Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
Victoria Frances(שולטת) • 9 בפבר׳ 2010
אהבתי
|
|
פלינט(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
פלינט(שולט) • 9 בפבר׳ 2010
ענק !
ותודה רפאל שיר-לילית |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בפבר׳ 2010
ME LIKE
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 9 בפבר׳ 2010
אנדרפוט - לשאלתך, (ואני מקווה שאני שמשון. יובב תמיד אהבל כזה)
כשאני כותב בפורום, אם יש לי איזה אינטרס לייצג, אני מייצג את האינטרס שלי. ובשרשור הזה אפילו זה לא, בעצם. סתם הבעתי דיעה. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 9 בפבר׳ 2010
ובלאדי: למי קראת כבד, יא זונה?
|
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
אלימלך • 9 בפבר׳ 2010
underfoot כתב/ה: מי אתם שמשון ויובב? שומרי הסף של הפאמדום? זה באמת אבירי ואצילי מצדכם. את האינטרס של מי בדיוק אתם משרתים, של הנשים הדומיננטיות בפרט או של המין הנשי בכללותו?
ומי אתה אנדרפוט? אתה השומר של רפאל בפרט או של השולטים בכלל? פוג, עלי יובב, לך יש שם טוב פה. |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
underfoot • 9 בפבר׳ 2010
אני לא בדיוק מצליח להבין את המניעים שלכם לנסות ולנשל מפה מישהו כמו רפאל, או גם אותי. אני לא חושב כמוכם, לא מתנהג כמוכם וגם לא הולך לאותם המקומות שאתם הולכים. גם אני וגם אתם כנראה מתעניינים בשליטה נשית, חלק מאתנו יותר נאמנים למהות השם שליטה נשית וחלק בוחרים לדבוק בסמליות הטקסית של השם, מה פה הבעיה?
הפורום אינו OWK ואף אחד פה לא יכריח אותך לקלף תפוחי-אדמה בשמה של שליטה נשית. כל אחד ואחת מקלפים פה משהו אחר מעצמם, כולם בצלים מרובי שכבות, עוד לא פגשתי פה סתם מישהו או מישהי פשוטים ומשעממים, לכל אחד הסיבות שלו ואיש איש ותפקידו-דו. או שפשוט ניפגש ונלך מכות, הכי טוב. |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
אלימלך • 10 בפבר׳ 2010
אנדרפוט, אף אחד לא מנסה לנשל פה אף אחד.
להפך, אתם ממלאים פה עשרות ג'יגה של כיתוב, אני בטוח שבעל הבית חוכך ידיו בהנאה. אני מקווה שתסלח לי באם אני אגיב למישהו שאני חושב שיוצר פה פעולות מניפולטיביות זולות על פאמדום. כמו שאני לא משתתף בפורום של השולטים ולא כותב שם מה אני חושב עליהם. אני מצפה מהשולטים שבאים לכתוב פה, לפחות שיכבדו את הנשים שפה. ואני חשבתי שאתה אוהב לקבל מכות רק מנשים. |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
underfoot • 10 בפבר׳ 2010
הנישול אלימלך אינו קשור לכמות הגיגה אלא לדה-לגיטימציה, לנסיון לעשות טרנספר לרעיונות ולאנשים שלא מוצאים חן בעינייך כי הם בוגדים במולדת, או חוטאים לעיקר או חילול השם.
רפאל הוא אולי מה"אחרים" מהצד השני של החומה, והוא גם עשה מניפולציה על פאמדום אבל היא לא זולה. היא פותחת דיון, מזמינה רבים וטובים פה לחשוב קצת ולומר את אשר על ליבם. ניכר גם שיש לו נגיעה אישית לפאמדום ושהוא אינו דומה כלל ועיקר לאותם "אחרים" מהפורום השכן שרק באים לפה בשביל לצחוק ולהשאיר חרולים. אז אני צריך לסלוח לך על זה שאתה רוצה לסתום לרפאל את הפה? האם הרעיונות שלו על פאמדום כל כך מאיימים עליך עד שאתה חייב לגרש אותו מעליך? ועוד על הדרך, כדי שלא יחשבו חס וחלילה שמדובר פה בך או בחשקים שלך, אתה בהינף אצבע מגייס לצידך את ההנשים שפה, שכמובן נורא נפגעו מהמצגת הפוגענית של רפאל. כל כך נפגעו שרבות מהן פנו אליך וביקשו שתגן עליהן. אני אוהב לקבל מכות רק מנשים אבל מוכן גם להכות גברים, במיוחד נודניקים. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 10 בפבר׳ 2010
אני לא יכול לדבר בשם אלימלך, או מישהו אחר, אבל לעניות דעתי:
יש משהו במה שאתה אומר, אנדר. אני חושב שאתה צודק. אני בהחלט הייתי מגרש מכאן את רפאל. הוא שולט, הוא צוחק על פמדום. כן, הוא מאיים עליי ופוגע בי ובדרך החיים שלי. הוא ללא ספק מפריע לי להינות מהפורום. (לא תמיד, אבל במקרה של השרשור הזה, כן). דעתו של כלובי לא כדעתי, וחבל. בקשר אליך - אתה לא מפריע לי בכלל. להיפך. הדברים שאתה כותב בדרך כלל מעניינים מאוד. גם אם אני לא מסכים לרובם הגדול, זה בסדר גמור.ברמה האישית יש לי ביקורת עליך, אבל, הייתי מעדיף להעביר לך בפרטי. תעשה כבר מנוי זהב. אם גרמתי לך להרגיש לא רצוי, אנא קבל את התנצלותי. זאת לא הייתה הכוונה. |
|