נוריתE |
לפני 14 שנים •
3 במרץ 2010
שליטה מרחוק,תהיות שלבוקר
לפני 14 שנים •
3 במרץ 2010
נוריתE • 3 במרץ 2010
של בכלל
למי זה נותן מה ולמה ולשם מה ומה זהנותן לכל צד..ולמה מאיזה צד זה צריך לבוא? ואם אני כאחת כזאת ממש זה עושה לי לטוב ואם לשולט זה לא מדבר ונישלטתו, כן רוצה? דעותיכם/ן בברכה את שלי אביא אחרי יום העבודה בהרחבה אבל בקיצור התחלתי בזמן האחרון לכנות את זה ביני לבין עצמי "הפעלה מרחוק" כזה עושהל י ויברציות וקונוטציות לא טובות נוסח "אם את רוצה להוכיח את עצמך כ.. תעשי מה שאומר לך.." לא טוב.. ואולי יש להבדיל בין שליטה מרחוק לבין הפעלה מ..? . ובכלל האם יש להבחין ולהגדיר מסירות ונאמנות על פי הנכונות להיות נישלטת/מופעלת מרחוק? ומתי ובאיזה שלב, זה צריך אם בכלל לבוא מזכרוני הרחוק, לפעמים ההרגשה הזאת שהוא כאילו רואה אותך מרחוק עשה לי להרגיש לפעמים כזאת יותר בטוחה ומשוייכת אבל בחינה והבחנה תחת אם את הרי שאת או אם את לא הרי שאת לא צ' טעם לא טוב בפה. (ובעצם,כבר הירחבתי ,קצת) |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
3 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
3 במרץ 2010
פעם פרח(נשלטת) • 3 במרץ 2010
מבחינתי אין הפרדה בזמני השליטה
יש שליטה בזמן שבו נמצאים ביחד פיזית והיא נמשכת גם כשלא נמצאים ביחד אני לא קוראת לזה הפעלה או כל שם אחר זה יכול להתבטא באלף ואחד דרכים למשל: הנחיות לנשלטת כיצד להתלבש הוראה קבועה שיש לבצע בזמן מסויים במהלך היום שימוש בנשלטת במהלך היום (שולט שנמצא בנסיעה וצריך בירור של טלפון, כתובת ומתקשר לנשלטת שלו כדי שתעשה את העבודה) הוראה לאונן ועוד אלף ואחת דרכים מיניות ושאינן מיניות התנסחות של "אם את רוצה להוכיח את עצמך כ.. תעשי מה שאומר לך.." לא עושה לי את זה, כי מהצד של הנשלטת מדובר בהתמסרות אם היא קיימת אין שום סיבה להתנייה אם היא לא קיימת, המשמעות והמהות הקשר צריכה להיבדק אצל שני הצדדים אישית זה נותן לי תחושה של שליטה שקיימת מעבר למקום הפיזי הרבה פעמים זה מעמיק את הקשר אבל לפני הכל צריכה להיות התאמה ברור שיש אנשים שמעדיפים שליטה שהיא רק בזמן נוכחות פיזית |
|
purple butterfly{ׁ(S)} |
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
אבל למה בעצם את ...
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
purple butterfly{ׁ(S)} • 11 במרץ 2010
מבקשת את זה מרחוק (וסליחה אם לא הבנתי או החמצתי משהו)?
למה אין בך את הגאווה של היותך אשה מדהימנ עם יכולת נתינה מיוחדת במינה? למה?(רק מאהבה).. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
Re: אבל למה בעצם את ...
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
פעם פרח(נשלטת) • 11 במרץ 2010
purple butterfly כתב/ה: מבקשת את זה מרחוק (וסליחה אם לא הבנתי או החמצתי משהו)?
למה אין בך את הגאווה של היותך אשה מדהימנ עם יכולת נתינה מיוחדת במינה? למה?(רק מאהבה).. הכוונה אינה שכל הקשר יהיה מבוסס על זה. זה עוד חלק בקשר, שמאפשר להביע את השליטה, מהצד השולט ומהצד הנשלט, בזמן שהם רחוקים. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
נוריתE • 11 במרץ 2010
פרח גדולה כתב/ה: purple butterfly כתב/ה: מבקשת את זה מרחוק (וסליחה אם לא הבנתי או החמצתי משהו)?
למה אין בך את הגאווה של היותך אשה מדהימנ עם יכולת נתינה מיוחדת במינה? למה?(רק מאהבה).. הכוונה אינה שכל הקשר יהיה מבוסס על זה. זה עוד חלק בקשר, שמאפשר להביע את השליטה, מהצד השולט ומהצד הנשלט, בזמן שהם רחוקים. פרפרית, פרח ענתה במקומי חלקית אבל צודקת יש משהו בקטע הזה,של ה"שליטה מרחוק" משהו שיכול להיות טוב, כזה נעשה ברמות סבירות, לא מוגזמות,ולא בצורה של "קונטרול פריק" זה עוזר לקשר ולחיבור לי הבעיה היא עם ההפעלה הזאת מרחוק הציווי המרוחק הבוחן כאילו עוד בכלל לפני שמכירים נוסח"תוכיחיי עצמך לפני שבכלל נפגשים פעם ראשונה" מה זה"תוכיחי"? ואני נתקלת בזה יותר ויותר בין אם במסנ' בנוסח (וזה עוד "קל") תרימי חולצה תראי ת'ציצים וזה רק הולך ומחמיר ועוד מזר גמור שעוד לא הניח עלייך אצבע אבל יש אדונים שמפעילים את השפחות שלהם כמו בשלט רחוק בלי להתחשב ברצונות ובצרכים ולא לכל אחת נוח עם זה,בין עם קל או מחמיר צמוד החל מאיזה תחתון ללבוש כל בוקר ועוד ל..לא ידועת מה כאלו דברים הכתבה גמורה הפעלה מנוכרת לשם הפגנת כוח שליטה מרחוק צריכה לחזק את החיבור הנפשי ריגשי החיובי ולהשלים אותו בסינרגיה לא ההפך. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 11 במרץ 2010
[quote="נורית[quote
לי הבעיה היא עם ההפעלה הזאת מרחוק הציווי המרוחק הבוחן כאילו עוד בכלל לפני שמכירים נוסח"תוכיחיי עצמך לפני שבכלל נפגשים פעם ראשונה" מה זה"תוכיחי"? ואני נתקלת בזה יותר ויותר בין אם במסנ' בנוסח (וזה עוד "קל") תרימי חולצה תראי ת'ציצים וזה רק הולך ומחמיר ועוד מזר גמור שעוד לא הניח עלייך אצבע [/quote] נורית, קוראים לזה חרמנים זולים שעושים סייבר... שום שליטה ושום נעליים. פשוט חרמנים שמחפשים חיים קלים. למה להם להטריח את עצמם לקום ולהפגש ולכבד? אפשר לאונן דרך מקלדת ומסנג'ר עם מצלמה. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
11 במרץ 2010
נוריתE • 11 במרץ 2010
שאספר לך מה "קפץ" מול עיני
במלא מלואו כשאר פתחתי מצלמה למשהו אחרי חצי שעה של שיחה עיניינית לחלוטין בלי שמץ ,סייבר" פיכסססססססססססססס אבל בנושא הזה אני רצינית ומייחסת יותר ל"שולטים מורשים" בעלים של משיהי |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
12 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
12 במרץ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 12 במרץ 2010
זה יכול להיות לא רע ואפילו מגניב, לזמן מוגבל בלבד... זה משהו שמאוד מהר ממצא את עצמו. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
12 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
12 במרץ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 12 במרץ 2010
'פוליאנה' כתב/ה: [quote="נורית[quote
לי הבעיה היא עם ההפעלה הזאת מרחוק הציווי המרוחק הבוחן כאילו עוד בכלל לפני שמכירים נוסח"תוכיחיי עצמך לפני שבכלל נפגשים פעם ראשונה" מה זה"תוכיחי"? ואני נתקלת בזה יותר ויותר בין אם במסנ' בנוסח (וזה עוד "קל") תרימי חולצה תראי ת'ציצים וזה רק הולך ומחמיר ועוד מזר גמור שעוד לא הניח עלייך אצבע נורית, קוראים לזה חרמנים זולים שעושים סייבר... שום שליטה ושום נעליים. פשוט חרמנים שמחפשים חיים קלים. למה להם להטריח את עצמם לקום ולהפגש ולכבד? אפשר לאונן דרך מקלדת ומסנג'ר עם מצלמה.[/quote] אויש נו, תפסיקי לדבר שטויות ולהיות פמניסטית אותי זה מחרמן לא פחות ממה שזה מחרמן גברים ואם אותך לא, אז זה לא אומר שכולן כמוך.. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
12 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
12 במרץ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 12 במרץ 2010
ToothFairy כתב/ה: 'פוליאנה' כתב/ה: [quote="נורית[quote
לי הבעיה היא עם ההפעלה הזאת מרחוק הציווי המרוחק הבוחן כאילו עוד בכלל לפני שמכירים נוסח"תוכיחיי עצמך לפני שבכלל נפגשים פעם ראשונה" מה זה"תוכיחי"? ואני נתקלת בזה יותר ויותר בין אם במסנ' בנוסח (וזה עוד "קל") תרימי חולצה תראי ת'ציצים וזה רק הולך ומחמיר ועוד מזר גמור שעוד לא הניח עלייך אצבע נורית, קוראים לזה חרמנים זולים שעושים סייבר... שום שליטה ושום נעליים. פשוט חרמנים שמחפשים חיים קלים. למה להם להטריח את עצמם לקום ולהפגש ולכבד? אפשר לאונן דרך מקלדת ומסנג'ר עם מצלמה. אויש נו, תפסיקי לדבר שטויות ולהיות פמניסטית אותי זה מחרמן לא פחות ממה שזה מחרמן גברים ואם אותך לא, אז זה לא אומר שכולן כמוך..[/quote] אני הגבתי מהמקום שלי, תכתבי כך גם את. אל תחשבי שכולן אוהבות את זה כמוך. אני למשל ממש ממש לא. ותודה לאל שאני לא כמוך. |
|