הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
סרגל פוג, תיקונים והשלמות.
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 8 בפבר׳ 2010
א )מספר חמש מעיד בזאת שהוא מבולבל ומסובך עם עצמו: יש לי פטיש כבד לקאטפייטס, כבד מאוד אפילו. אבל אני לא יודע עם זה מהצד של הרצון להאדרה ועליונות נשית מבורכת , או שזה מהצד של הפנטזיות שאולי מבזות נשים.
ב) מורטישיה, אני מקבל את התיקון. מספרי 7, (מורטישיה ואלימלך) בסדר עם פנטזיות גבריות על שליטה נשית, יכולים להנות מהם ולהפיק מהם תועלת, עד שהם מרגישים שבפנטזיה עצמה טמון ביזוי המין הנשי, ואז הם חייבים להביע את מורת רוחם. הם נשארים מספר 7 כי למספרי 5-6 ממש בסדר עם כל הפנטזיות הגבריות, גם לא אם הם מבזות נשים. ג) כן מעצבן את מספרי 5-6 (וכמובן גם 7) שמספרי 1-2 מתנהגים לא יפה בפרהסיה, אומרים מילים לא יפות על נשים, וכדומה. ד) רפאל, מצטער, אתה מה זה מספר 1 בהכחשה, בן אדם. תקרא את הבלוג שלך, תראה את הפעולות שלך. זה סתם שהרוב שם יורד על נשים, כמה שהן טפשות, לא סגורות על עצמן וכו'? אין שום רע שהדיעות שלנו מוכתבות קצת על ידי הנטיות המיניות שלנו. בעיקר לאמנים. זה בסדר לגמרי. ה) זה רק אני, שנראה לי ש-6 היא פנטזיה "כמוסה" של 3, כמו פיל שמוסתר היטב על ידי עלה חסה? ו) בלאדי, עליך אני ממש מתפלא. אם אתה עדיין בצד של הטובים, אז דע לך שהטובים היא מספר 4, חבל"ז. נושאת הדגל. ברגע שכתבתי את המספר 4 עמדה דמותה (הניק שלה) אוטומטית לנגד עיניי. אין דברים כאלה. הבלוג שלה הכי שווה בכלוב. ז) אלימלך, הגרביים של השכנה תמיד מבושמות יותר. אתה 7 וזהו. לא להתווכח. |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
אלימלך • 8 בפבר׳ 2010
פוג, לפחות תן לי לרדת ל 6.
|
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
underfoot • 8 בפבר׳ 2010
מי אמר מילואימניקים ולא קיבל?
|
|
זיקית |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
פוג
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
זיקית • 8 בפבר׳ 2010
ווט דה פאק?
(רוצה לומר, הפסקתי להבין אותך מזמן). |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 8 בפבר׳ 2010
מילואימניקים במחסום
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 8 בפבר׳ 2010
זיקית, מדובר בתיאוריה שמסבירה את כל היחסים הבין אישיים בכלוב (אוקי, בינתיים רק בשרשור הזה) הריבים, הסיכסוכים, הקליקות וכו', על ידי היחס של האנשים לפנטזיות השליטה של הנשים.
ראי עמוד שמונה בשרשור הזה, לקראת הסוף. אלימלך גדול אבל לא אני מחליט בנושא ספציפי זה. אנדרפוט - שים לב לעצמת כוח הניבוי: לאלימלך ולי מותר להיות מילואימניקים, בגלל שאני 5 והוא 7. בגלל שהיא יודעת כמה אנחנו מעריכים את הרצונות הנשיים, זה ייתפס על ידי קייסי, כמתיקות כזאת. (מביט בחשש לקייסי ) - נכון, קייסי? אוף אני לא מבין איך אתם לא מתלהבים מזה |
|
זיקית |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לא
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
זיקית • 8 בפבר׳ 2010
תסביר לי.
|
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
תחרה שחורה(נשלט) • 8 בפבר׳ 2010
קייסי, מ טורפת, שתיכן חכמות, כותבות ומנסחות באופן אינטליגנטי ושנון, אלא שהשקפותיכן
שונות וכל אחת צודקת בפני עצמה. לגיטימי לגמרי וההתנצחות הבוטה מיותרת ופוגעת במעמדכן. אחת תקדים חשקיה המיניים לקשר רגשי, אצל השניה הרגש יבוא תחילה. האחת תגשים חשקיה בהתעלם מחשקי הנשלט, אחרת תנסה לענות גם על העדפות הנשלט. הגישות שונות, אבל בפאמדום האשה קובעת ומחליטה ועל פיה ישק דבר, כראות עיניה. הנשלט יקבל ויסתגל או יחפש שולטת מסוג אחר. הנשלט בעמדה נחותה יותר בגלל הקושי במציאת שולטת ולא יוכל להיות בררן מדי, לכן סביר יותר שיתאים עצמו לדרישות השולטת. הכל ענין של היצע וביקוש. קשר חד צדדי שיענה רק על טעמה של שולטת לא יאריך ימים. קשר בי-לטראלי שיספק את שני הצדדים יבסס מערכת יציבה ומתמשכת שתצמיח גם רגשות. וקייסי, גם אני יכול להתגרות מהמראה שלי בגרביוני לייקרה שחורים שקופים ומבריקים...ולא רק... לצערי אינני יכול לרדת לעצמי, אני עושה זאת בשמחה ובמומחיות לזו שרוצה בשרותיי. |
|
זיקית |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
טוב
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
זיקית • 11 בפבר׳ 2010
לא צריך
|
|
שוסי |