בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מה עושים כשפוגשים ונילית מקסימה?

בריז'יט​(אחרת)
לפני 14 שנים • 13 במרץ 2010

תזרום

בריז'יט​(אחרת) • 13 במרץ 2010
Timing זה שם המשחק

ברובינו חבוי צד זה או אחר בעוצמה כזאת או אחרת

זה "ירים" את הראש אם זה חלק ממך, כמו שאר הדברים "שירימו" את הראש.

תחוש אותה

תיכנס בין המילים

וגם בין מילות הגוף

בהצלחה

icon_wink.gif
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 13 במרץ 2010
הגמד נוטש את ה"חברים יש רק באגד" ומתחיל לתהות לגבי המילה "תזרום" או "זרום" בעברית נכונה. מה משמעה? תרפה את כל אברי גופך ומוחך והפקר את עצמך לזרימת אווילותם.

זו עוד עצה.
בלוסום​(לא בעסק)

לעניות דעתי,

בלוסום​(לא בעסק) • 13 במרץ 2010
ממה שאני רואה מסביב, מהעסק הזה קשה "להתנער". עובדה, אחרת למה כל כך הרבה אנשים שאמרו שהם "לא בעסק" חוזרים שוב ושוב? אהבה זה דבר יפה מאוד, אבל יש דברים נוספים שהם חזקים מאוד בנפשנו, לא רק אהבה.
העצה שלי אליך - תמצא דרך לספר לה, כדי שזה לא יאכל אותך מבפנים, כדי לדעת אם גם היא על אותו דף.

בנוסף, תעשה לעצמך הבדלה: האם אתה שולט? האם אתה סדיסט? מה מהם אתה יכול לממש איתה ומה לא? ועל מה חשוב לך יותר לוותר? קח בחשבון, עם כל הרצון הטוב, שזה משהו שיכול לרדוף אותך גם אחרי שתבחר בבחורה, מספיק כדי לגרום לך לעשות דברים שלא חשבת עליהם, ולאו דווקא לטובה.
gone​(לא בעסק)

Re: לעניות דעתי,

gone​(לא בעסק) • 13 במרץ 2010
'פוליאנה' כתב/ה:
ממה שאני רואה מסביב, מהעסק הזה קשה "להתנער". עובדה, אחרת למה כל כך הרבה אנשים שאמרו שהם "לא בעסק" חוזרים שוב ושוב? אהבה זה דבר יפה מאוד, אבל יש דברים נוספים שהם חזקים מאוד בנפשנו, לא רק אהבה.
העצה שלי אליך - תמצא דרך לספר לה, כדי שזה לא יאכל אותך מבפנים, כדי לדעת אם גם היא על אותו דף.

בנוסף, תעשה לעצמך הבדלה: האם אתה שולט? האם אתה סדיסט? מה מהם אתה יכול לממש איתה ומה לא? ועל מה חשוב לך יותר לוותר? קח בחשבון, עם כל הרצון הטוב, שזה משהו שיכול לרדוף אותך גם אחרי שתבחר בבחורה, מספיק כדי לגרום לך לעשות דברים שלא חשבת עליהם, ולאו דווקא לטובה.

תודה, פוליאנה. אני באמת לא מתכוון להתנער מבדמסיותי. את זה עשיתי מספיק משהו כמו 30 שנה. אני רק נעזר באנשים הנחמדים שפה ללבן את העניין

בינתיים היה עוד דייט מוצלח מאוד. אני אמצא את הצורות המתאימות לספר לה ולבדוק את נכונותה להצטרף. לאט לאט, גם כדי לא להפחיד, וגם כדי שלפחות אבטח בה מספיק שהיא לא תרוץ לספר את מה שביקשתי לא לספר
שרון38​(שולטת)
שרון38​(שולטת) • 13 במרץ 2010
מצטערת שאני עוצרת את זרם ה"תזרום", אבל לדעתי ראוי גם לחשוב על הנושא שהעלית והוא שזה יכול לחזור לעבודה שלך.
קח בחשבון שזה עדיין נושא שהוא מאוד בארון, ולדעתי ישאר שם זמן רב, ואני מכירה הרבה אנשים שנפגעו מאוד בחייהם האישיים ובחיי העבודה שלהם מכך שאנשים איתם היו בקשרים רצו להזיק להם כשהם נפרדו ודיווחו על כך למקום העבודה או למשפחה שלהם.
זה לא אומר שצריך להמנע, אבל בהחלט צריך להזהר לדעתי.