ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
הפרלמנט הבריטי
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
ThePassionMaster • 9 באפר׳ 2004
עמד דקה דומיה לזכרו של אחמד יאסין
|
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
וסיפור אחר
ידיעות אחרונות - "המוסף לשבת" עמוד 10 לקרוא כדי להבין מול מה עומדים. |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
כלובי • 9 באפר׳ 2004
מה לעשות שהפלסטינים בפרט והאיסלאם בכלל ראו בו מנהיג רוחני? ומה לעשות שערבים הם מיעוט לא מבוטל באנגליה, אולי גם טרנספר משם?
גם ממשלת ישראל עמדה דום לזכרו של רחבעם זאבי שבעיני הוא לא היה יותר מטרוריסט אכול שנאה. SAME SAME |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
כלובי • 9 באפר׳ 2004
ועוד דבר
בוא נשתדל לצמצם את הדיון/ויכוח/ריב פוליטי למספר שרשורים מועט לא את כולם זה מעניין ולא צריך לפתוח שרשור חדש כל פעם שמתפוצץ אוטובוס אהה סליחה, מסגד. |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
"גם ממשלת ישראל עמדה דום לזכרו של רחבעם זאבי שבעיני הוא לא היה יותר מטרוריסט אכול שנאה"
השנאה היא בליבך כלובי סלח לי על כי החלטתי את ההחלטה הבאה אני לא הולך להגיב לך יותר. לא מתוך שנאה אליך חלילה, אלא מתוך הבנה עד כמה עמוק השנאה נעוצה בליבך. |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
כלובי • 9 באפר׳ 2004
אין גבול למניפולציות שלך ולדמגוגיה, פתאום אני שונא
ומה לגבי האמרה הידידותית שלך כלפי בן גוריון הפעם אחרוג ממנהגי ואצטט אותך בדיוק "אם היתה לי ה"זכות" לראות אותו בעיניים, הייתי יורק עליו." אל תצטדק. לא נח לך להתעמת איתי לא צריך אבל אם אתה כן לפחות תהיה ענייני. |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
Rocco(שולט) • 9 באפר׳ 2004
במדינה שח"כ אחד לא מכבד את השני
לא פלא שיש אזרחים שמרגישים צורך לרוק על מנהיג כזה או אחר ועד כמה וכמה להביעה זאת בריש גלי....! ולא חשוב מה שמו או דעותו....! |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
תגובה זאת נכתבת לזכרו של רחבעם זאבי
איש שאף אחד לא יכול לומר או להוכיח שהוא רצח או הביא למותם של יהודים. בן גוריון, בפקודה שהוא נתן להוריד את אלטנלה הביא למותם של יהודים בכוונה תחילה רצח. אני לא יודע הכל, לא זוכר את המעט ששמעתי, אבל הסיפור עם בן גוריון לא נגמר במקרה בודד ועצוב עד כאב זה. מי שיש בידיו הוכחה לכך שרחבעם זאבי הביא למותם של יהודים בכוונה תחילה שיבוא ויראה את ההוכחה שלו. יותר מכך, אם יש בידיו גם הוכחה לכך שרחבעם זאבי הביא למותם של ערבים בכוונה תחילה שיבוא ויוכיח. כשמישהו רוצח את בני עמי, אני מרשה לעצמי לשנוא אותו. סיבה יש לי. יש אשר שונאים ללא סיבה. וללא הוכחות.. |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
כלובי • 9 באפר׳ 2004
כן, מה עם בגין ושרון ששלחו את הצבא שלנו ללבנון?
את ביבי ששלח את החיילים שלנו לההרג באיזה קרב חסר ערך על מנהרות הכותל ושרון שדרש לעלות על הר הבית ובכך העלה את האזור מעבר לנקודת הרתיחה שלו והביא לאינתיפאדה השניה שגובה קורבנות עד היום? אף אחד מהם לא רוצח אני מאמין שאת המעשים האיומים האלה האנשים האלה עשו בתום לב יחסי ומתוך דאגה לגורל האומה בדיוק כמו בן גוריון שמנע בצעד האמיץ הזה מלחמת אחים ואותת איתות רציני וחד משמעי לאחדות. רחבעם זאבי לעומתם גזען חדור שנאה, כזה שגורם לך להתבייש בהיותך יהודי, ואין שום סיבה להתבייש בהיותך יהודי למעט כמה טרוריסטים בשוליים כמו בשוליים של כל קבוצה, רחבעם זאבי, כהנא ונעם פדרמן ביניהם. |
|