Morticia |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
בפנטזיה
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Morticia • 10 במרץ 2010
היא קוראת לי אפס
יורקת עליי עושה ממני סמרטוט במציאות? אני מתנהג כמו אפס וכשהיא מפנה לכך את תשומת לבי אני אומר לה: לכי תזדייני |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Re: בפנטזיה
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
דוכיפת(נשלט) • 10 במרץ 2010
Morticia כתב/ה: היא קוראת לי אפס
יורקת עליי עושה ממני סמרטוט במציאות? אני מתנהג כמו אפס וכשהיא מפנה לכך את תשומת לבי אני אומר לה: לכי תזדייני בפנטזיה היא קוראת לי אפס יורקת עלי עושה ממני סמרטוט. במציאות?? היא קוראת לי אפס יורקת עלי עושה ממני סמרטוט. ואני מנשק את כפות רגליה בתודה. כי זה מה שאני |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Beta Male • 10 במרץ 2010
בפנטזיה
היא כוסית על חובבת שליטה מלאה רק במקומות הנכונים במציאות כל המקומות שלה הם מאד מאד נכונים מחפשת סקס כי ביום יום אין לה אני בורח או במילים אחרות מורטי,הכללות ,סטיגמות ופופוליזם אפשריות לכל הצדדים |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Morticia • 10 במרץ 2010
little pet כתב/ה: בפנטזיה
היא כוסית על חובבת שליטה מלאה רק במקומות הנכונים במציאות כל המקומות שלה הם מאד מאד נכונים מחפשת סקס כי ביום יום אין לה אני בורח או במילים אחרות מורטי,הכללות ,סטיגמות ופופוליזם אפשריות לכל הצדדים כנ"ל לגבי חוש ההומור והטייקינג טינגס איזי שאתה בדרך כלל כל כך נלחם עליהם... |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Re: בפנטזיה
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Morticia • 10 במרץ 2010
דוכיפת כתב/ה: Morticia כתב/ה: היא קוראת לי אפס
יורקת עליי עושה ממני סמרטוט במציאות? אני מתנהג כמו אפס וכשהיא מפנה לכך את תשומת לבי אני אומר לה: לכי תזדייני בפנטזיה היא קוראת לי אפס יורקת עלי עושה ממני סמרטוט. במציאות?? היא קוראת לי אפס יורקת עלי עושה ממני סמרטוט. ואני מנשק את כפות רגליה בתודה. כי זה מה שאני טוב דוכיפתוש אתה זן נדיר ומיוחד במינו אנחנו כבר יודעים את זה (ותמיד כיף להזכר) |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Beta Male • 10 במרץ 2010
מי לקח קשה,בובה? סה"כ שורה עלי הבוקר רוח לירית במיוחד
זה לא שבקטע שאת כתבת וגם בזה שאני כתבתי אין מן האמת,בינינו. פשוט הייתי חייב לתת קונטרה כדי שכל הצדדים יבואועל סיפוקם |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Morticia • 10 במרץ 2010
little pet כתב/ה: מי לקח קשה,בובה? סה"כ שורה עלי הבוקר רוח לירית במיוחד
זה לא שבקטע שאת כתבת וגם בזה שאני כתבתי אין מן האמת,בינינו. פשוט הייתי חייב לתת קונטרה כדי שכל הצדדים יבואועל סיפוקם וחלילה לאישה לכתוב קטע סאטירי קטן על גבר בפורום הבנות על הבנים מבלי לזכות למתקפה... ימשיך כבודו |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Beta Male • 10 במרץ 2010
Morticia כתב/ה: little pet כתב/ה: מי לקח קשה,בובה? סה"כ שורה עלי הבוקר רוח לירית במיוחד
זה לא שבקטע שאת כתבת וגם בזה שאני כתבתי אין מן האמת,בינינו. פשוט הייתי חייב לתת קונטרה כדי שכל הצדדים יבואועל סיפוקם וחלילה לאישה לכתוב קטע סאטירי קטן על גבר בפורום הבנות על הבנים מבלי לזכות למתקפה... ימשיך כבודו איפה ראית מתקפה? דווקא היה אחלה קטע,ממנו שאבתי את ההשראה את יודעת,כל אחד והנסיון המר שלו אגב,אמרתי לך כבר בעבר שאין הבדל מבחינתי בין הפורומים,אפילו לא שמתי לב שזה הבנות על הבנים. מבחינתי זה יכול היה להיות יצירה מקורית או פורום תמיכה טכנית גם |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Morticia • 10 במרץ 2010
little pet כתב/ה: Morticia כתב/ה: little pet כתב/ה: מי לקח קשה,בובה? סה"כ שורה עלי הבוקר רוח לירית במיוחד
זה לא שבקטע שאת כתבת וגם בזה שאני כתבתי אין מן האמת,בינינו. פשוט הייתי חייב לתת קונטרה כדי שכל הצדדים יבואועל סיפוקם וחלילה לאישה לכתוב קטע סאטירי קטן על גבר בפורום הבנות על הבנים מבלי לזכות למתקפה... ימשיך כבודו איפה ראית מתקפה? דווקא היה אחלה קטע,ממנו שאבתי את ההשראה את יודעת,כל אחד והנסיון המר שלו אגב,אמרתי לך כבר בעבר שאין הבדל מבחינתי בין הפורומים,אפילו לא שמתי לב שזה הבנות על הבנים. מבחינתי זה יכול היה להיות יצירה מקורית או פורום תמיכה טכנית גם כן טוב, שים גבול על חוסר הכבוד שלך בבואך אל אחרים פעם בעשרים שנה אישה מעיזה פה לכתוב קובלנה כוללנית הומוריסטית וציניקנית מה וכמו בפוסטים אחרים, גם כאן אין צורך בקונטרה כדי להצדיק את הכתוב או את הזכות לכתוב אותו בברכת יום נפלא |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
10 במרץ 2010
Beta Male • 10 במרץ 2010
[quote="Morticia"][quote="little pet"][quote="Morticia"]
little pet כתב/ה: כן טוב, שים גבול על חוסר הכבוד שלך בבואך אל אחרים פעם בעשרים שנה אישה מעיזה פה לכתוב קובלנה כוללנית הומוריסטית וציניקנית מה וכמו בפוסטים אחרים, גם כאן אין צורך בקונטרה כדי להצדיק את הכתוב או את זכות לכתוב אותו בברכת יום נפלא קובלנה?? אין לי ספק,ואני לא הולך לערוך חיפוש עכשיו,שפעם מישהו פה כתב "קובלנה" על איכות הנשים פה ובעיקר על גודלן אין לי גם ספק שאת היית מראשוני המגיבים והתוקפים ככה זה בפורום הזה,מתווכחים על כל דבר כמעט. את מצפה שיהיו רק תגובות אוהדות או מה? אכן יום נהדר |
|