סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהיות לגבי עולם השליטה

irrelevant2
לפני 14 שנים • 12 במרץ 2010

תהיות לגבי עולם השליטה

irrelevant2 • 12 במרץ 2010
לפי הבנתי ישנם די הרבה פוסטים המתארים את הדינמיקה של "קשר השליטה" כמאבק כוחות ובדיקת גבולות מתמשך בין השולטת לנשלט שלה, (וסליחה שאני לא מדבר על מיילדום כי באמת לא קראתי על זה מספיק כדי להבין) אשר רודפים אחרי עוד ועוד ריגושים תוך כדי נסיונות ובדיקה (חציית גבולות?) הן בתחום המיני והן בתחום המנטלי. לא אחת קראתי על שולטות שרוצות נשלט "מאתגר" ולא "סמרטוט" שיציית לכל דבר.

אני תופס את עולם השליטה כהיופוכו של הדבר, מסירת השליטה כביכול מבחינתי היא דרך לוותר על מאבקי הכוחות ולמזער עד כמה שניתן לחצים מיותרים במהלך הקשר עם משהי שאני בוטח בה מספיק ושדואגת כמובן גם לי. אני רואה בריב משהו מאוד לא רצוי ומלחיץ ולכן לא ממש מבין למה אנשים רוצים אותו בקשר...

קראתי גם לא אחת על גברים "דומיננטיים" בחיי היום יום שרוצים לפרוק מתח כמאין תרפיה דרך ציות, הייתי שמח לפתח דיון מעניין בנושא icon_smile.gif.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 12 במרץ 2010
אני עוד חייב לך תשובה מפעם על הצידוק המדעי שאני מוצא לעליונות נשים icon_smile.gif. אבל מבחינה פרקטית לפחות עליונות נשית פותרת המון בעיות ככה. אם יש לך דיעה מוצקה כמעט בכל עיניין. וגם לה יש...

בכל מקרה אני מסכים איתך - הכניעה לאישה היא דרך שבשבילי היא האידיאלית והנכונה להמנע מריבים וחיכוחים. אבל יש כמובן עוד צדדים לזוגיות חוץ משלום ביית - הפרייה מחשבתית הדדית, עיניין, ריגוש, וכו'.

אם גבר כל הזמן יהיה רובוט כזה אז החיים לא יספקו לא אותו וגם לא אותה. ולכן זה נורא אישי - מה למשל האישה מחפשת בשלב מסויים בחייה - האם ריגושים, וכיבוש כשהיא צעירה יותר (ששם ההתנגדות או בחינת הגבולות היא הכרחית) או בניית חיים (ששם הכניעה יותר מהותית, וחשוב לה שבן זוגה ייציית ויזרום אם הרעיונות שלה יותר), או ריגוש בתוך הזוגיות (ששם זה שוב מסתבך יותר). וכמובן שזה תלוי באופי של כל אחת ואחד, אפילו יותר מבגיל.
irrelevant2
irrelevant2 • 12 במרץ 2010
חחח קודם תוכיח לי שיש אלוהים, ובבקשה בלי מטריצה עם n על n מימדים, יש לי טראומה מזה מהקורס בלינארית -.- (ואל! תתיעץ עם אוילר קודם, זה לא הוגן icon_smile.gif).

כמובן שהיות ואנו שונים מאוד בגיל עולם האסוציאציות שלנו שונה לחלוטין, דווקא לא חשבתי על זוגיות ועל שלום בית אלא על מסירת השליטה כדרך למזער עד כמה שניתן מתחים וויכוחים באופן כללי בכל קשר בעל משמעות.

לא התכוונתי כמובן לרובוט חסר דעה אלא על מה שאפשר לכנותו מסירת המילה האחרונה לצד השני בקשר, כמובן שלכל אחד יש דיעה ושערוצי התקשורת פתוחים לשני הכיוונים.

ועם השאר אני פחות או יותר מסכים איתך, משום מה כנראה הרבה שולטות רוצות נשלט "מרדן" וגם אם אני לא ממש מבין את זה, צריך להתחשב בזה וזה בהחלט גורם להרבה כאב ראש כשצריך לחשוב מתי היא רוצה ככה או אחרת -.-.
Morticia
Morticia • 12 במרץ 2010
fog כתב/ה:
אני עוד חייב לך תשובה מפעם על הצידוק המדעי שאני מוצא לעליונות נשים icon_smile.gif. אבל מבחינה פרקטית לפחות עליונות נשית פותרת המון בעיות ככה. אם יש לך דיעה מוצקה כמעט בכל עיניין. וגם לה יש...

בכל מקרה אני מסכים איתך - הכניעה לאישה היא דרך שבשבילי היא האידיאלית והנכונה להמנע מריבים וחיכוחים. אבל יש כמובן עוד צדדים לזוגיות חוץ משלום ביית - הפרייה מחשבתית הדדית, עיניין, ריגוש, וכו'.

אם גבר כל הזמן יהיה רובוט כזה אז החיים לא יספקו לא אותו וגם לא אותה. ולכן זה נורא אישי - מה למשל האישה מחפשת בשלב מסויים בחייה - האם ריגושים, וכיבוש כשהיא צעירה יותר (ששם ההתנגדות או בחינת הגבולות היא הכרחית) או בניית חיים (ששם הכניעה יותר מהותית, וחשוב לה שבן זוגה ייציית ויזרום אם הרעיונות שלה יותר), או ריגוש בתוך הזוגיות (ששם זה שוב מסתבך יותר). וכמובן שזה תלוי באופי של כל אחת ואחד, אפילו יותר מבגיל.

זה תלוי באופי של כל אחת ואחד, אפילו יותר מבסוג אברי הרבייה

אף אחד לא מחפש אדם שאין לו דעה משלו

אלא אם הוא באמת חי בעולם בו הוא רוצה לשמוע רק את עצמו

זה לא אצילי במיוחד לטעמי

אבל לא שופטת

מה שכן, מכירה כאלה שמאוד אוהבים להתווכח

ולפעמים נחמד קצת לנוח

לא יודעת מי אלו כל השולטות האלו שמחפשות מרדנים

כמו שמזהה פה ושם אנשים עם צורך עיקש להתווכח
ולא כל כך משנה על מה
או למה

אבל לא שופטת