Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
היגיינה
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 11 בפבר׳ 2010
היא חוזרת הביתה, ואני שכוב על הספה וקורא בעצלתיים. היא חוזרת הביתה, הדלת נפתחת, אני מניח את הספר פתוח על השולחן. היא חוזרת הביתה, הדלת נפתחת. שומע, רואה, מריח, היא חוזרת הביתה, כל כך, כל כך יפה. מתיישבת על הכורסא הסמוכה לראשי השעון. היא יושבת על הכורסא, גופה היפה יושב על הכורסא. אולי היא לפני מחזור, מכיוון שהיא חרמנית כמו חתולה מיוחמת. היא חוזרת הביתה, אני אוהב את הגוף הרזה, הלבן, הנשי. אנחנו מסתכלים, אני חרמן, היא חרמנית, היא בבית, אני על הספה, היא מרימה רגל אחת ומניחה ממש מול הפרצוף שלי, העיניים מצטלבות. היא חוזרת הביתה, מסתכלת עלי, אני מכיר את הנפש הרעבה שלה. "אני מרגישה מלוכלכת" היא אומרת לי, "תרחץ אותי". רגל אחת על הרצפה, רגל שנייה עם מגף קטן שמגיע עד לאמצע השוק ממש מול הפנים החזרזיריות שלי. ארחץ אותה. מתיישב על הספה, יורד לרצפה, על ברכיי, נוטל את הרגל הזאת הלבנה והיפה שלה ומסיר את המגף, מסיר את הגרב, מחזיק את הרגל מול פני ומקרב לטעימה, וכך כשהרגל שלה רפויה לחלוטין בין שתי ידי, והבהונות שלה משחקות לי בתוך הפה אנחנו מסתכלים אחת לשני בעיניים. אנחנו כעת ארבעה בחדר, אני הצופה, אני המלקק, היא המלוקקת, היא הצופה. היא חוזרת הביתה, העיניים שלנו מצטלבות, הרעב שלנו לא ישקוט, אבל אולי נרגיע את המתח לכמה דקות. הבהונות שלה בפה שלי, אני מנקה את כף רגלה עם לשוני, מחליק בין הבהונות היפות עם הלק הורוד העדין והיא חוזרת הביתה, ואני חוזר איתה הביתה. רגל שנייה, אותו תהליך, אותו חיוך אירוני על הפנים שלי, החיוך שאומר שאני עובר בין הצופה לבין המלקק, עדיין מתלבט, עדיין ציני, עדיין לא שם, אבל היא כבר בבית, כל כך רעבה, כל כך רוצה את המין ואת הניקיון. כעת כפות רגליה נקיות. היא נעמדת מולי יחפה, חצאית העור השחורה שלה ממש מול הפנים שלי, היא אומרת לי בקול רווי ברגש, תפשיט אותי, ואני מפשיל את חצאית העור שלה, ומרגיש איך הצופה הולך ומתרחק, הולך לשבת במקום רחוק מכאן, לחייך את חיוכו הציני ולהשאיר אותי כאן לנקות אותה בשקט. היא עומדת מולי, החצאית כבר מונחת מקופלת לחצי על הספה שלפני דקות עוד ישבתי וקראתי עליה בעצלתיים, והערווה הקדושה בתוך תחתון חוטיני שחור מול הפנים שלי. היא מפנה לי ישבן קטן ורזה ואני שוקע לתוכו, ואני מרגיש אותה עוצמת עיניים אל הרעב שלה, כשאני עוצם את עיני אל הרעב שלי וכשהפה שלי לחוץ בין שני לחיי הישבן שלה, מנשק ומלקק אני מודה לה בקול חלש ומתרגש וקורא לה "אלה". ואנחנו הולכים לאמבטיה, כי את הטרום מקלחת היא כבר עברה, ואני נשכב באמבטיה על הגב, והאלה שלי מתיישבת לי על הפנים ואני כולי רגש אחד גדול, והיא פותחת את זרם המים החמים ושוטפת את הגוף הכל כך יפה שלה, והיא בבית ואני בבית, והזרם יורד מהגוף שלה ושוטף את הפנים שלי ששטופים בטעם שלה, והיא מאוננת כשהיא יושבת על הפנים שלי, כשהיא מתקלחת, כשהיא שוטפת את עצמה באמבטיה, ואני משחק בזין שלי, ואני גומר, והמים ממשיכים לזרום, ואני מרגיש נקי.
|
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
Morticia • 11 בפבר׳ 2010
מי אמר אינטימיות ולא קיבל?
סקסי... (חוץ מהלק הורוד ברגליים שקצת עשה לי טרן אוף באמצע, סורי. אבל הם נשמעים מאוהבים מדי בשביל לראות את הדברים האלה בכלל...) |
|
אלריק! |
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
אלריק! • 12 בפבר׳ 2010
נחמד ומגרה
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 12 בפבר׳ 2010
מעולה!
נראה לי שזה הסיפור הקצר שהכי אהבתי פה כבר חודשים לא רק האינטימיות, גם הירידה המעולה לפרטים, העוצמה שבאווירה, הכל. |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 12 בפבר׳ 2010
אלריק, מורטישה תודה.
פוג תודה רבה, לזה בדיוק כיוונתי, אני אוהב כשהביקורת מסבירה מה טוב או לא טוב (כמובן שעדיף טוב מאוד). נדבק אלי איזה שיר של טום ווייטס שלא יוצא לי מהראש, משהו על זה שאתה תמים כשאתה חולם (מפנטז או כותב בסיפור הזה) למרות שאתה בן זונה מסריח. אז בלי קשר לשום דבר - http://www.youtube.com/watch?v=vHf2MKUWUvI&feature=related |
|