כן, גוגל הפעילו את הדבר הזה על כל מי שיש להם חשבון ב-GMAIL, כך שגם אם לא בחרתם בעצמכם להפעיל את הבאזז, אנשים שמוגדרים כ-FOLLOWERS שלכם מקבלים הודעות על הפעילות שלכם.