Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
מי ירחץ את הכלים?
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 23 בפבר׳ 2010
"מתוקה שלי, מלכה שלי, חיים שלי, את יודעת כמה אני רוצה לשרת אותך, לסגוד לרגלייך, זוכרת את הפעם שהיינו במועדון, והייתה המוזיקה החזקה, כולם מסביב הסתכלו איך אני קשור אל הסד, עם גאג בפה, כולי ערום ומכוסה בפסי ההצלפות, ואת המשכת להצליף, זוכרת? כולם ראו כמה אני אמיץ וסופג את כל ההצלפות בשבילך, הרגשתי כל כך אמיץ אז, חשקתי שיניים ואמרתי לעצמי בלב שאת כל ההצלפות בעולם אני אספוג בשביל שיראו כמה אני הטיגריס שלך, וכמה אני אמיץ בשבילך. שכולם מסביב יראו שאני מוכן לספוג את כל הכאב הזה בשביל הלביאה שלי."
"חרא אחד, שקרן אחד." "אלה שלי, אביא לך את הירח, יפה שלי, אזחל לכפות רגלייך כמו תמיד." "זבל." "אולי תדחפי לי עכשיו את הדילדו עמוק, עמוק, קצה הדילדו יצא לי מהפה יחד עם קצת רוק." "אתה פשוט לא מבין על מה אני מדברת נכון?" "תראי אותי עכשיו, על ארבע, עם קולר ורצועה, קחי אותי לסיבוב בגינה כמו תמיד? בבקשה? אהיה כלב טוב." "רק תהיה בשקט קצת, רק תהיה קצת בשקט, אני כל כך מבקשת, אלוהים, תן לי קצת שקט בבית הזה." "את יכולה גם להביא חברה שתשפיל אותי." "מה?" "תביאי גם חברה, תשפילו אותי שתיכן ביחד." "מה אמרת?" "חברה, את יודעת, החברה הכוסית הזאת שלך." "אתה נורמאלי?" "אני כזה מניאק, לכן תביאי את חברה שלך, אני אשרת את שתיכן, אכין לכן קפה ואח"כ אעשה לכן מסאז' ברגליים כשאני לבוש בתחתון חוטיני ורוד שלך." "אנחנו צריכים לדבר, אנחנו כל כך צריכים לדבר." "אני רוצה לעשות טקס כל פעם שאני מקבל את המשכורת, אני אבוא על הברכיים, עם התלוש בפה שלי, אניח אותו בכף היד שלך." "אוף איתך. אתה זוכר מה שאמרת לי אז, באמסטרדם, אחרי שגמרת? זאת הייתה שעת ערב, הרגשתי אז טוב." "אני נזכר במועדון הפטיש שהלכנו אליו באמסטרדם, לקחתי אותך לחנות פטיש וקנינו בגדי עור כל כך יפים, אני מתכוון יפים בשבילך ומשפילים בשבילי, קניתי גם מסיכה של כלב, בגלל שאני הכלב שלך." "אני מתגעגעת אליך טיפש אחד, אתה מבין את זה?" "סיפרת לאחותך איך אני סופג באומץ את כל ההצלפות שלך?" "מה???" "לאחותך, הכוסית, אולי תביאי גם אותה עם החברה, אני אהיה המשרת של שלושתכן." "אני רוצה ללכת לישון, אין כלום בטלוויזיה, אני רק מעבירה ערוצים, נמאס לי מהפרסומות האלה." "תראי אותי, אני על ארבע, עכשיו אני אהיה השולחן שלך." "אני עייפה ממך טיפש אחד, עייפה." "אני רץ לשטוף את הכלים כמו שאת אוהבת, אשטוף אותם ערום עם סינר, ואני רוצה שבזמן שאני שוטף את הכלים, את תעמדי מאחורי ותצליפי לי בישבן בקיין הקטן שקניתי במיוחד בשבילך." "זה בסדר, אני אעשה את הכלים, אולי תלך לישון?" |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 23 בפבר׳ 2010
ענק
|
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
Morticia • 23 בפבר׳ 2010
הציניות שלך עוד תהרוג אותך...
תהיה בריא |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
תודה בום.
ומורטישה, תגובה שלך שאהבתי |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לגמרי
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
מישלי • 23 בפבר׳ 2010
בטי בום כתב/ה: ענק
|
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
|
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
Morticia • 23 בפבר׳ 2010
אתה יודע למה זו מלכה?
כי היא משקפת את העצב שלך ובמקום מסויים לוקחת את כל האחריות כאן על עצמה (מה שמצדיק באופן מהותי את ענישתך בדמות "שכח מההצלפה שאתה כה מזמין לכיוונך!") עכשיו תסביר לי (או לפחות לעצמך ובוודאי לה) למה אינך משנס מותניך לחיות למען אושרה... [ולו במחיר אושרך] (ובאשר לתגובתי הקודמת, זה קורה לך אחת לירח מלא, תבלה ) |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 23 בפבר׳ 2010
ממש ענק.
איך אפשר לחנך אותו, אבל באמת? או שאולי חבל על המאמץ? |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
אלימלך • 23 בפבר׳ 2010
חמוד
רק נשאר להלחין ויצא לך משהו כזה http://www.youtube.com/watch?v=leX2HSSelgU I wanna be your slave Push me to the ground Tie me up abuse me Torture chamber bound Tie me up to the rack Come on come on Give me one more lash Slave, i wanna be your slave Push me to the floor And watch me grovel In chains i'm bound Push i shuffle Burn my flesh with cigarettes Human ashtray of discontent Slave, i wanna be your slave I wanna be your slave You can be my whore Just treat me cruel I'll even lick the floors Stilletto heel walk over me The leather lash i wanna feel Slave, i wanna be your slave She's the queen of domination She's the bitch of my damnation Spinning faster on a wheel of torture Going faster to the slaughter Slave, i wanna be your slave I wanna be your slave I'll be your pony boy I'll do all your chores I'll be your whipped up toy Tie my hands behind my back Bind me tighter in a leather sack Slave, i wanna be your slave Thigh length boots, stilletto heel Rubber clad your the bitch that thrills I'm your toy to abuse Treat me rough and light the fuse Slave, i wanna be your slave |
|
Agent cooper(שולט) |
לפני 14 שנים •
24 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בפבר׳ 2010
Agent cooper(שולט) • 24 בפבר׳ 2010
אכן סאטירה נוקבת
|
|