צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

משק המים בגוף האישה

ראובן
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010

משק המים בגוף האישה

ראובן • 21 בפבר׳ 2010
האם רק אני שם לב לכך, כי רוב הנשים מתעבות שתיית מים? יתכן והדבר נובע מהיותנו חיים בחברת שפע, בה מים נחשבים משקה נחות. יתכן גם והדבר נובע מפינוק, היעדר מאמץ פיזי ונהייה אחר משקאות מתוקים. בכל מקרה, מחסור במים מחולל שמות בגופנו והדבר נכון כפליים לגבי נשים. מצורפת רשימה חלקית של נזקים הנגרמים לגוף האישה, כתוצאה ישירה של מחסור במים: השמנה; הזדקנות מואצת של העור; כאבי ראש; ריח רע מהפה; ריח רע מהנרתיק; שתן צהוב בעל ריח רע; אבנים בכליות; הפרעות בקצב הלב; עלייה בחום הגוף; עייפות.

מרבית הנשים אינן מודעות לכך וגם אם כן, אינן מסכימות לשתות מים מרצונן החופשי, בוודאי לא בכמות הנחוצה לגופן. המינימום ההכרחי הינו שני ליטרים של מים ביום (שמונה כוסות). במצב כזה, מומלץ ליטול אחריות על ניהול משק המים בגוף הנשלטת ולו מהטעם הפשוט של שמירה על רכוש.

המפתח לכך הינו שעות הבוקר. מיד לאחר שהיא מתעוררת, יש לעודד את הנשלטת לשתות שתי כוסות מים ברצף. הדבר מעניק למשק המים בגופה נקודת פתיחה טובה, מה גם מפחית את תיאבונה לנס-קפה, דיאט קולה ושאר זוועות. עליך לקחת בחשבון כי היא תתנגד ותמחה נמרצות, אולם אם תתמיד בכך, לאחר כשלושה שבועות היא תתרגל - מה גם תיווכח בעצמה שהיא מרגישה ונראית טוב יותר. נקודה חשובה נוספת היא, שתיית כוס מים אחת לפני השינה. הדבר מאפשר לגוף לפרק ביתר הצלחה רעלים בזמן השינה. גם כאן, עליך לצפות לתגובה נזעמת מצד הנשלטת ובעיקר התירוץ שהדבר יגרום לה ללכת לשירותים באמצע הלילה. כאמור, אם תעמוד על שלך, מובטח לך כי לאחר שלושה שבועות היא תקבל את הדין.

את שאר קצובת המים היומית של הנשלטת, תוכל לחלק כראות עיניך ובהתאמה לסדר היום שלה. ניתן לקבוע זמני שתייה או לשלוח לה מדי פעם SMS שלשונו ''מים''. בכל מקרה, לפחות בשלושת השבועות הראשונים עליך להשגיח היטב שמא היא תפסיק לשתות מים ותמשיך להזיק לגופה. למרבה המזל, מאוד קל לדעת אם האישה שתתה די מים. כל שעליך לעשות הוא לבחון את צבע השתן שלה ואת ריחו. מומלץ לבחון את השתן אחה''צ או לעת ערב (אין טעם לבחון את השתן שהיא נותנת בבוקר, משום שלרוב הוא יהיה צהוב בכל מקרה). באם מצאת שהשתן שלה צהוב, סימן כי היא רימתה ולא שתתה די מים ובכך הפרה את אמונך. במקרה כזה עליך להעניש כראות עיניך, אולם באופן שיבהיר לה כי אין לחזור על המשגה שנית.

במקרים קשים של סרבנית מים, יהיה עליך להציף אצל הנשלטת חוויה של צימאון חזק. לדוגמא: להוציא אותה להליכה של מספר קילומטרים מבלי לתת לה לשתות. לאחר מכן, העמד בפניה בחירה בין כמה סוגי שתייה (שולחן ועליו בקבוק מים, בקבוק קולה, מיץ ממותק וכו'). אם הבאת אותה למצב של צימאון אמיתי, היא תמיד תבחר במים - והדבר יזכיר לגופה כי מים הינם השתייה הטעימה והמרווה ביותר.

שמור על רכושך,
זו זכותך וגם חובתך,

R
Uranus
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010
Uranus • 21 בפבר׳ 2010
אני מסכים לחלוטין לגבי הצורך בריבוי שתיית מים וכפיית משמעת בנושא במידת הצורך.
והנזקים שפרטת נשמעים מדויקים.

יש לציין שאי תחושת צמא אינה מעידה על כך שהגוף אינו זקוק למים, זו פשוט תחושה שאבולוציונית הצלחנו להדחיק. יתר על כן - כאשר מרגישים צמאים זה כבר אור אדום שהמצב הגופני מאד מסוכן.

בנוסף, גם תחושת רעב היא לפעמים אות מצוקה שהגוף זקוק לנוזלים, ושתיית כוס מים בלבד עשויה לבטל צורך בנשנושים ואכילה מיותרת בשעות לא הגיוניות.

אך ללא הפחתה בחשיבות הדברים האמורים לעיל, ורק לתהיה שלך מדוע נשים (לפחות רובן) שותות פחות - (מעבר לסלידה מתחושת הנפיחות הזמנית)
נסה אתה בשנה הקרובה להשתין בישיבה בלבד ולא בעמידה או מול משתנות, כולל בשירותים ציבוריים, ואחרי שאתה עצמך תעלה במוחך שיטות שונות ומגוונות איך לכרוע על גבי אסלה מג'ויפת ומסריחה, אני מבטיח לך שכמות המים שתצרוך תחל לרדת....

ושוב מדגיש, אין בסיבה הזו כדי להביא אותנו למצב של "להבין" את הנשלטת או לוותר לה, אלא פשוט לדעת מה מקור ההתנגדויות. או כמו שאני תמיד אומר- תמיד חשוב להיות קשוב icon_wink.gif במקרה הספיציפי הזה חשוב לפני הכל גם להוות דוגמא.
בלוסום​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010

בתור מישהי עם

בלוסום​(לא בעסק) • 21 בפבר׳ 2010
שלפוחית ביישנית, אני ממעטת לשתות בנסיעות וכשמחוץ לבית, בדיוק מהסיבה ש uranus נתן. לא תמיד אפשר או יש זמן למצוא מקום לשבת על אסלה היגיינית, אז פשוט מעדיפה להתאפק, ומכיוון שזה מאוד קשה להתאפק על שלפוחית מלאה - פשוט נמנעת מלשתות כשאני לפני נסיעה של יותר מעשר דקות. הרי בכל מקרה כשאגיע למקום יעדי אשלים את הפערים.

מה שנקרא - עוד נקודה למחשבה בשבילך, ראובן
מישלי
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010

ריש יקר...

מישלי • 21 בפבר׳ 2010
בתור נשלטת ששותה בעיקר מים,
ורק לעיתים רחוקות, ערה בשעה כזאת לקרוא פוסטים כאלה,
אני מיד נגשת להתחיל את היום עם שתי כוסות...


אח"כ אולי אני אגיב שוב ( :

וכמו תמיד, תודה !
נוריתE
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010

נו שוין

נוריתE • 21 בפבר׳ 2010
המיזנטרופ הזה
כבר "חופר" נואשות, אחרי חומר למישנתו ההזויה, בקשר לנשים,
נשילטות או לא

ואתם כזה, עוד משתפים פעולה?
icon_rolleyes.gif
מה הפרק הבא ראובן? לחם לבן לעומת מלא? מה מהם טוב לשפחה מושלמת?
אולי?
פחממותVS חלבונים ,המדריך לבניית שפחה נוסח סוונגאלי AKA ראובן ?
אופק קסומה
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010

מה אכפת לי

אופק קסומה • 21 בפבר׳ 2010
מיזנתרופ או לא, שולט או לא, נשלטת או לא, זה בכלל לא מעניין.
קראתי, הוצאתי את העיקר וניגשתי לשתות.
מקווה שמשמעת המים האישית שלי תשתפר בעקבות מה שקראתי.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010
מה שיפה פה, זה שראיתי בדף הראשי את הכותרת, ומיד חשבתי "זה בטח ראובן".

(יולי עדיין חולמת על היום שיזהו אותה לפי הכתיבה ומתקנאה באלה שמצליח להם).
walking dead
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010
walking dead • 21 בפבר׳ 2010
כבר שנים שאיני נוגעת בכל משקה ממותק למעט מים (פרט לקפה של הבוקר. מים הם באמת המשקה הבריא והטוב ביותר אך כשהם יכילו גם קפאין הם יוכלו להוות תחליף מושלם גם לזה) ושותה לפחות 10 כוסות מים ליום. לא רק שמתרגלים מהר מאוד לשתיית מים, למעשה כשאיני שותה מים לפחות פעם בשעה תוקפת אותי סחרחורת שמזכירה לי שחטאתי גם בלי לקבל SMSים.

והמלצה לכל אחד המנסה להיגמל ממשקאות ממותקים ולעבור למים: הדרגתיות היא הפתרון הנכון ולא טיפול בהלם. אפשר להחליף את הדיאט קולה במים קרים עם פלח לימון וחופן עלי נענע טריים ולהתחיל משם ורק בהדרגה להתרגל לשתות מים כל הזמן.

ומילה אחרונה בקשר לשירותים ציבוריים: אני רק מזכירה שכל מי ששירתה בצבא ונאלצה להתמודד עם שירותים מגעילים של בסיס טירונות/בסיס הדרכה/בסיס קבוע ודאי סיגלה לעצמה את מנהג הכריעה ללא ישיבה על האסלה. בתחילה זה מעט קשה אך יום טירונות אחד מאומץ מלמד את כולן להתגבר על תחושת הכאב הקל בברכיים, ויכולת מופלאה זו של הטלת מים ללא ישיבה בכל סוג של שירותים שאינם השירותים הנחמדים והנקיים שלנו בבית ממשיכה ללוות את נשות ישראל בוגרות הצבא לעד ומונעת את הצורך בהתאפקות שגם היא אינה בריאה.
חיה ללא הפסקה​(שולטת)
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010
מסכימה איתך לחלוטין!

גם לדעתי אין כמו מים, יש לי מתקן של נביעות שנים. ומעדיפה מים מאשר את כל המיצים למיניהם


שבוע טוב....ומלא במים (:.
Homelander​(שולט)
לפני 14 שנים • 21 בפבר׳ 2010
Homelander​(שולט) • 21 בפבר׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה:
מה שיפה פה, זה שראיתי בדף הראשי את הכותרת, ומיד חשבתי "זה בטח ראובן".

(יולי עדיין חולמת על היום שיזהו אותה לפי הכתיבה ומתקנאה באלה שמצליח להם).


חחח, מוצא את עצמי מסכים שוב עם יולי הנבונה- הכותרת ישר הסגירה אותך ידידי.

ובכן, הדברים שכתבת חשובים ויפים, הפתרון נראה לי לוקה בחסר... כל אחד נעשה צמא אחרי פעילות מסוימת בכמות מסוימת, ובשביל מה לשבור את הראש באשר לסוג ומינון הפעילות בה תצמיא את שפחתך?


הרבה יותר יעיל לדעתי אלו-הן האופציות הבאות:

1. לדאוג לשנן בפני שפחתך בשלל צורות (לגרום לה לכתוב את זה עשרות-פעמים, לכתוב את זה על גופה אפילו מול המראה כדי שהמאמץ יעזור לזה לחלחל, להכריח אותה לתלות במקומות שונים פתקים שכל-הזמן יהיו מול עיניה וכו') את שלל הצרות שאי-שתיית מים תגרום לה; גם אם בהתחלה זה לא יחלחל ישר לתודעה, אז זה בהחלט יחרט עמוק בתת-המודע ויצא בסופו של דבר כשצריך; ואז יקרה הפלא שכולנו תמיד מעוניינים בו והשליטה בצריכת-המים תעשה (בעקיפין אמנם, אבלח ביעילות) מרצון-אישי של השפחה.

2. פשוט מאד: מוציאים מהבית של הנשלטת כל משקה שאינו מים ומחליפים אותו במים "מוצלחים" יותר- סן-בנדטו, כל התמי-שממי בר וכו' (משקאות אלכוהליים ניתן להשאיר לאירועים שונים, כי אף שפחה ברוב המקרים לא תהפוך לאלכוהוליסטית בשל חוסר במה שאינו מים), אם השפחה רוב הזמן בביתך, או בכלל באה לבקר- פשוט ניתן להכין לה בקבוק מים איכותי ולהרחיק מידה משקאות אחרים.
לאט-לאט כשלא תהיה לנשלטת ברירה אלא לשתות מים בלבד ומים טובים יותר (יש בהחלט הבדל גדול בסינון המים) היא תתרגל בעצמה לשתות מים ומשקאות אחרים יהפכו במהרה למותרות או לגועל (מה שיכול להועיל בצורות שונות בהמשך).

3. הדרך הארוכה (או עם שפחות מנוסות ונכונות להתמסר באופן מלא, אז הדרך הקצרה והפשוטה ביותר- מניסיון), ניתן פשוט לקבוע לנשלטת שלך תפריט קבוע עם חוקי-יסוד בסיסיים; כשעשיתי זאת בעבר עם מישהי (חשוב מאד כמובן לשים לב היטב לחוקי-התזונה לפיהם אתה פועל, אבל זאת באופן בדוק ניתן למצוא בפירוט ובמדויק בחיפוש-באינטרנט), היא ראתה שזה לא רק גורם לה להרגיש הרבה יותר טוב באופן-כללי, אלא תורם לכושרה הגופני, בריאותה, ומראה.