Morticia |
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
Morticia • 12 בפבר׳ 2010
אלימלך, רפאל ואני לא המחזנו לכם מחזה בו הוא שואל אותי שאלה ואני עונה תגובה תמימה כשלמעשה הוא נותן לי הוראות בימוי והפעלה מאחורי הקלעים של איך להתנהג ומה להגיד
אני באמת הבנתי את זה כסאטירה ולכשנשאלתי, עניתי את תשובתי אני עדיין ממתינה לתגובתו בנושא... |
|
hidden |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
hidden • 13 בפבר׳ 2010
הפוסט גדול...
והדיון בעקבותיו בכלל גאוני... |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
אלימלך
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
Brave Dwarf • 13 בפבר׳ 2010
"היילני, כמו שאת מסוגלת להיות במסיבת מיילדום ואני לא, כך גם אני לא יכול לכתוב בפורום שנושאו מיילדום. בעולמי ולא רק ב"פאמדום שלי" לא קיים המושג מיילדום."
אני לא יודע מה קורה במסיבות שלכם אליהן המלכות יכולות להגיע והעבדים לא (לפי דבריך, אלימלך ומלאכותית מבלי לתהות על השאלה מה עושות שם המלכות), אבל למה בעולמך לא קיים המושג "מיילדום"? במה אתה נבדל משפחה. ואני לא מדבר כרגע על עקבים ציצים בליטה בגרביון וכו... אלא על המהות. מה טומן בחובו אותו הגבול שאתה מציב בינך לבין מה שקראת לו "מיילדום"? אכפת לך לענות לי? אני גם אגיד לך למה אני שואל. הנה, אני נותן לך פור. מאז שהתחלתי להתעמק בכלוב (לא, אל תסתכל על תאריך הצטרפות כי במשך שלוש שנים ראשונות הייתי חומוס) גיליתי דבר מופלא. כולם מדברים על מי שהם לא. חלקם לא נשלטים, חלקם לא נשלטות, חלקם לא שולטים ואחרים לא שולטות וכשאתה שואל אותם ישירות מיהם, אז הם בעצם "לא בעסק". אני לא יודע איך את אחרים, אבל את הגמדים זה נורא מבלבל. תוסיף לזה מספר מילים קשות כגון "סשן", "אפטר קייר" "מילת ביטחון" ואני מיד רץ לחפש את השלגייה. שתסביר לי. שתסביר לי מה ההבדל בין תחושת ה"נשלט" לבין זו שמרגישה ה"נשלטת". או לחילופין, בין מה שמרגישים השולטים משני המינים. לשלגייה אין תשובות, אולי תסביר לי אתה? אלימלך כתב/ה: היילני כתב/ה: אני לא מבינה את ההתגוננות של אלה המשייכים את עצמם לפורום מסוים (מישהו משוייך לפורום מסוים כאן? - אני יכולה לכתוב ב'הבנים על הבנים' למרות היותי אישה-סוף-הדרך) - רפאל מבקר גם שליטה גברית, גם שולטים, גם סאביות, גם שולטות, גם סאבים. זה שמישהו מבקר פמדום לא הופך אותו לשולט מזלזל (בכאלה יש לחבוט במטאטא), כמו שמי שמבקר מיילדום הוא לא אוטומטית נשלט, או מלכה או מה-שזה-לא-יהיה. היילני, כמו שאת מסוגלת להיות במסיבת מיילדום ואני לא, כך גם אני לא יכול לכתוב בפורום שנושאו מיילדום. בעולמי ולא רק ב"פאמדום שלי" לא קיים המושג מיילדום. לדעתי בפוסט הזה אף אחד לא הבין שזאת סאטירה (כולל מורטישה) עד ההבהרה שלו עם מורטישה לאחר יומיים. אני לא חושב שהוא נתן לנו פה יותר מידי כבוד, כשהוא נתן לנו להתחרבש בזה יומיים. ולצערי (שלא באשמת רפאל) התוצאה של ההתחרבשות הזו עגומה למדי. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
זאת חייבת להיות טעות. אצלי בפרופיל כתוב שאני שש שנים פה. אז חומוס הייתי חמש. ובאדונים ומשרתים הייתי שנתיים קודם. עזוב, אלימלך. אל תענה.
איפה הקטטר שלי. הגיע הזמן לאלצהיימר. את השיניים אניח בויסקי. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 13 בפבר׳ 2010
היילני,
קראתי את תגובתך שוב ושוב, מבין אותה, וירדתי לעומקה. ואין לי מה להגיד לך בתגובה בינתיים. אולי רק להצטרף למה שאמר אלימלך, ולשאול אותך (ואולי גם את אליפל): כמה קשה באמת להבין אותנו? |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 13 בפבר׳ 2010
לא בא לנו. זאת האמת. נמאס.
בא לנו שנשים תשלוטנה בעולם. בא לנו פורום שבו מכבדים נשים אוטומטית. גם נשים שדעתם שונות מאוד מדעתך. בא לנו פורום שמתייחסים בכבוד אחד אל השני כתנאי בסיסי לדיון. שלא קוראים לרצח, שלא קוראים לאלימות מילולית או פיזית בכל משפט ובכל הודעה. בא לנו פורום שמפרגנים אחד לשני, שביקורת שמועלית היא עניינית ולא מתריסה ועולבת. פורום עם קריצה והומור, שכיף להיות בו, נשים וגברים. בא לי (לפחות) מודורטורית קשוחה שתמחק הודעות מתלהמות על ימין ועל שמאל, תבטל את חופש הדיבור אם הוא כיסוי להתנגחות ולאלימות. לא מעניין אותי חופש דיבור. רוצה שיהיה מגניב! שיהיה יצירתי, מצחיק, מגרה, חושני, מלהיב. בא לי פורום של גברים ונשים, לנשים. לא אכפת לי באמת מלחמות של רפאל מולי, או אנדר מול מורטישיה. מה שבאמת אני רוצה, זה *כזה*! באמת קשה להבין את ההתגוננות שלנו? |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
אלימלך • 13 בפבר׳ 2010
Brave Dwarf, פוג בהחלט סיכם את מה שבא לנו.
לפי השאלות שלך אתה לא מבין את העולם שלי (אני אומר שלי, מאחר וזו ראיית עולמי, ויהיה זה לא הוגן להכליל אנשים שאני בדעתם, אבל לא רואים כך את עולמם) אתה מנסה להבין אותי מנקודת מבט של עולם הבדסמ, ששם הבדסמ הוא המעטפת, ובתוכו יש שולטים, שולטות, עבדים ושפחות, מתחלפים ומתחלפות, מיילדום ו"פאמדום", מישמש אחד גדול שעוסק בשליטה, סאד, מאזו, ועוד, ללא קשר אם השולט הוא גבר או אשה. נסה רגע להוציא ראשך מהעולם הזה ונסה לדמיין עולם אחר. עולם שבו המעטפת היא הפאמדום. עולם שבו הנשים הן השולטות והגברים קיימים רק כדי לספק את צרכיהן, היחסים יכולים להיות ואניליים, הם יכולים להיות סאדו מאזוכיסטים, הם יכולים להיות כל מה שהאשה רוצה שהם יהיו. אבל הם יהיו בשליטת האשה בלבד. הגברים מצידם רק יכולים לבחור מי מתאימה להם(במידה וזה מתאים גם לאשה). אני מקווה שאתה מצליח להבין את עולמי ומבין שהשאלות שלך לא רלוונטיות לגבי. |
|
חֵפֶץ |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
חֵפֶץ • 13 בפבר׳ 2010
אבוי לסאטירה שזקוקה לדגל 'סאטירה' מתנוסס מעליה, כדי שנדע שהיא כזאת.
ולמען הפרוטוקול, אני מאד אהבתי את 'פעולה מס' 22', ועצם העובדה שהתפתח דיון סביב היצירה מוכיח לדעתי שהיא הייתה מוצלחת. שני דברים שהייתי שמח להוריד את המינון שלהם בדיון (ובדיונים דומים אחרים) הם: התקפות אד-הומינם (במקום לתקוף רעיונות), ותגובות אוטומט שחוזרות על אותן ססמאות שחוקות פעם אחר פעם (נסה לחשוב אם באמת חידשת משהו למישהו רגע לפני הלחיצה על 'שלח'. אחרת זה מהר מאוד הופך לויכוחים בסגנון הויכוחים הפוליטיים חסרי התוחלת). |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
אלימלך • 13 בפבר׳ 2010
סאטירה גם צריך לדעת לעשות.
אתה צריך לדעת לעשות את הסאטירה מספיק טוב שידעו למי היא מכוונת. ברגע שאתה עושה סאטירה שיכולה להתפרש למספר כיוונים , או שתיתן לכל אחד להבין את מה שהוא רוצה ושכל אחד יקח אותה לאן שהוא רוצה, ואל תתערב אחרי יומיים ותגיד שזה לא מה שהתכוונת אליו. או שישר כשתראה את הטעות תראה את הכיוון. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
גם אני רוצה כזה. רק להבדיל ממך, לא אכפת לי אם זאת תהיה אשה גבר או כלב עם שלוש אוזניים וחמש רגליים שמנהל אתו. אני את ה BDsM שלי משאיר בבית ולא מגיע לכאן כדי לאונן אותו מול המסך. אני כאן כי מעניין לי, כי דרך מה שאני קורא, אני לפעמים מגלה אותי ולפעמים עולם חדש ומרתק של אחרים. עולם שמן הסתם מעניין אותי כי גם אם אני משאיר אותו בבית, אני עדיין חלק הימנו.
לגבי שאלתך כמה קשה להבין "אותכם". אם היה קל להבין או אם הייתם טורחים ומסבירים נראה לך שהייתי שואל? אני בטוח שגם לך וגם לי יש דברים יותר מעניינים לעשות בשבת יפהפיה זו (ובחלק הזה של ישראל היא כל כך אביבית ומלהיבה הבוקר!) במקום לשאול זה את זה שאלות מטופשות ולהשיב עליהן. fog כתב/ה: לא בא לנו. זאת האמת. נמאס.
בא לנו שנשים תשלוטנה בעולם. בא לנו פורום שבו מכבדים נשים אוטומטית. גם נשים שדעתם שונות מאוד מדעתך. בא לנו פורום שמתייחסים בכבוד אחד אל השני כתנאי בסיסי לדיון. שלא קוראים לרצח, שלא קוראים לאלימות מילולית או פיזית בכל משפט ובכל הודעה. בא לנו פורום שמפרגנים אחד לשני, שביקורת שמועלית היא עניינית ולא מתריסה ועולבת. פורום עם קריצה והומור, שכיף להיות בו, נשים וגברים. בא לי (לפחות) מודורטורית קשוחה שתמחק הודעות מתלהמות על ימין ועל שמאל, תבטל את חופש הדיבור אם הוא כיסוי להתנגחות ולאלימות. לא מעניין אותי חופש דיבור. רוצה שיהיה מגניב! שיהיה יצירתי, מצחיק, מגרה, חושני, מלהיב. בא לי פורום של גברים ונשים, לנשים. לא אכפת לי באמת מלחמות של רפאל מולי, או אנדר מול מורטישיה. מה שבאמת אני רוצה, זה *כזה*! באמת קשה להבין את ההתגוננות שלנו? |
|