לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פעולה מס' 22

Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 13 בפבר׳ 2010
Brave Dwarf • 13 בפבר׳ 2010
צר לי, אלימלך, אך בכל מה שאמרת כאן, אם נחליף את לשון זכר בנקבה ולהפך תקבל תיאור של מיילדום. ואם אתה באמת עומד מאחורי הסברך, הרי שאכן הכל מסתכם בבליטה בגרביון.

מה שכמובן מגרה אותי לשאול את שאלת המאה "נו אז מה?" למה אתה רואה בכך משהו כה נורא? אז קיימים שולטים/ות וכנועים/ות. באנגלית, אגב, יש אפילו אותה מילה לקרוא להם "TOPS & bottoms". ולכן אני למשל יכול בקלות להבין את הדרישה שלך שיכבדו את השולטות באתרך כי זה מאוד מזכיר לי דרישה של כנועה שיכבדו את השולטים באתרה.

היכול להיות שמי שצריך להוציא את ראשו ולהביט סביבו זהו דווקא אתה, גם אם תוך כדי תגלה שאתה לא "כזה מיוחד"?

אלימלך כתב/ה:
Brave Dwarf, פוג בהחלט סיכם את מה שבא לנו.

לפי השאלות שלך אתה לא מבין את העולם שלי (אני אומר שלי, מאחר וזו ראיית עולמי, ויהיה זה לא הוגן להכליל אנשים שאני בדעתם, אבל לא רואים כך את עולמם)
אתה מנסה להבין אותי מנקודת מבט של עולם הבדסמ, ששם הבדסמ הוא המעטפת, ובתוכו יש שולטים, שולטות, עבדים ושפחות, מתחלפים ומתחלפות, מיילדום ו"פאמדום",
מישמש אחד גדול שעוסק בשליטה, סאד, מאזו, ועוד, ללא קשר אם השולט הוא גבר או אשה.

נסה רגע להוציא ראשך מהעולם הזה ונסה לדמיין עולם אחר.
עולם שבו המעטפת היא הפאמדום. עולם שבו הנשים הן השולטות והגברים קיימים רק כדי לספק את צרכיהן,
היחסים יכולים להיות ואניליים, הם יכולים להיות סאדו מאזוכיסטים, הם יכולים להיות כל מה שהאשה רוצה שהם יהיו. אבל הם יהיו בשליטת האשה בלבד.
הגברים מצידם רק יכולים לבחור מי מתאימה להם(במידה וזה מתאים גם לאשה).

אני מקווה שאתה מצליח להבין את עולמי ומבין שהשאלות שלך לא רלוונטיות לגבי.
אלימלך
אלימלך • 13 בפבר׳ 2010
Brave Dwarf הבנת? מה הבנת? לא הבנת!
כבר מזמן גיליתי שאני טאמבל ולא כזה מיוחד.
הבליטה בגרביון קיימת גם אם הגרביון מתוח וגם אם לא, זה מה יש.
תפוח אדמה. אני לא רואה בזה משהו כזה נורא כי אין בעולם שלי מיילדום, בעולם שלי המושג הזה לא קיים.
בעולם שלי גברים לא משפילים נשים, לא מכאיבים להן, לא שולטים עליהן.
בעולם שלי גברים נותנים כבוד לנשים באשר הן, גם אם הם לא חייבים להיות נשלטים שלהן.
אם יש את הדבר הזה שנקרא מיילדום בעולמות של אחרים, שיבושם להם.
אבל אל תצפה ממני להכנס לעולם שלא קיים מבחינתי.
Brave Dwarf
icon_eek.gif

אני מאמין שזאת הייתה דוגמא לתגובה לא אלימה ולא מתלהמת (להבדיל מתגובותיהם של כל הרעים האלו שמגיעים לפה ומלכלכים את הפורום) לאדם ששאל אותך על עולמך דווקא מתוך כבוד אליך ולהשקפותיך ורצון עז להכיר אותם.

רק בריאות, אלימלך. ולגבי ה- IQ שלך, זה הדבר שהכי פחות מעניין אותי. אם בכלל.
אלימלך
אלימלך • 13 בפבר׳ 2010
Brave Dwarf התגובה שלי היתה מתלהמת ואלימה?
אני זה שצריך להיות ב icon_eek.gif
אם פגעתי בך באיזה שהיא צורה אני מתנצל ומבקש את סליחתך.
אני עניתי על כל שאלותיך עם חיוך ובלי כוונה לפגוע.
ושוב אני מתנצל שנפגעת.
כנראה שהעולמות שלנו ממש שונים אם נפגעת מזה. שוב, סליחה.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 13 בפבר׳ 2010
אליפל בהחלט שאלת שאלות בכבוד וללא התלהמות.
שאלת בסוף, האם אלימלך לא צריך להוציא את הראש (מהפמדום אני משאר) ולראות שמיילדום לא נורא כלכך.
אני אנסה לחדד את תשובתו: הוא לא חושב שמיילדום הוא נורא. מיילדום הוא לגיטימי בהחלט. הוא פשוט *בוחר* לא לראות אותו ולחשוב עליו, להנאתו הפרטית.

זה כמו שאדם בוחר ללכת למשחק כדורגל, ולא למופע בלט...
Brave Dwarf
מה זה לא בא לי לעלות לאף אחד על העצבים מה עוד שאני לחלוטין מרגיש את עצמי כאן אורח ובזמנו כאשר אנדרפוט הציע ששולטים לא יהיו כאן כלל, די נבוכתי. גם כי הרגשתי אשם בלא עוול בכפי וגם כי לא הבנתי את מקור הבקשה. אני הרי לא הייתי רוצה לוותר על שולטות ו/או על עבדים בפורום המיילדום. ההפך הוא הנכון.

וכדי שלא תרגיש/ו שהנה בא איזה חמור לעשות עלינו מחקר, מה אנחנו עכברים לבנים? אני אשבע כאן שלא לשווא אני שואל ושהשאלות שלי כמו תשובות שלכם, אם ישירות ואם אלו שאני דולה מתוך התכנים שנכתבים כאן, נוגעות בי אישית. מסיבות שלי אותן אני כרגע מתקשה לנקז למילים.

אז זהו.
רוצים, קבלו את זה בתור התנצלות על הפלישה. אבל אם הצלחתי לספר ולהוות דוגמא לכך שלא הכל רקוב גם אם התרגלנו להרגיש מותקפים, אזי זכיתי.

החזאים הבטיחו לי שבוע אביבי ומדהים לא פחות מהשבת המופלאה הזאת שמתקרבת אל קיצה. אז שיהיה לכולנו שבוע טוב. (-:
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 13 בפבר׳ 2010
אני שונא מיילדום, הוא גורם לי להרגיש כמו טראביס ביקל.
היילני
היילני • 13 בפבר׳ 2010
צ'ארנוחה: באמת יש שולטים שנראים כמו נהגי מונית icon_smile.gif אבל טראביס ביקל יש רק אחד. דה-נירו בצעירותו...הייתי מכבה לו את הסיגר על האשכים.

פוגי: גם אני רוצה פורום כמו שאתה מתאר. כבוד לנשים, באשר הן נשים בעולם פאטריארכלי, לא קשור לפרקטיקות בדס"מיות.

אליפל ה-גמד האמיץ:
גם אני בדעתך ואני שמחה ששלל בעלי/ות התפקידים מגיבים/ות בשלל הפורומים. זה תמיד מרענן לקרוא משהו רהוט, אינטיליגנטי, משעשע בלי קשר למגדר, אוריינטציה בדס"מית וכיוצ"ב.

אני לא שונאת מיילדום. אני מנסה להיות סובלנית, ומתוך אג'נדה פוליטית-פמיניסטית שלי, ושלי בלבד, אני פועלת למען זכותן של נשים להשלט ע"י גברים. עכשיו, מה לי וללקבל מכות? - אני נלחמת במלחמה שהיא לכאורה לא שלי, אבל בגלל שרבים מרגישים שיש מתח בין בדס"מ (ספציפית מיילדום) ופמיניזם, ואני בדס"מית ופמיניסטית, אני מנסה ליישב את המתח הזה. אני מקבלת גברים שולטים, אבל לצערי ההפך לרוב אינו נכון. שים לב, כמה מערערים כאן על היותן של נשים שולטות, וכיצד שליטה גברים מתקבלת, כמעט, ללא עוררין. נכון ש'הכלוב' וחיינו הפרטיים נפרדים, אבל המקום הזה הוא שיקוף של דעות קהילה רווחות.

אמנם הפנית את שאלתך לאלימלך, אך לטעמי יש שוני בין מיילדום לפמדום, ולא רק בכותרת. זאת משום שמניסיוני יש הבדל בין לשלוט באישה לבין לשלוט בגבר. לנשלטים ולנשלטות יש צרכים שונים במסגרת הפרקטיקה הבדס"מית, צרכים שבאים לידי ביטוי בפטישים שונים ובמניעים שונים. אני לא יודעת למה, כי אני לא רוצה להכנס כאן לפסיכולוגיה בגרוש, אבל גברים ונשים נכבשים אחרת, ונשים פחות מחפיצות נשים אחרות. מיילדום לא יותר טוב או פחות טוב מפמדום - אין בכלל משמעות להשוואה הזאת - אבל הם שני "ענפי" בדס"מ שונים.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 13 בפבר׳ 2010
אליפל, תודה מקרב לב. בהחלט הצלחת במשימתך. שבוע אביבי.

היילני, זה לא יעבור לך בקלות.אני עדיין חושב על ההודעה הקודמת. ועכשיו נוספה לי עוד אחת...
צפי... משהו.
רפאל
רפאל • 13 בפבר׳ 2010
פוג:
1. אני מבין את מה שאתה כותב. כלומר, את הכמיהה לאיזשהו פורום שירגיש לך כמו "פאמדום אמיתי". זה קצת בנאלי, אבל זהו פורום שליטה שמזמין את כל מי שמרגיש שהמילים "שליטה נשית" נוגעות לו איכשהו, ולא כזה שבא להגשים את הפנטזיה הספציפית שלך (ואולי גם של אלימלך ועוד כמה). הפורום הזה הוא צומת דרכים שהרבה מאוד אנשים נפגשים בה (אני, למשל, לא מחפש כאן אווירה של הגשמת פנטזיה, אלא מקום שגם אפשר לנתח בו דברים ולחקור אותם). ונדמה לי שהנוכחות שלי כאן אינה איזו תופעה חריגה. דווקא התגובה שלך ושל אלימלך חריגות ביחס לתגובות של אחרים, וביחס למה שאחרים מצפים מהפורום.

2. אני לא כל כך מבין את טעמה של הצעקה החוזרת ונשנית שלך "הוא שולט! הוא שולט!". אני לא מבין מה זה משנה, ובנוסף - זה גם לא בדיוק נכון. באופן אישי אני מתקשה מאוד לחשוב במושגים של מיילדום ופאמדום. אלו מושגים של פורנו, שטוחים מאוד ופלסטיים מאוד. אני מוצא את ההבדל הזה ברור מאוד כשאני נכנס לכלוב וצריך לבחור פורום, או כשאני נכנס לאתר פורנו ומחפש משהו לראות. אז הכל מסודר לפי הקטגוריות האלו. אבל בנפש שלי זה לא פועל כך. הקטגוריות האלו פשוט לא מתאימות בשביל לתאר את העולם הפנימי שלי, ולכן קל לי מאוד וטבעי לי מאוד לקפוץ בין הפורומים השונים (אני גם לא מתחלף, כי מתחלף מסכים לשתי הקטגוריות האלו, רק אוהב להחליף ביניהן.)

אלימלך:
יש בפעולות שלי צד סאטירי. אבל זה לא הכל. יש בהן גם ניסיון ללמוד אמת כלשהי. אחת הסיבות שפרויד הלך לאנשים וסיפר להם שבאופן לא מודע הם רוצים לשכב עם האמא או אבא, היא שכמעט לעולם הם לא הגיבו לכך באדישות. הוא לא ביקש סתם ללעוג לאנשים או להרגיז אותם, אלא שחוסר היכולת של אנשים להישאר אדישים אל מול טענה כזו לימד בעיניו על קיומה של אמת כלשהי, והיה בעל ערך תרפויטי. למה אנשים, שמסוגלים להיות אדישים כלפי אינספור דברים, לא יכולים לשתוק על הטענה של פרויד, והם לרוב מתנגדים לה, וחייבים להגיד משהו? אני שואף להשיג בפעולות שלי משהו דומה. כאשר אנשים מחייכים בעקבות פעולה וממשיכים באדישות הלאה, אז אינה משיגה הרבה. אבל כשאנשים מתקשים להיות אדישים והם מתרגזים, מוחים, מתנגדים, או באופן כללי - נדחפים מבפנים להגיב ולהגיד דבר מה, אז היא משיגה משהו. היא פוגעת באיזושהי אמת. ואותי זה מעניין.

מורטישה:
תודה עבור התגובה שלך מקודם. אני מתפלא כיצד פוג ואלימלך ממשיכים להתעקש שבפורום "פאמדום אמיתי" אין מקום לפעולות שלי, והכל צריך להיות על טהרת רצון האישה, למרות שאין כאן קול נשי שסבור כך. אפילו את, שיכולה להימנות על חסידי ה"פאמדום האמיתי" לא חושבת כך. האם העקשנות הזו של פוג ואלימלך אינה מלמדת, בהפוך על הפוך, שיש אמת בפעולה שלי? שבדרך להגשמת הפנטזיה שלהם, שהפורום יתקיים על טהרת הרצון הנשי, הם מתעלמים בפועל ממה שנשים אומרות ודבקים בקנאות ברצון שלהם?