היילני |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
אינטראקציה
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
היילני • 8 בפבר׳ 2010
בנושא השכן כאן, לפני שהוא הדרדר להאשמות ועלבונות, הועלתה שאלה מעניינת בדבר מעמדן של פנטזיות באינטראקצית שליטה.
האם המעבר מהאידאה לאמפיריקה כרוך בהתאמה בין פנטזית השולט לפנטזית הנשלט, או בביטולו של פנטזית הנשלט? האם מושג הפנטזיה מתבטל כשמדובר בקשר קרוב ואינטימי? הדיון אינו בפנטזיה עצמה, אלא בדיאלוג של שליטה. אני חושבת על זה לא מעט. נקודות מבטכםן? |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Bloody • 8 בפבר׳ 2010
בסוף, אנחנו כאן כי אנחנו מחפשים להגשים את הפנטזיות. אפילו במקרה הקיצוני לצד אחד, של נשלט שכל כולו מחפש לרצות ולשמח את מלכתו, ואללה, גם זו פנטזיה.
אני לא אומר שבהכרח צריכה או יכולה להיות התאמה מוחלטת בין רצונות שני הצדדים, אבל מערכת יחסים שבה אחד מהצדדים לא מקבל שום דבר ממה שהיה רוצה לקבל, לא תעבוד. ומה דעתך בנושא, פראו היילני? |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 8 בפבר׳ 2010
דעתי מאוד ברורה בנושא, והיא הדיעה של בטי.
הנשלט צריך להיות ספר פתוח של פנטזיות ומאווים של שהשולטת קוראת בו. ואז כופה את דעתה, ואת הפנטזיות שלה, עליו ועל הקשר, ובייחד הם כותבים מחדש את הספר שלו. |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
underfoot • 8 בפבר׳ 2010
אני לא שואף להגשים את הפנטזיות המזוכיסטיות שלי משום שהן מגוחכות וקיצוניות ולכן אני מעדיף לאונן אותם או לשחק אותם עם דומינטריקס מקצועית.
במשחקי זימה כמו במשחקי זימה, אני יעשה כל מיני דברים עם האישה, חלק בהשראת הפנטזיות שלי, חלק בהשראת הפנטזיות שלה, בסך הכל מדובר בעינוג הדדי. |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
אלימלך • 8 בפבר׳ 2010
לגבי הפנטזיות שלי, אני די דומה לאנדרפוט עד לאוננות כולל.
לא הולך לדומינטריקס, כמו שאני לא הולך לנערות ליווי , בקיצור משתדל שלא לשלם על סקס. במערכת יחסים רק מה שהאשה רוצה, במידה וזה יתאים לפנטזיות שלי - הרווחתי. במידה וזה יתאים רק לה , הרווחתי מהנאתה. אבל זאת אני אעשה רק עם מישהי שאני מעריך ומכבד, ואם יהיה גם אוהב אז בכלל יהיה שמח. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בפבר׳ 2010
אני חושבת שזה תלוי בסוג הקשר.
יש קשרי שליטה שהם תכליתיים, בהם יחסי השליטה עומדים במרכז והם המטרה של האינטרקציה. במקרה הזה, נדרשת התאמה יחסית גבוהה בתחום הזה. צריכה להיות התאמה מסויימת בין מה שהשניים (או יותר) מחפשים, כל אחד צריך לענות על הצרכים של רעהו. האופן שבו עושים את זה יכול להיות שונה, מבחינתי אם מישהו אומר שהשאיפה שלו זה לעשות כל מה שאני אומרת, מבלי לפרט פעולות מסויימות, גם זו התאמה, אם אני אוהבת שעושים כל מה שאני אומרת. במערכת יחסים אינטימית שמערבת עוד רגשות מלבד חרמנות, נראה לי ש"התאמה" כזאת לא הכרחית. הכרחי התאמה באישיות, פתיחות, נכונות ללמוד ולהתנסות. מן הסתם כשאלה קיימים, לעיתים מאד רחוקות יהיה ניגוד פטישים עד כדי כך משמעותי שלא ניתן יהיה ליצור שיתוף. בשבילי הדובדבן הוא דווקא כשנוצר אותו מיזוג רצונות, כשרצון האחד מוליד את רצון השני, הפנטזיות שלי יכולות להיות מוזנות מהפנטזיות שלו ולהיפך. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 10 בפבר׳ 2010
fog כתב/ה: דעתי מאוד ברורה בנושא, והיא הדיעה של בטי.
הנשלט צריך להיות ספר פתוח של פנטזיות ומאווים של שהשולטת קוראת בו. ואז כופה את דעתה, ואת הפנטזיות שלה, עליו ועל הקשר, ובייחד הם כותבים מחדש את הספר שלו. ככה מתנהלת דיקטטורה נאורה אוהבת שמסכימים איתי |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
אמנם זה לא הפורום שלי, אבל בכל זאת...
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 10 בפבר׳ 2010
ניסיתי לחשוב איך זה היה נראה אם זה היה הפוך: שליטה גברית שמבטלת לגמרי את פנטזיות הנשלטת - איך הייתן / ם קוראים לזה? מתיחסות / ים לזה? (שמעתי את המושגים כסא גוריאני, סמרטוטת רצפה וכו' ועוד).
השאלה שלי היא, האם יש שוני בין שליטה גברית לנשית פה? ואולי אני בכלל מפספסת לגמרי את מהות יחסי השליטה? אשמח לתובנות בנושא. |
|
שרון38(שולטת) |
לפני 14 שנים •
14 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בפבר׳ 2010
שרון38(שולטת) • 14 בפבר׳ 2010
לדעתי חייבת להיות איזושהי התאמה בין הרצונות של השליטה לרצונות הנשלט כדי שיתקיים ביניהם קשר איכותי ועמוק.
לי אישית אין שום בעיה עם כך שהנשלט שלי יהיה בעל רצונות ופנטזיות, וגם גבולות מסויימים כמובן כל עוד משהו מרצונות אלו מתאים לתחומי העניין שלי. כשאני מקבלת פניה בנוסח "אעשה כל מה שאת רוצה, דעותי אינן חשובות" אני נזהרת ובדרך כלל עונה בשלילה. חשוב לי שלאדם שמולי תהיה תפיסת עולם בתוך הסצינה והוא יהיה מגובש בהעדפותיו, ומתוך ידיעה זו הוא ייכנע לי. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
14 בפבר׳ 2010
(-: אני בעד
לפני 14 שנים •
14 בפבר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 14 בפבר׳ 2010
שרון38 כתב/ה: לדעתי חייבת להיות איזושהי התאמה בין הרצונות של השליטה לרצונות הנשלט כדי שיתקיים ביניהם קשר איכותי ועמוק.
לי אישית אין שום בעיה עם כך שהנשלט שלי יהיה בעל רצונות ופנטזיות, וגם גבולות מסויימים כמובן כל עוד משהו מרצונות אלו מתאים לתחומי העניין שלי. כשאני מקבלת פניה בנוסח "אעשה כל מה שאת רוצה, דעותי אינן חשובות" אני נזהרת ובדרך כלל עונה בשלילה. חשוב לי שלאדם שמולי תהיה תפיסת עולם בתוך הסצינה והוא יהיה מגובש בהעדפותיו, ומתוך ידיעה זו הוא ייכנע לי. שתעשי פה בית ספר לכמה שולטים... (: |
|