_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
היי יקירתינו
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 9 באפר׳ 2004
גמילה בכורח מטעמי מעבר דירה והלוגיסטיקה הנלוות-
1.צור קשר עם מוקד יס וואו, הסבר להם שאתה יוצא מהבית של ההורים ושצריך לפרק חבילה אחת ולהפוך אותה לשתיים. 2.תן למערכת שלהם לעבוד והמתן שלושה שבועות עד שמוקד יס וואו יעביר את ההזמנות בצורה מבולבלת למוקדי וואו ,בזק ואינטרנט בזק בינלאומי. 3.האמן לנציגי השירות ש"הפעם הבנו מה צריך לעשות תן לנו יומיים לבצע". 4. הקפד לעשות זאת שלוש פעמים במשך שבועיים. 5. הקפד להודות לכל נציג שירות מבולבל או אפילו עירני אך חסר יכולת להתמודד עם המצב,הם נעלבים כשהלקוחות לא מרוצים, לך תבין... 6. צרח כמו משוגע בזמן שיש לך קצף מהפה על נציג בכיר ביס ואז על נציג בכיר בוואו ואז אם יש לך כוח על נציג ספק האינטרנט שחוללו מהומה זוטא בזכות עצמם, הודה גם להם כאילו הצילו את חייך, הוטמעה בהם בהיפנוזה תאגידית פאנטית תכונה שגורמת שגורמת להם להעלב אם אתה לא מרוצה. 7. צא מהמוסד הפסיכיאטרי בו זוגתך אישפזה אותך עד יעבור זעם. 8. התחבר וגלוש להנאתך ד"א לחובבות ההתעללות זהו לדעתי הסשן האולטימטיבי. 9. עבור לגור עם זוגתך התותית ביחד. אה תות אה לור ושבת שלום )) |
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
טעות טעות טעות
לפני 20 שנים •
9 באפר׳ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 9 באפר׳ 2004
היה אמור להיות בשירשור החג שמייח. נא להעלים את החרפה
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
infinite(נשלטת) • 10 באפר׳ 2004
לא רוצה להעלים ! חג שמח אננס יקר ! }{ |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 10 באפר׳ 2004
אלי התנהגו ממש יפה שם וכשעברתי דירה הודעתי להם חוד שמראש
המעבר היה ביום חמישי ובשישי בצהריים הגיע נציג עם זר פרחים ביד והתנצל שלא יוכלו לספק לי שירות עד יום ראשון בבוקר) ביום ראשון בבוקר בשעה 10:00 כבר צפיתי ב - yes מאז בכל פעם שהיתה לי תלונה או בקשה התקשרתי או שלחתי מייל לשירות לקוחות דרך האתר כל הפניות הטלפוניות שלי נענו מידית והמייל כעבור יום אני יכולה להגיד בלב שלם שהרבה חברות שנותנות שירות יכולות לקחת אצלהם שיעורים)) |
|
tracy |
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
נזק
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
tracy • 10 באפר׳ 2004
yes הם נפלאים.
בזק לא כל כך. במעבר הדירה האחרון שלי דאגתי להודיע מראש על מעבר הקו, ואיתו אינפוזית ה-ADSL. וידאתי פעמים רבות שגם האינפוזיה עוברת, כי מה תעשה מכורה כמוני בלי? ביום המעבר הכל דפק כמו שעון. המובילים הגיעו בזמן, כמעט כלום לא נשבר בדרך. אפילו הטכנאי של בזק הגיע בזמן להתקין את הקו. גם אותו שאלתי על ה-ADSL וגם הוא הבטיח שהכל יהיה בסדר, רק לוקח להם כמה ימים להתחבר. אחרי ארבעה ימים עדיין לא הייתי מחוברת. התקשרתי לבזק, שמיד הודיעו שזו בעיה אצל ספק השרות שלי. התקשרתי לספק השרות שלי. אנשי השרות הטכני הנפלאים הודו באשמה עוד לפני שבדקו, ואז בדקו את כל ההגדרות והחיבורים והודיעו שהכל בסדר, אז אולי בכל זאת כדאי להתקשר לבזק. בבזק הבטיחו לשלוח טכנאי. הטכנאי הגיע, ואז הסתבר שהוא בעצם טכנאי טלפון, ואין לו מושג ב-ADSL. כמה טלפונים, וסידרו לי עוד חצי יום עבודה מבוזבז כדי לחכות לטכנאי עם הלפטופ למחרת. הטכנאי עם הלפטופ בדק הכל, הגדרות, חיבורים, ניסה עם המחשב שלו, וגם זה לא עבד. חזרתי למוקד, ושם בדקו, ובדקו... ואחרי עוד זמן ביזבוז הודיעו שבעצם עדיין לא חיברו את הרחוב שלי וחסר להם הציוד במרכזיה... אמור להגיע מחר. (לא יכלו לבדוק את זה לפני ששלחו את כל הטכנאים?!) אחרי כמה ימים חוברתי... והאושר חזר... בקרוב, מעבר נוסף... אולי זו הזדמנות לעבור לאינטרנט בכבלים. |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
infinite(נשלטת) • 10 באפר׳ 2004
ורק אני...עוד לא עברתי דירה...
|
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
השתגעתם ? להפוך את זה לשירשור רציני על איכות שירות ???
לפני 20 שנים •
10 באפר׳ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 10 באפר׳ 2004
קצת התבכיינתי על מר גורלי. מפה להתיחסות רצינית...
המשך חג שמייח ובכלל רק טוב. |
|
creamy |
לפני 20 שנים •
16 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
16 באפר׳ 2004
creamy • 16 באפר׳ 2004
אני עוברת בסוף החודש ועוד לא יודעת לאן....
מישהו בבזק יוכל לעזור לי? |
|