ראובן |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
אמנות הבלתי אפשרי
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
ראובן • 8 בפבר׳ 2010
בלאדי,
ראשית תודה. אתה נשלטת-כימאית מצוינת שנית, שאלת אם מישהי תהא מספיק סתומה להיענות לאתגר. שים לב שחמש (!) התגובות הראשונות הן של נשים. יש משהו קוסם באתגרים בלתי אפשריים - מטומטמים ככל שיהיו - עובדה שגם אתה וגם אני נפלנו בפח הזה בעצמנו, למרות שאין לנו פות בין הרגליים, אבל שכל יש (אולי). להתראות באתגר הבא, R |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Bent • 8 בפבר׳ 2010
דווקא ניסיון מעניין, באתר הכרויות למצוא גברת שלא על פי מידת החזה, יכולת הקיבולת האנאלית שלה, צבע שיערה או כול שטות הורמונלית אחרת.
מצד שני, גם בתור דיסלקט מוחלט כמוני השגיאות צורמות יותר מהכוונה וחבל. ומצד שלישי, אני גם מחפשת מהנדס/ת מכונות (רצוי בלונדי/ת עם חזה גדול שאוהבת אנאלי, אבל אני שטחי). נאמר בלשון זכר ונקבה למען הפולטיקלי קורקט של חיפוש עבודה. |
|
Lola Just Might{חבוב} |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Lola Just Might{חבוב} • 8 בפבר׳ 2010
חח.
|
|
Lola Just Might{חבוב} |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Lola Just Might{חבוב} • 8 בפבר׳ 2010
חח.
|
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Bloody • 8 בפבר׳ 2010
Bent - אולי אתה צודק, הגבתי באלימות, אבל גם נוכחותו של האיש באתר ופרסום מודעות נלוזות שכאלה (מודעות היכרות, אגב) היא מעשה אלימות נגדי ונגד הטעם הטוב. רגע, למישהו יש חשש כלשהו שיש משהו אמיתי וראוי מאחורי הדברים? ובכלל לא אכפת לי משגיאות הכתיב.
ראובן, עזוב את המחמאות הריקות שלך, הרי ידוע לכל שאני לא נשלטת אמיתית... מה שכן, דווקא החכמתי עם מאמר הויקיפדיה, אז אולי אני יוצא נשכר מהחוויה הטראומטית של לנסות להבין על מה לעזאזל הוא מקשקש. |
|
Seeker |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
בתגובה למגיבים.
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
Seeker • 10 בפבר׳ 2010
ראיתי שהדבר הראשון שהפריע לכם הוא שאני רושם בעברית קלוקלת ומעוותת.
נכון, אני דיסלאקט עד כאן אני מסכים. בעניין ההערה השניה של אותו חבר בפורום אני מרגיש צורך לשאול שאלה.. האם חוויה שאינה כוללת מגע מיני או אולי מגע כלל יכול להפיק רגשות בנשלטת? התשובה שלי היא כן, ויותר מזה אני אגיד שחלק גדול מהמגיבים הינם קצרי ראי. בסופו של דבר אמר נכון הצדיק בסדום שבעמוד השני בתגובות שלכם שאכן יש בזה משהו ואז הוסיף הערה שוביניסטית .. שגם אותו אחד שהגיב בצורה אגרסיבית שכזו בסופו של דבר בזבז את זמנו ומצא את התשובה לשאלה שלי. הנכון הוא שהשאלה גם לא היתה קשה במיוחד לפתרון אך דרשה מאט מאוד רצון והשקעה. אם יצרתי עניין אז את המטרה של ההודעה הזאת כבר קיבלתי. אם יש או אין לי תוצאות מהחיפוש אני לא מתכוון לפרסם וזה לא עניינו של אף אחד. אני גם אדאג שבמידה ואני אכן יחליט כן להעניק את החוויה ההיא למישהי , שלא תספר על מה שקרה לה לאיש מפני שזוהי חוויה אישית ומתאימה לאנשים מסויימים. מעבר לכך, זה לא עניינו של אף אחד אחר. ההערה של אותו צדיק סדום היתה מאוד מקום, רוב האנשים לא מבינים שקשר זה או אחר יכול להיות ואף לטעמי רצוי שיהיה מבוסס על מציאות ועל נתונים פחות שתחים. לכן אני ציפיתי שלפחות חלקכם תבינו שההודעה היתה הזמנה לחוויה ולא יותר מזה. בדיוק כמו שנרשם. על כל פנים, ההודעה כבר אינה רלוואנטית בגלל שאכשיו חצי מהחוויה כבר לא תיהיה קיימת כשהצד השני יודע שמדור בחוויה ולא במציאות חדשה. ויקבל את ה"משחק" בהתאם. אני אנסה שוב דבר דומה בהמשך בעוד זמן מה והפעם ידאג שלא לרשום יותר מידיי שגיעות כתיב למען חובי הלשון המליצית הרבים שנפגעו עמוקות מיכולת האיות הקלוקלת שלי. הערה אחרונה, אני לא חושב שההודעה שלי אלימה או פוגעת במישהו ואם כן הדבר אנה רשמו לי מה פגע לדעתכם באופן פרטי ואני ידאג שהדבר לא יחזור שוב. זאת בוודאות אינה המטרה שלי. |
|
Seeker |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
בתגובה למגיבים.
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
Seeker • 10 בפבר׳ 2010
ראיתי שהדבר הראשון שהפריע לכם הוא שאני רושם בעברית קלוקלת ומעוותת.
נכון, אני דיסלאקט עד כאן אני מסכים. בעניין ההערה השניה של אותו חבר בפורום אני מרגיש צורך לשאול שאלה.. האם חוויה שאינה כוללת מגע מיני או אולי מגע כלל יכול להפיק רגשות בנשלטת? התשובה שלי היא כן, ויותר מזה אני אגיד שחלק גדול מהמגיבים הינם קצרי ראי. בסופו של דבר אמר נכון הצדיק בסדום שבעמוד השני בתגובות שלכם שאכן יש בזה משהו ואז הוסיף הערה שוביניסטית .. שגם אותו אחד שהגיב בצורה אגרסיבית שכזו בסופו של דבר בזבז את זמנו ומצא את התשובה לשאלה שלי. הנכון הוא שהשאלה גם לא היתה קשה במיוחד לפתרון אך דרשה מאט מאוד רצון והשקעה. אם יצרתי עניין אז את המטרה של ההודעה הזאת כבר קיבלתי. אם יש או אין לי תוצאות מהחיפוש אני לא מתכוון לפרסם וזה לא עניינו של אף אחד. אני גם אדאג שבמידה ואני אכן יחליט כן להעניק את החוויה ההיא למישהי , שלא תספר על מה שקרה לה לאיש מפני שזוהי חוויה אישית ומתאימה לאנשים מסויימים. מעבר לכך, זה לא עניינו של אף אחד אחר. ההערה של אותו צדיק סדום היתה מאוד מקום, רוב האנשים לא מבינים שקשר זה או אחר יכול להיות ואף לטעמי רצוי שיהיה מבוסס על מציאות ועל נתונים פחות שתחים. לכן אני ציפיתי שלפחות חלקכם תבינו שההודעה היתה הזמנה לחוויה ולא יותר מזה. בדיוק כמו שנרשם. על כל פנים, ההודעה כבר אינה רלוואנטית בגלל שאכשיו חצי מהחוויה כבר לא תיהיה קיימת כשהצד השני יודע שמדור בחוויה ולא במציאות חדשה. ויקבל את ה"משחק" בהתאם. אני אנסה שוב דבר דומה בהמשך בעוד זמן מה והפעם ידאג שלא לרשום יותר מידיי שגיעות כתיב למען חובי הלשון המליצית הרבים שנפגעו עמוקות מיכולת האיות הקלוקלת שלי. הערה אחרונה, אני לא חושב שההודעה שלי אלימה או פוגעת במישהו ואם כן הדבר אנה רשמו לי מה פגע לדעתכם באופן פרטי ואני ידאג שהדבר לא יחזור שוב. זאת בוודאות אינה המטרה שלי. |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
Beta Male • 10 בפבר׳ 2010
אחינו,עזוב שטויות רגע. דבר איתי בנוגע לפרוייקט העסקי מהגדולים בעולם
זה קו חלוקת פיתות בגבעתיים? |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
שרמומית • 10 בפבר׳ 2010
little pet כתב/ה: אחינו,עזוב שטויות רגע. דבר איתי בנוגע לפרוייקט העסקי מהגדולים בעולם
זה קו חלוקת פיתות בגבעתיים? |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
Re: בתגובה למגיבים.
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
Bent • 10 בפבר׳ 2010
Seeker כתב/ה: הערה אחרונה, אני לא חושב שההודעה שלי אלימה או פוגעת במישהו ואם כן הדבר אנה רשמו לי מה פגע לדעתכם באופן פרטי ואני ידאג שהדבר לא יחזור שוב. זאת בוודאות אינה המטרה שלי. רק לגבי ההערה האחרונה שלך, ותרשה לי לענות כאן מול כולם. מה שפוגע היא היומרה הכללית, על (כמעט) כול השאר היו סולחים לך. (כמעט) כולם כאן היו בני 21 פעם, חלקנו חשבנו שנכבוש את העולם, חלקנו ידענו שאנחנו מתת האל והיקום למין הנשי/הגברי, חלקנו אפילו עדיין חושבים כך, חלקנו נולדנו להיות שולטים, לחלקנו יש מייזמים שישנו את העולם, חלקנו דיסלקטיים, חלקנו סאדיסטים, חלקנו הרחבנו על עצמינו חלקנו המעטנו בתיאור, לכולנו דרישות גבוהות, רצון לתת את העולם לצד השני עוד ועוד, למעטים מאיתנו יש היומרה להעניק את החוויה המושלמת. נ.ב. אם לא הייתי עקום כול כך הרבה זמן, הייתי מחליף את הניק ל"הצדיק השוביניסט מסדום" נהדר לי. BENT צדיק ליום אחד . |
|