Morticia |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
Morticia • 11 בפבר׳ 2010
אלימלך, יש לנו דייט?
למה אף אחד לא סיפר לי? אני לא בטוחה איך הבחור שאני מתעסקת אתו בימים אלו יקבל את זה... אנדר, צא מהסרט וכן, על השמצות ושקרים על חשבוני, אכן פניתי לכלובי באמת נראה לך שאני צריכה לאכול את החרא שלך? אני אי פעם פגעתי בך? אלף סליחות ועוד אחת על זה שאני לא באמת מתעצבנת (קצת מתעייפת מהטרחנות אבל לא באמת מתעצבנת) נ.ב. אני נראית נפלא על עקבים... וברשותי כמה וכמה כאלו נעליים...! |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
אלימלך • 11 בפבר׳ 2010
Morticia כתב/ה: אלימלך, יש לנו דייט?
למה אף אחד לא סיפר לי? אני לא בטוחה איך הבחור שאני מתעסקת אתו בימים אלו יקבל את זה... ! מה? הוא לא קוקהולדיסט? סתאאאאאאם, סאטירה. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
Morticia • 11 בפבר׳ 2010
אלימלך כתב/ה: Morticia כתב/ה: אלימלך, יש לנו דייט?
למה אף אחד לא סיפר לי? אני לא בטוחה איך הבחור שאני מתעסקת אתו בימים אלו יקבל את זה... ! מה? הוא לא קוקהולדיסט? סתאאאאאאם, סאטירה. חולה עליך! |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
underfoot • 11 בפבר׳ 2010
מוטריצה, צאי לי מהפריים אם לא בא לך לאכול דברים לא טעימים. אל תהפכי את עצמך לשק החבטות שלי כי זה עלול עוד לכאוב לך.
אך אם את בוחרת להמשיך ולהגיב לפוסטים שלי באופן בוטה, ומעדיפה לדבוק בשפת הביבים שלך, אז אנא תהיי מספיק חזקה בכדי לספוג את התגובה ואל תלכי מיד להלשין. אל תתחבאי מאחורי הגב של כלובי ותזרקי אבנים, תעמדי מולי עם כבוד עצמי ותגני על עצמך בכוחות עצמך. תתמודדי עם הדייסה שאת מבשלת. קשה לי לדמיין מישהי כמוך על עקבים, אבל שיהיה לבריאות. ואלימלך נשמע לי מישהו ששווה לך לבדוק, הוא ממש מעריץ אותך ויש לו חוש סאטירי משובח. |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
אלימלך • 11 בפבר׳ 2010
אנדרפוט, רפאל יצר פה סאטירה חריפה נוקבת ושנונה,
שלאחריה אתה באת ודרשת דיון נוקב על מצב החסה בשטחים, ובמו במו ידיך הרסת כל סיכוי לדיון אינטלקטואלי מסעיר מוחות מעורר חלציים שכזה. אנדרפוט, אני לא מקנא בשולטת שלא תעשה כדבריך. |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
רפאל • 11 בפבר׳ 2010
אלימלך כתב/ה: אנדרפוט, אני לא מקנא בשולטת שלא תעשה כדבריך.
ניסיון להומור? ועוד ברוח הפעולה? יש ברכה בעמלי. |
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
Mary Jane • 11 בפבר׳ 2010
להבנתי, רפאל מתאר את האבסורד בשליטה באדם אחר באשר הוא ואת היעדר היכולת לבטל את הרצון האישי לנוכח השולט/ת ובכלל. אמנם הדבר הודגם ע"י גבר כורע מול רגליי אישה, אך באותה המידה 'הבעייתיות' קיימת גם מן העבר השני של המתרס, במה שמתקרא 'מיילדום' (טפו).
אם אלו הם פני הדברים, איני מבינה על מה המהומה. ביקורת הינה לגיטימית, נחוצה וחשובה לפיתוחה של כל תרבות. ברם, במידה והביקורת הופנתה אל חובבי השליטה הנשית דווקא, ונרמז, כי הגברים שולטים בנשים בין אם מדובר בפמדום ובין אם במיילדום, או אז יש לקחת את רפאל ולהכריח אותו ללקק מגפיים. זה אולי לא יעזור לו, אבל זה משעשע, והומור ממילא קרוב לליבו |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 12 בפבר׳ 2010
רפאל, בהחלט אין פה דבר אישי נגדך. דעתי בנושא שולטים שמגיבים בפורום פמדום כדעתו של אנדרפוט על ההודעה של פיטר פן:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=27001&start=50 (שלישית מלמעלה) הוא היה רהוט יותר "אם אני הייתי מנהל האתר" וכו'. אני כתבתי "הייתי מעיף מכאן את רפאל" שזה אולי קצת יותר בוטה. אתה יכול להוסיף "אם אני הייתי מנהל האתר". גם לומר שאני מצר על כך שלקחת את זה כאיום, זה יהיה צבוע מצדי. זה קצת טוב - ששמת לב לעצמת הרגשות שלי. הדיעה שלי מוכרת לכלובי, וכפי שאתם בוודאי שמים לב, היא לא מתקבלת משום מה, והיא דיעת מיעוט. מרי ג'ין - ביקורת מבחוץ על קבוצה שאתה לא שייך אליה, תמיד יש בה משהו... מסריח. נו. |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
היילני • 12 בפבר׳ 2010
אני מעריכה את הפעולות של רפאל שמביעות ביקורת כלפי עולם השליטה על שלל רבדיו.
פוג, התמונה שמציג רפאל אינה הפמדום שלך, ואני שמחה על כך, משום שזה גם לא הפמדום שלי, אבל כוחה של אמנות להאיר פנים שונות של תופעות, והפעולה הנוכחית בהחלט מאירה מפלצת ענקית שטורפת דינאמיקות שליטה רבות שחזיתי בהן בעצמי. אני לא מבינה את ההתגוננות של אלה המשייכים את עצמם לפורום מסוים (מישהו משוייך לפורום מסוים כאן? - אני יכולה לכתוב ב'הבנים על הבנים' למרות היותי אישה-סוף-הדרך) - רפאל מבקר גם שליטה גברית, גם שולטים, גם סאביות, גם שולטות, גם סאבים. זה שמישהו מבקר פמדום לא הופך אותו לשולט מזלזל (בכאלה יש לחבוט במטאטא), כמו שמי שמבקר מיילדום הוא לא אוטומטית נשלט, או מלכה או מה-שזה-לא-יהיה. תקציר: "תפקידו של האמן הוא ליצור את השמש בשעה שאיננה" - רומן רולן |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
אלימלך • 12 בפבר׳ 2010
היילני כתב/ה: אני לא מבינה את ההתגוננות של אלה המשייכים את עצמם לפורום מסוים (מישהו משוייך לפורום מסוים כאן? - אני יכולה לכתוב ב'הבנים על הבנים' למרות היותי אישה-סוף-הדרך) - רפאל מבקר גם שליטה גברית, גם שולטים, גם סאביות, גם שולטות, גם סאבים. זה שמישהו מבקר פמדום לא הופך אותו לשולט מזלזל (בכאלה יש לחבוט במטאטא), כמו שמי שמבקר מיילדום הוא לא אוטומטית נשלט, או מלכה או מה-שזה-לא-יהיה. היילני, כמו שאת מסוגלת להיות במסיבת מיילדום ואני לא, כך גם אני לא יכול לכתוב בפורום שנושאו מיילדום. בעולמי ולא רק ב"פאמדום שלי" לא קיים המושג מיילדום. לדעתי בפוסט הזה אף אחד לא הבין שזאת סאטירה (כולל מורטישה) עד ההבהרה שלו עם מורטישה לאחר יומיים. אני לא חושב שהוא נתן לנו פה יותר מידי כבוד, כשהוא נתן לנו להתחרבש בזה יומיים. ולצערי (שלא באשמת רפאל) התוצאה של ההתחרבשות הזו עגומה למדי. |
|