קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
ואני מתחנן ...
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
קליבר(שולט) • 8 באפר׳ 2004
ספרו לנו עוד ועוד
אל תרפו , אל תוותרו גם אם נפול שדודים מצחוק.. גם אם נתחנן , לא לשתוק !!! |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
חצי אדון • 8 באפר׳ 2004
כלובי
שמעת ממני פעם כאן או בכלל שאני טוען שאני בעל בטחון עצמי? ולכן ,אין לדעתי אישה אחת או/ו אני מניח שלכל אחת ממאות הנשים (שוב==>פרופיל==>פרדוקס השקרן)בחיי יש השפעה על הקצת חוסר הביטחון שבי כמו גם על עודף הביטחון , ועל ה...ועל ה....ועל...כל מה שאני!. עכשיו - תן להתענג על להקת ABBA (חולה עליהם!) נ.ב הבחור הכי שווה כאן! ובכלל! נקודה. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
חצי אדון • 8 באפר׳ 2004
לורן?
זו את ? אני מזמין אותך לקרוא אותי בכל ההודעות מאז ועד היום ולצטט קללה אחת שלי. וכשפעם אחת נסחפתי , התנצלתי. לעומת זאת , אני מציע לך לגלול למעלה ולגלות לנו מי זרק את המילה דפוק! אולי קליבר לורנוש? נו? איך את יוצאת מזה ? נ.ב קליבר - עצוב לי לראות אותך יוצא משליטה . מצד שני אני נדהם איך בחצי הילוך אני שולט בך.כאן. |
|
loren |
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
loren • 8 באפר׳ 2004
חצי בחייאת- מי דיבר על כ א ן ?
אני דיברתי על יואל. התפרצת שם על איזו סאבית בגידופים עליה אבל בעיקר על כל האדונים...... חחחח אתה בהחלט יודע לקלל........... וכאן אתה מגלגל עיניים צדקניות למרום..... נו טוף...... |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 באפר׳ 2004
חצי אדון • 8 באפר׳ 2004
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
קליבר(שולט) • 9 באפר׳ 2004
אתה לא שולט בשתן שעלה לך לראש , אז אתה תשלוט בי ? עוד רחוק הדרך ...
לאחר מחקר מקיף גילתי שאתה חצי אדון וחצי טמבל , אלא מה שמחצית הטמבל גדולה ממחצית האדון . עכשיו צא ולמד כיצד זה יתכן מהבחינה המתמטית . אין באפשרותי לנעול שירשורים כאן , אבל אני מציע שננהג ב1/2 אדון כמנהג , אין מפטירין אחר הפסח אפיקומן ... ואידך זיל גמור !!! חג שמח |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
חצי אדון • 9 באפר׳ 2004
קליבר
אני באמת לא שולט בך. אני לא מצליח לגרום לך לא להגיב אליי כאן אתה עדיין חושב במלימטרים ? http://www.geocities.com/hazi_adon/ אני מרגיש אותך חבר. אתה רותח חבל"ז. אני בטוח שאתה הרבה יותר נחמד כשאתה אתה ולא מנסה לשחק את מה שאתה לא. |
|
Timeless(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
Timeless(נשלטת) • 9 באפר׳ 2004
חצי אדון
הרבה הרבה הרבה רעש והתעסקות אובססיבית בסביב. כשתתן מקום לשקט , אם אי פעם תרגיש מספיק אמיץ לעשות זאת תשתדל שיהיה אדם אחד לצידך בכדי לאסוף את הרסיסים. |
|
פייה{O} |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
פייה{O} • 9 באפר׳ 2004
חצי מוח - כמו יתוש טורדני מזמזם ברקע - אין לו באמת משמעות לגבי החיים שלנו, אבל לרגע קל הוא מהווה מטרד מעצבן, וכל מה שמתחשק זה פשוט להעיף לו כאפה ולמרוח אותו על הקיר הסמוך.
זה שאתה מעצבן, זה לא מכיוון שאתה נוגע לנו באיזה עצב חשוף ואמת מחרידה שחבויה בנו (על אף יכולותיך המדהימות כפסיכולוג וירטואלי להמונים), זה פשוט מרגיז לראות יצור יומרני, רדוד ולא חכם במיוחד כנראה (או לפחות מסתיר את חכמתו מפנינו) מנסה בכוח להעליב ולפגוע באנשים תמימים כאן, ואף מעיז להעלות פרופילים אישיים על גבי הפורום, שבעיני זו פשוט חוצפה ושפלות. הבחור הכי שווה כאן - סימן קריאה - ובכלל - סימן קריאה - נקודה - סימן קריאה - אולי הגיע הזמן שתניח לנו לנפשינו, אף אחד כאן לא מנסה לחנך אף אחד, אף אחד לא בא לכאן בכדי לקבל חינוך, אף אחד כאן לא רוצה לעצבן או להתעצבן בכוונה, זה בסך הכל אתר תמים של אנשים בעלי עניין כלשהו משותף. רוצה לחנך - לך תמצא מישהו שמעוניין בדיעותיך (הסתומות בעיני אישית). אתה כל כך שווה - לך תמצא לך חיים אמיתיים ותוכיח את זה שם. אתה מטרד. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
חצי אדון • 9 באפר׳ 2004
TIMELESS
את מפריעה לי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה בלוח ASUS החדש שקניתי אתמול. נ.ב הבחור הכי שווה כאן!ובכלל! נקודה. |
|