Mary Jane |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
Mary Jane • 10 בפבר׳ 2010
מורטישה ואלימלך,
הבעתם ספק עד כמה האלימות אינטגראלית לכל עשיה בדסמית באשר היא, ולהבנתי, ביקשתם להתנער ממנה כתשתית לעולם השליטה. סבורני, שיש לחדד כאן: אלימות אינה רק במעשים ובסימנים כחולים. היא יכולה להתבטא- והיא אכן מתבטאת, לראייתי- גם בניסיון הבדסמי להחיל על הזולת את רצונך. הכוח יכול להיות מתון, ואז הפעילות עניינה בטקסיות מעודנת לכאורה (הענקת מין אוראלי, סגידה לכפות רגלים וכו), והוא יכול להיות מופעל באופן אגרסיבי, ולייצר פעילות שקל יותר לראות בה אלימות (בעיטות, הצלפות וכו). לכאן או לכאן, ובין אם האדם עולץ או ממרר בבכי לנוכח הענין, לדעתי מדובר בכוחניות. הרצון לעצב את הפרטנר כרצונך מכיל מבחינה מהותית שימוש בכוח. זה האחרון לא היה מופיע אילולא היו הצדדים מעוניינים בביטוי/הדחקת דחפים אלימים בנפשם. עד כה התייחסתי לפמדום כנגזרת של בדסמ. עם זאת, במידה ותופסים את הפמדום כאורח חיים נפרד לסאדו, המחזיק באג'נדה שעיקרה הערצת האישה, אני בהחלט מבינה מדוע אינכם מוצאים קשר מהותי בין העניין לבין אלימות... |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
אלימלך • 10 בפבר׳ 2010
מרי ג'יין, אני די מסכים עם מה שכתבת וכבר כתבתי מספר פעמים, שישנן פה שתי אסכולות, אסכולת הבדסמ ואסכולת הפאמדום.
רק שתי הערות ברשותך- אני לא חושב שהפאמדום יכול להיות נגזרת של הבדסמ באסכולת הבדסם, את יכולה לקרוא לזה מזוכיסטיות בנגזרת הבדסמ או כל שם אחר , אבל בודאי שלא פאמדום. אני כן חושב שהפאמדום יכול להכיל אלמנטים בי די אס אמים, אבל בודאי שלא רק. זו דעתי בלבד, ללא קשר למורטישה, אני לא יודע אם מורטישה בכלל מעונינת להיות בד בבד איתי. ובודאי שקטונתי מלדבר בשם מורטישה מאחר והיא עושה זאת הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממני. פוג, לדעתי אתה לא יכול להנות מהפנטזיה הזאת, מאחר ואתה לא יכול להיות בצד השולט, ללא קשר לגברים ונשים. נזרקו פה מספר הערות בקשר למלכה ערביה, נאצים ויהודים, תבדוק עם עצמך מה אלו עושים לך... |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 10 בפבר׳ 2010
מורטישיה מאוד אהבתי את הסיפור. מאוד מתמצת את מה שאני חושב בדוגמא טובה.
אלימלך, ואתה? מתגרה מזה? |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
אלימלך • 10 בפבר׳ 2010
אנחנו מדברים עלי או עליך עכשיו?
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
אני אמרתי, שלא. דרך אגב נאצים לא עושה לי את זה כנראה מאותה הסיבה שחיילות מג"ב (להבדיל אלף אלפי הבדלות וכו') לא עושות לי.
נראה לי שהסיבה לכשלוני (אלעק כשלון. כולו אני לא מתגרה מחיילות מג"ב. לכו זדיינו), שזה קשור על דרך השלילה, במה שמרי ג'ין אמרה - אני לא תופס פמדום כאלימות בכלל, ובכלל אני תופס אקט של אלימות כמשהו נחות, שלא מתקשר לי עם נשיות. אם חייבים לדבר על דחפים קמאיים מהילדות, פרוייד וכו', (ולא ממש חייבים, זה רק בשביל הכבוד של אנדרפוט): אז אישה שולטת מתקשר לי לאגואיזם ונרקסיסם, וגבר נשלט מתקשר לי עם הרס עצמי. שניהם לא מתקשרים לי עם אלימות. מלכה ערבייה + פנטזיה שבה הערבים מנצחים ואנחנו העבדים שלהם לוקח, ובגדול. ומה איתך? |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
underfoot • 10 בפבר׳ 2010
אם הרס עצמי לא מתקשר בעיניך לאלימות זה כבר לא קשור לפרויד, אתה פשוט נכשל במבוא לפסיכולוגיה. אני לא טוען שפסיכולוגיה היא מדע מדויק, ונכון, הם מדברים בין השאר גם על חשיבותם של מאורעות קמאיים שמכוננים תכונות מסוימות, וגם אומרים שאתה רוצה לרצוח את אבא שלך בשביל לשכב עם אמא שלך... הרבה דברים מאוד מוזרים.
אבל הרס עצמי קשור לסוג של אגרסיביות וכעס, וגם אגואיזם היא תכונה עם מקורות סוציופטיים ויש בה מן האלימות. למה אתה נרתע כל כך מהעובדה שבשבילי הבדס"מ הוא גלולה של אלימות ופורענות מרוכזת שאני מדי פעם חייב לבלוע ובשבילך מדובר בדרך חיים, במקום של מתינות אדיבות וזרימה. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
underfoot כתב/ה: אם הרס עצמי לא מתקשר בעיניך לאלימות זה כבר לא קשור לפרויד, אתה פשוט נכשל במבוא לפסיכולוגיה. אני לא טוען שפסיכולוגיה היא מדע מדויק, ונכון, הם מדברים בין השאר גם על חשיבותם של מאורעות קמאיים שמכוננים תכונות מסוימות, וגם אומרים שאתה רוצה לרצוח את אבא שלך בשביל לשכב עם אמא שלך... הרבה דברים מאוד מוזרים.
אבל הרס עצמי קשור לסוג של אגרסיביות וכעס, וגם אגואיזם היא תכונה עם מקורות סוציופטיים ויש בה מן האלימות. למה אתה נרתע כל כך מהעובדה שבשבילי הבדס"מ הוא גלולה של אלימות ופורענות מרוכזת שאני מדי פעם חייב לבלוע ובשבילך מדובר בדרך חיים, במקום של מתינות אדיבות וזרימה. אני לא נרתע מכך. להיפך. סבבה לגמרי. דרך אגב, אני בהחלט חושב שההרס העצמי שלי לא קשור לדחפים אלימים אלא למשהו הרבה יותר עמוק ולא מובן לי, ואף מפחיד אותי הרבה יותר. דחף אלים, אם הוא ידוע ומובן ומתועל, הוא דבר שאפשר בקלות לזהות ולהכיל. |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בפבר׳ 2010
underfoot • 10 בפבר׳ 2010
דחף אלים, גם אם הוא ידוע מובן ומתועל אינו דבר שאפשר בקלות לזהות ולהכיל, במיוחד כאשר הוא קשור למיניות.
משהו הרבה יותר עמוק מניע את ההרס העצמי? ואני חשבתי שאתה נמצא שם לגמרי בשביל הצד השני, מתוך מן אדיבות בטלרית כזאת ספונטנית. |
|
irrelevant2 |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
irrelevant2 • 11 בפבר׳ 2010
אני חושב שבסכ"ה הסיבות של אנשים מסוימים להגדיר את עצמם כנשלטים הן מאוד מגוונות ובחלקן לא קשורות לאלימות כמעט בכלל. באופן אישי רק לראות סיטואציה אלימה גורם לי לגועל ודחיה ואני לא מסוגל לצפות בשום דבר שקשור לזה מרצוני החופשי. מצד שני אני בהחלט נמשך לעולם השליטה היות ואקטים של נתינה גורמים לי להרגיש מאוד טוב עם עצמי, מאין וויברציות אמוציונאליות כאלה שממש לא קשורות ישירות למי שעזרתי לו באותו הרגע אבל בטח שגם לא קשורות באלימות.
אני לא חושב שאוטומטית כל מי שבא לעולם הזה לא ממקום של אלימות הוא מרטיר או "עץ נדיב", רבים פשוט רוצים לספק לעצמם יצרים אנוכיים, פשוט אחרים. אנדרפוט, אתה כותב בצורה מדהימה ומעוררת הערצה את כל הפוסטים שלך ומעביר את הרגשות והתחושות שלך בצורה חדה וחלקה. נראה שאתה מבין טוב מאוד על מה אתה מדבר בקשר לעצמך, יש אנשים שפשוט חווים את העולם הזה בצורה שונה לחלוטין, יש מקום לכולם לא? |
|
האמפרי |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
האמפרי • 11 בפבר׳ 2010
ידה ידה ידה.
לפני שנים היתה מעלי בוסית (ולא במובן הפיסי) סתומה, פרחה ופרובינציאלית עם טאצ' באר שבעי בואכה בית שאני עמוק. שפחה כי תמלוך. הייתי אלרגי לקיומה ברמות שלא יאמנו. רבתי איתה המון כי הבנתי טוב ממנה מה טוב או נכון בניגוד גמור אליה רק שלה היתה זכות הוטו וגם את הפה הגדול. אם אפשר היה שתמות עוד בטרם נולדה הייתי מברך על כך אבל זה לא קרה. העבודה איתה היתה סיוט. בחיים לא הייתי מעוניין בה או באחת כמוה כבת זוג כלשהי או סתם כחברה. פשוט איומה. בו זמנית היתה גם הכוכבת המזינה ביותר של הפנטזיות שלי. |
|