרגיש שאני מסוגל. למרות רגעי המשבר שאני בהחלט לוקח בהם חלק. אני מבין שאם אני הוריד סטנדרטים ואתרחק מהחלום שלי, אני אפגע גם בעצמי וגם בסובבים אותי. "אהי חזקה לשרוד את החורף כי האביב תמיד פורח במלוא תפארתו". |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
7 בפבר׳ 2010
Re: יש לי לפעמים הרגשה
לפני 14 שנים •
7 בפבר׳ 2010
פסיכו לוג(שולט) • 7 בפבר׳ 2010
נוריתE כתב/ה: ש"זוגיות בידיסמ''ית"
זה כמו פרד יש לו גנים טובים ושונים משני הצדדים אבל הוא תמיד בסופו של דבר ישאר עקר. אם ניפגשתם בשביל הבדסמ, הפרד הוא משל נפלא. אם נפגשתם בשביל הזוגיות, ורק לאחר תקופה השתלב לו הבדסמ פנימה, הסיכויים לקבל סייח גזעי הרבה יותר גדולים. |
|